България - Русия 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: България - Русия 1:3 FT

Мнениеот Eminem » 11 авг 2012 01:00

„Много достойно, силни момчета, прекрасно. Ние бяхме по-умни, по-красиви и сме моралните победители“, сподели Плевнелиев пред Гонг.

Много е неадекватен.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 авг 2012 02:00

Смятам, че ще бием жабарите за бронза ;) Надявам се нашите да не са се сринали психологически, само това може да ни е проблем :roll:
Изображение

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 авг 2012 03:00

Самото участие на полуфинал е грандиозен успех!И не трябва да принизяваме постигнатото от нашите момчета дотук!!!
И,ако някой си е мислил,че ще бием Русия-да се прегледа при психиатър!!!
Имаме реален шанс да бием Италия за бронза!!!
За мен Т.Скримов е играч №1 на Олимпиадата за нашия отбор!НЕЗАВИСИМО от статистиките!!!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 11 авг 2012 09:14

blue avalanche написа:Самото участие на полуфинал е грандиозен успех!И не трябва да принизяваме постигнатото от нашите момчета дотук!!!
И,ако някой си е мислил,че ще бием Русия-да се прегледа при психиатър!!!
Имаме реален шанс да бием Италия за бронза!!!
За мен Т.Скримов е играч №1 на Олимпиадата за нашия отбор!НЕЗАВИСИМО от статистиките!!!

Съгласен съм, само да направя една малка вметка. Според мен имахме шансове да се борим за нещо повече с Русия, третия гейм взехме, четвъртия за съвсем малко не ни достигна. Видя се, че и от психологическа гледна точка можем да се възстановим след голям резултат в един от геймовете и срещу супер добър съперник. Този отбор има бъдеще. Спортът в България не е загинал щом имаме спортисти, които излизат с волята за победа въпреки всички проблеми и страничен шум.
На никой не са нужни караниците и конфликтите, дано всичко се оправи, защото момчетата ни не заслужават всичко, случило се до момента във федерацията.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 авг 2012 09:36

Нека кажем, че за сега руснаците успяха някак си да ни се изплъзнат.
Но на следващото голямо състезание, ако ни е този отборът и си играем играта, няма да им се размине загубата.

Иначе някои продължават да плюят по Тошко Алексиев, за мен лично- незнайно защо.
Поне с оглед на цифрите и статистиката ...
Да, пак го пиша - Вчера обърка доста топки на посрещане и в атака, но такива бяха ситуациите, че тези топки щяха да са трудни за отиграване, абсолютно на всеки един класен играч !

И както винаги се гледа негативното ...
Не гледаме, колко пъти Тодор се подигра с противниковият блок, а гледаме грешките ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 11 авг 2012 09:40

Малко не ни достигна, но показахме старата слабост да изпускаме питомното, за да гоним дивото. В края ни липсваше лидера на отбора, който да поведе момчетата на финален щурм за достигане на тайбрек. Руснаците не показаха феноменална игра и заслужено ще се окичат със среброто.

Иначе страхотен турнир за нашия отбор, който дълго ще помним! Отбора заслужава само поздравления, показахме, че всеки състав на България е боеспособен и дори без старши треньор, на мускули и адреналин можем да бием всеки. Какво не ни достигна? :arrow:

http://corner.dir.bg/olympics/news.php?id=11764442

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 11 авг 2012 09:45

Нека кажем, че за сега руснаците успяха някак си да ни се изплъзнат.
Но на следващото голямо състезание, ако ни е този отборът и си играем играта, няма да им се размине загубата.

Иначе някои продължават да плюят по Тошко Алексиев, за мен лично- незнайно защо.
Поне с оглед на цифрите и статистиката ...
Да, пак го пиша - Вчера обърка доста топки на посрещане и в атака, но такива бяха ситуациите, че тези топки щяха да са трудни за отиграване, абсолютно на всеки един класен играч !

И както винаги се гледа негативното ...
Не гледаме, колко пъти Тодор се подигра с противниковият блок, а гледаме грешките ...

Да правилно, само за Стойчев, Казийски и Жеков трябва или лошо или нищо. За една смяна на Стойчев му изядоха главата и то точно смяната със Скримов, който показа, че е боец и може да му се гласува доверие.

Иначе Тошко е израснал много, най-вече психологически. Сега пак изпада в дупки, но поне се изважда, мобилизира се и компенсира грешките. Ако изглади емоционалните изблици ще е от топ нападателите в света! Оная пусната топка в полето на руснаците беше феноменална!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 авг 2012 09:52

MayDay написа:За една смяна на Стойчев му изядоха главата

Не е за една смяна ...
Доста хора са на мнение, че той бъркаше нещата в доста мачове.

