Тва беше и целта на тара ... да обезличи синята публика . Само дето не съм написал труд още на тази тема щот там трябва да стигна до трилогия .
В крайна сметка резултатът е налице ............публиката вече не вярва нито в отбор , нито в ръководители.
11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа:Тва беше и целта на тара ... да обезличи синята публика . Само дето не съм написал труд още на тази тема щот там трябва да стигна до трилогия .
В крайна сметка резултатът е налице ............публиката вече не вярва нито в отбор , нито в ръководители.
Аааа Злоби не си прав тук. Не малка част от Сектор Б вярва безпрекусловно на ...ааа как беше.. на г-н Иво Тонев, който им е обещал от догодина с Адидас да играят момчетата

terata написа:zlobul написа:Тва беше и целта на тара ... да обезличи синята публика . Само дето не съм написал труд още на тази тема щот там трябва да стигна до трилогия .
Аааа Злоби не си прав тук. Не малка част от Сектор Б вярва безпрекусловно на ...ааа как беше.. на г-н Иво Тонев, който им е обещал от догодина с Адидас да играят момчетата
Догодина я камилата , я камиларя

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
zlobul написа:terata написа:zlobul написа:Тва беше и целта на тара ... да обезличи синята публика . Само дето не съм написал труд още на тази тема щот там трябва да стигна до трилогия .
Догодина я камилата , я камиларя) Този "Локомотив софия" , няма бъдеще .
Незнам човек. Ще ходя на мача с акулите, ама някак си по задължение. Незнам, тва за пръв път от над 20 години е няма тръпката от това, че ще играе любимия ми отбор.
НЯМА ЛИ ШАНС СПОРТАЛА ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ! ЕБАТИ ,В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:НЯМА ЛИ ШАНС СПОРТАЛА ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ! ЕБАТИ ,В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ?
Няма как Спортал да предава мача след като няма права върху А група. Това е положението. Дарик Радио е решението

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
turbogena написа:W84me написа:НЯМА ЛИ ШАНС СПОРТАЛА ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ! ЕБАТИ ,В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ?
Няма как Спортал да предава мача след като няма права върху А група. Това е положението. Дарик Радио е решението
кому е нужно да се гледа тая пародия на Левски ? Това не е нашия отбор бе хора .
- White Fang
- Контакти:
zlobul написа:Тва беше и целта на тара ... да обезличи синята публика . Само дето не съм написал труд още на тази тема щот там трябва да стигна до трилогия .
На кого да вярвам?На Машиниста,на Инжинера или на "суперзвездите"?Кажи ми,на кого?
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
zlobul написа:...Това не е нашия отбор бе хора .
Това е нашият отбор. "Левски". За съжаление! Докаран до нивото на безличен, среден отбор в едно от най-слабите първенства в света. От придобили по някакъв начин собственост и власт безскрупулни, некадърни собственик/ци, управници и служители. Представители и действащи със стила и методите на едни Други Структури номенклатурни кадри...
Докога???
-
- Контакти:
terata написа:Незнам човек. Ще ходя на мача с акулите, ама някак си по задължение. Незнам, тва за пръв път от над 20 години е няма тръпката от това, че ще играе любимия ми отбор.
И аз отивам горе долу със същите чувства... И аз съм мазохист, но ще видим до кога...