Новото лице на БЕРОЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Новото лице на БЕРОЕ

Мнениеот luxorus » 10 авг 2012 13:56

гражданин от село написа:Нали ви казах,на колодрума и на кулата на пожарната да си гледате мача от високо.

Елементарно тогава-никой не те е викал,стой си в кочината и се радвай.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 10 авг 2012 14:03

гражданин от село написа:Какъв Сан Сиро и Камп Ноу :shock:,какви ложи, май съвсем сте изгубили връзка с реалността.Искаме,както е навсякъде по българските стадиони в един от секторите Б или Г (който е предназначен за гости),а не зад стадиона,както е при вас.

Сандвич с бира не искате ли :) ? Там където ти се иска нямате никаква работа. Почват да ви присърбяват ръцете да хвърляте каквото ви падне по нормалните хора. Ей така, за кеф. Лично на мен камък ми е минавал на сантиметри от лицето. А аз просто си тръгвах от мача.

Потребителски аватар
Giovanni
Контакти:

Мнениеот Giovanni » 10 авг 2012 14:40

Кво му се обеснявате на тоя сельо, явно не е идвал на Храма щом пише тея глупости.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 авг 2012 16:27

Ще се обясняват градски,след като съм един от милионите български граждани, с чийто данъци се издържа отбора ви и правите недомислени ремонти на стадиона.

nature
Контакти:

Мнениеот nature » 10 авг 2012 16:49

гражданин от село написа:Ще се обясняват градски,след като съм един от милионите български граждани, с чийто данъци се издържа отбора ви и правите недомислени ремонти на стадиона.

Всички отбори в България се издържат от една малка част от парите, които някоя мутра е откраднала от държавата. Освен това в издръжката на клуба участват още големи частни фирми - пример Булсатком. Освен това има рекорден за България приход от продажба на билети. Можеш ли да сметнеш колко прави 60000 билета годишно по 3 лева, а от тази година и по 5 лева.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 10 авг 2012 19:46

гражданин от село написа:Ще се обясняват градски,след като съм един от милионите български граждани, с чийто данъци се издържа отбора ви и правите недомислени ремонти на стадиона.

Абе льольо , къде се вреш бе!
Твоите деца ли трови цял живот същия този ТЕЦ , а ? Изпоизтровиха региона тези гадове , сега ще си плащат! Точка.Това няма нищо общо с данъците ти.Заложено им е в програмата за социални дейности.Сега разбра ли?
Не те знам малоумен ли си , какъв си , та да смесваш данъците с инвестиционните програми , които така или иначе се осъществяват от тези дружества без дори да разбереш.
На теб дали ти харесва това , или не , ми е все тая.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 10 авг 2012 21:12

Извинявайте за въпроса-не ви следя.Сложиха ли ви осветление :!:

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 10 авг 2012 21:13

ivan40 написа:Извинявайте за въпроса-не ви следя.Сложиха ли ви осветление :!:

Да,още миналата есен!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 10 авг 2012 21:32

Bojko Berojko написа:
ivan40 написа:Извинявайте за въпроса-не ви следя.Сложиха ли ви осветление :!:

Да,още миналата есен!

Браво радвам се за вас,добре е да има силни отбори извън столицата.

Потребителски аватар
beroefen
Контакти:

Мнениеот beroefen » 11 авг 2012 17:12

Капути шопски. Оборотът на ТЕЦ-а е 8млрд. за първите 6 месеца. Така че, ако се отделят някакви средства за спорт няма нищо лошо. По тая логика говедата да не плащат такса смет, защото дават пари на ТИТАН. Просто завиждате, че вашите съборетини, скоро няма да приемат мач от евротурнирите, защото сте с калпави отбори, а и самите стадиони ще загубят лиценза си. По-добре за спорт, отколкото в някой мафиотски джоб. Ебати комплексарите сте вие шопите. От Ботев дето ни мразят уж ни поздравяват, само вие шопчета надути завиждате.
[img]http://bgshare.1gb.bg/82410/2rykkef[1].gif[/img]

Върни се в “Берое”