Стига сме се мислили за евробойци !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Стига сме се мислили за евробойци !

Мнениеот Blue_AvalanchE » 28 авг 2009 19:14

Ето ви една подходяща статия, която ще провокира всеки и го връзуми към нещо по - умно.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=88660
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

boji_levski
Контакти:

Re: Стига сме се мислили за евробойци !

Мнениеот boji_levski » 28 авг 2009 19:19

Бездушен човек си ти!Работата на феновете е да си покрепят отбора до последно и да вярват в отбора си.Само погледни,какви мачове ни чакат и колко пъти ще се напълнят стадионите.Така се враща публика с мачове,като тези!

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 28 авг 2009 19:21

boji_levski написа:Бездушен човек си ти!Работата на феновете е да си покрепят отбора до последно и да вярват в отбора си.Само погледни,какви мачове ни чакат и колко пъти ще се напълнят стадионите.Така се враща публика с мачове,като тези!

Аз съм голям фен, ама държавата гние. Кой мисли за футбола ? Само феновете. Преди на мач межди Левски и ЦСКА по 70 000 души е имало, а сега националният стадион е полу - празен. Това ли искаме да гледаме - полу - празен стадион и малко голове ? Единствено атмосферата на вечните дербита е хубава.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 28 авг 2009 19:24

Ми така само могът да се върнат хората на стадиона.Само се замисли сега след мачовете и на двата отбора в европа веднага е ЛЕВСКИ-цска и дали няма да искат да се докажат и двата отбора. Според мен стадионът ще се пука по шевовете,ако и двата отбора направят добри мачове преди това.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 28 авг 2009 19:27

те да играят и фенове ще се намерят

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 28 авг 2009 19:27

boji_levski написа:Ми така само могът да се върнат хората на стадиона.Само се замисли сега след мачовете и на двата отбора в европа веднага е ЛЕВСКИ-цска и дали няма да искат да се докажат и двата отбора. Според мен стадионът ще се пука по шевовете,ако и двата отбора направят добри мачове преди това.

И аз искам стадионът да се напълни докрай, но всичко зависи от мачовете и представянето в евротурнирите. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 28 авг 2009 19:30

Еми аз това искам да играят със сърце то е ясно,че не сме реал и барса и неможем да победим всеки отбор.Но това незначи,че трябва да излизат със свалени гащи и страх.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 28 авг 2009 20:23

Все ви е виновна държавата на вас

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 28 авг 2009 20:42

Fichango написа:Все ви е виновна държавата на вас

А кой трябва да се грижи за стадионите и спортните бази ?
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 28 авг 2009 21:16

boji_levski написа:Бездушен човек си ти!Работата на феновете е да си покрепят отбора до последно и да вярват в отбора си.Само погледни,какви мачове ни чакат и колко пъти ще се напълнят стадионите.Така се враща публика с мачове,като тези!

Връща се, ама за кои мачове? За ЕКТ! А кога стадионите ще са пълни дори, когато се играе срещу Беласица, Вихрен, Пирин и като цяло срещу отборите борещи се за оцеляване???
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”