Levskar_90 написа:ntodorov написа:Момчета. Продължавате да сте негативно настроени. И ние не сме класа, но пък, ако искате подкрепете Черноморец барабар с 50-60 цаци на стадиона. Белким поне ние се съживим.При нас пари няма. Помогнете ни поне с някоя друга трица маймуна да хванем.
[offtopic]Шегувам се. Поддържайте си отбора. Вие имате пари, но явно те дезорганизират. При нас е точно обратното. В нашата татковина нещата са орисани така да бъдат. Това е. Дет'о има пари е пълно с хиени, които грабят с пълни шепи и слагат в джобовете си, там дет'о няма пари пък има сиромашия до шия...Футболните хора цъфтят в бедната обстановка. За съжаление в БГ и те са на привършване. Късмета Херо да е при нас е свързан за съжаление със здравословната му орисия. Късмета е наш, че ни е съгражданин, че семейството му е в Бургас и приоритетите му са сменени. На моменти му се чудим как издържа, но...Херо се оказа повече мъж и човек с футболно сърце отколкото сметкаджия. Явно. По времето на Балъков при нас имаше от пиле-мляко. Гат секна софрата - търновеца пръв си хвърли салфетката и побегна към Сплит на друга по-богата трапеза. Там ги сполетя същата участ. Разкриха го до две. След него потоп...Та си мисля, че и с Тоньо ( мазния) нещата се получават по подобен сценарий при вас. Чичо Гигов хич не беше прост, като реши да се "откаже" и първо си "жертва" плъха. След него Локо ще се вдигне на крака. Сега смукалката е при вас. И има защо. Ийеденето и пиЙенето е на корем. Юръпа и всьо други изцепки са му покрай крачола на Иво. Ей такива, ако не ги изхвърлим ще продължават да се размножават, като майски кърлежи...[/offtopic]
Браво за мнението съгласен съм с него. Ти симпатизираш и на Левски малко, нали ?Признай си сега
![]()
![]()
![]()
Не, не. По-скоро ви харесвам, че сте толерантни фенове и факта, че усещате и виждате нещата безпристрастно. Действахте адекватно срещу ръководство и футболисти след Сараево. Така трябва. Вие имате силата да изринете всичко пошло от отбора си. Що се касае за мен: Аз съм си шовинист и милея за отборите в града ни, но детството ми е свързано повече с Черноморец.