Така или иначе, той ни бе треньор на няколко големи форума, в които липсваха успехите ...
Загубата от Германия на първата ОИ квалификация, вече преля чашата.
Особено, след като загубихме по-толкова глупав и наивен начин.

Ще стоим и ще гледаме какво ще се случи сега, след Олимпиадата ...
За мен Стойчев има лични амбиции, породени от трети човек.
А този дето го гласят за заместник на Лазаров, е твърде вероятно да се окаже като Б. Михайлов във футбола ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 11 авг 2012 10:11

THE G.A.M.E написа:

Не е за една смяна ...

Така или иначе, той ни бе треньор на няколко големи форума, в които липсваха успехите ...

А този дето го гласят за заместник на Лазаров, е твърде вероятно да се окаже като Б. Михайлов във футбола ...

Не знам какви доста мачове визираш, като обикновено спирахме похода си пак с Русия, а реално целия отбор не игра в злополучния полуфинал с Германия, където играхме и без куп контузени титуляри. След това поправихме грешката с Франция. Никой от отбора не обвини Стойчев, освен интриганта Николов, който падна изключително много в очите на всички. За мен зад атаката срещу Стойчев седят нездрави интереси, които целят узурпацията на българския волейбол, който не е мръднал от 16 години и се крепи на плещите на няколко играещи в чужбина талантливи момчета. Инженера и крадливата му клика са се наместили като кучка в каручка и са превърнали управлението във генератор за собствени облаги, шуробаджанащина и непрозрачност. Доказателство за това са 10-те акта след проверките на финансовия инспекторат, оттеглените основни спонсори и назначените проверки от спортното министерство и парламентарната комисия. При всичко това Данчо и кликата му се държат още по-нагло и надменно, сякаш са над законите и държавата, дори плашат, че без тях няма да има волейбол? Значи без най-големите играчи и треньор можем, а без Инженера не :?: :shock: Евтини манипулации, мазнене на Бойко и Плевлелиев, с цел замазване на проверките и криене зад добрата игра на момчетата, това е стратегията на ботевградския апаратчик. Това е тест за институциите и властта в държавата, ако сега пак му се размине на дъртия, означава, че всеки може да краде и да се подиграва с народа в тази държава, при което да излезе сух от водата.

Димитър Златанов и Митко Каров са достойни за ръководители и гръбнак на новия УС! Ивайло Константинов е компрометиран и никой не го е издигал за флагман. Самите лазаристи си го избират за опонент, защото им е удобен и не малко време пърдяха под един юрган с Инженера. Така както ЛАзаров уж беше смъртен враг с Чукчето, а сега пак го намести в УС. :arrow:

Промяната е абсолютно наложителна и момента за тази промяна отдавна настъпи! :!:

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 11 авг 2012 10:12

THE G.A.M.E написа:

Не е за една смяна ...

Не знам какви доста мачове визираш, като обикновено спирахме похода си пак с Русия, а реално целия отбор не игра в злополучния полуфинал с Германия, където играхме и без куп контузени титуляри. След това поправихме грешката с Франция. Никой от отбора не обвини Стойчев, освен интриганта Николов, който падна изключително много в очите на всички. За мен зад атаката срещу Стойчев седят нездрави интереси, които целят узурпацията на българския волейбол, който не е мръднал от 16 години и се крепи на плещите на няколко играещи в чужбина талантливи момчета. Инженера и крадливата му клика са се наместили като кучка в каручка и са превърнали управлението във генератор за собствени облаги, шуробаджанащина и непрозрачност. Доказателство за това са 10-те акта след проверките на финансовия инспекторат, оттеглените основни спонсори и назначените проверки от спортното министерство и парламентарната комисия. При всичко това Данчо и кликата му се държат още по-нагло и надменно, сякаш са над законите и държавата, дори плашат, че без тях няма да има волейбол? Значи без най-големите играчи и треньор можем, а без Инженера не :?: :shock: Евтини манипулации, мазнене на Бойко и Плевлелиев, с цел замазване на проверките и криене зад добрата игра на момчетата, това е стратегията на ботевградския апаратчик. Това е тест за институциите и властта в държавата, ако сега пак му се размине на дъртия, означава, че всеки може да краде и да се подиграва с народа в тази държава, при което да излезе сух от водата.

Димитър Златанов и Митко Каров са достойни за ръководители и гръбнак на новия УС! Ивайло Константинов е компрометиран и никой не го е издигал за флагман. Самите лазаристи си го избират за опонент, защото им е удобен и не малко време пърдяха под един юрган с Инженера. Така както ЛАзаров уж беше смъртен враг с Чукчето, а сега пак го намести в УС. :arrow:

Промяната е абсолютно наложителна и момента за тази промяна отдавна настъпи! :!:

Върни се в “Волейбол”