Ще отложат ли мача Левски - ЦСКА?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Ще отложат ли мача Левски - ЦСКА?

Мнениеот DrAvalanche » 28 авг 2009 18:21

POPCORN написа:
ros написа:
tprodanov написа:Що ми се струва, че цска също има мачове в същите дати и ще има не по-малък интерес от отлагането на дербито. Май пак ще има плачове от червена страна както съвсем скоро, но както и да е. Левски доказа, че два дни след мач с немски отбор може да смачка цска ей така между другото!

Защото просто ти се струва... Дай ми 2 примера когато ЦСКА е искал отлагане на мач заради евродвубой.

Аз не си спомням :lol: :lol: Това Левски само го прави :lol: :lol:

Ти и пролетен мач на цска в ЕКТ не помниш.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 28 авг 2009 18:27

POPCORN написа:
ros написа:
tprodanov написа:Що ми се струва, че цска също има мачове в същите дати и ще има не по-малък интерес от отлагането на дербито. Май пак ще има плачове от червена страна както съвсем скоро, но както и да е. Левски доказа, че два дни след мач с немски отбор може да смачка цска ей така между другото!

Защото просто ти се струва... Дай ми 2 примера когато ЦСКА е искал отлагане на мач заради евродвубой.

Как ще помниш..цецка игра последно в Европа сигурно когато ти си бил на 7-8г.
Егати чорбарите вдигнахте си самочувствието до небето...много нещо си повярвахте но на 20 пак ще ревете и ще почнете да си тръгвате в 65-70минута....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 28 авг 2009 18:31

POPCORN написа:
ros написа:

Така е защото като изключим 2005-та година, за последните 19,на ЦСКА не им се е налагало да играят евромачове толкова късно есента.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 28 авг 2009 18:32

FC_LEVSKI написа:Как ще помниш..цецка игра последно в Европа сигурно когато ти си бил на 7-8г.
Егати чорбарите вдигнахте си самочувствието до небето...много нещо си повярвахте но на 20 пак ще ревете и ще почнете да си тръгвате в 65-70минута....

Айде айде видяхме ви срещу Дебрецен! Ти мисли за вашият отбор, че този път няма да играете срещу Барса, Вердер и Челси, но с тая защита на отбора ви.... 1:17 е най-малкото, с което можете да се отървете, но тогава няма да можете да се оправдаете с ранга на съперниците ви!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 28 авг 2009 18:38

Lord VOODOO написа:
FC_LEVSKI написа:Как ще помниш..цецка игра последно в Европа сигурно когато ти си бил на 7-8г.

Айде айде видяхме ви срещу Дебрецен! Ти мисли за вашият отбор, че този път няма да играете срещу Барса, Вердер и Челси, но с тая защита на отбора ви.... 1:17 е най-малкото, с което можете да се отървете, но тогава няма да можете да се оправдаете с ранга на съперниците ви!!!

Не ми говори сега за Европа.Ние сме се доказали,пожелавам и вие да излезнете от групите,все пак представлявате България.Говорих главно за 20 септември,че май си повярвахте,че ще ни биете....

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 28 авг 2009 18:39

Отложете си целия полусезон, ще спечелите шампионата в съда служебно.
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 28 авг 2009 18:42

БАТЭ написа:Отложете си целия полусезон, ще спечелите шампионата в съда служебно.

А ти лайнарЮ не е зле да се откажеш от живота си....такива жалкари като тебе нямат място на този свят...

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 28 авг 2009 18:47

FC_LEVSKI написа:
БАТЭ написа:Отложете си целия полусезон, ще спечелите шампионата в съда служебно.

А ти лайнарЮ не е зле да се откажеш от живота си....такива жалкари като тебе нямат място на този свят...

Кротко бе шмъркелче, що не идеш някой ден на мач да се успокоиш
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 авг 2009 18:50

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Колко ли трябва да си прост, за да имаш ник - бате :mrgreen:

Ей, отрепкиииии, добре че ви има :mrgreen:

Потребителски аватар
FC_LEVSKI