Който има да ги вади и да го признаем задружно за старшинството ако няма да си седи в мишите дупки и да спре да приказва глупости и да честити 100г на най-стария!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
deladog написа:slavia_forever написа:deladog написа:Изобщо не обичам манипулациите, но в случая ще ти отговоря в твой стил: Как, мислиш, би гласувало огромното мнозинство тук при въпроса "Дали от "Славия" София могат да представят неоспорими доказателства, че не са уговорили повечето си мачове в последните десетина-петнайсет години?"
Ами очаквам да отговорят конкретно на въпроса с да или не. Това не е въпрос "От Ботев ли сте или не?"!
Ето пак с безумията за уговорките! По подобие на доказателствата за Ботев! ДА ДОКАЗВАМЕ, ЧЕ СМЕ НЕВИННИ?!Ами по тази логика да дойдат у вас, да кажат, че си престъпник и да те осъдят, ако не им докажеш, че не си! ТВЪРДЕНИЯ ЗА УГОВОРКИ, ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БОТЕ ПД 1912-ТА ГОДИНА СЕ ДОКАЗВАТ. ТВЪРДЕНИЯТА И ПРЕДАНИЯТА, КАКТО И СКАЗАНИЯТА СА НЕСЪСТОЯТЕЛНИ!
Отговори ми ти, как според теб трябва да се гласува на зададения в анкетата въпрос.deladog написа:Дотук с лиричните отклонения. Сега ти отговори едносрично на следните два въпроса (но задължително едносрично, с ДА или Не и без никакви допълнения и уточнения):
1. Нали не се съмняваш в автентичността на статиите за празнуването на 15 и 20 годишнините на най-стария запазил се български клуб?
2. Нали не обвиняваш в лъжа видния български общественик, политик и публицист и дългогодишен председател на Дружеството на пловдивските журналисти Недко Каблешков?
1. Това, което аз мога да кажа за тези статии, че не са със доказателствен характер (за кой ли път).
2. Същото мога да кажа за мненията на различни хора, било то и уважавани от мен и от всички общественици.
Косвени доказателства могат да бъдат например и съвпаденията, че не няма налице конкретни учредителни документи, други имат, нямате дори и препис, други имат, нямате учредител с ясна визия към момента на създаване на клуба, години на раждане и смърт, други имат, нямате мачове, други имат - все съвпадения, които КОСВЕНО доказват липса на състоятелност при твърдения за начало на даден клуб!deladog написа:[offtopic]И все още очаквам публичните ти извинения.[/offtopic]
[offtopic]Винаги бих се извинил ако има защо! Мога обаче да визирам множество причини, за които аз трябва да получа такива от вас, но считам, че е безпредметно.[/offtopic]
Обобщавам твоите разтегливи обяснения, въпреки че уговорката беше да напишеш само ДА или НЕ:
Не признаваш статиите, сиреч имаш съмнения в тяхната автентичност. Непряко обвиняваш в лъжа иначе "уважавания" от теб виден български общественик Недко Каблешков.
Интересно, защо над 80 години нито не се намери нито един славист, който да постави под съмнение годината на основаване на "Ботев", че дори са пращали поздравителни плакети при всеки наш юбилей? Но един век след заветната дата на един нескриващ крайните си пристрастия модератор му хрумва, че ако не друго, то "Славия" София би могла да се окичи поне със званието на най-стар български отбор. Ще ми покажеш ли материали от първата, че и от почти цялата втора половина на миналия век, в които някой славист да оспорва първенството на пловдивския клуб? Та чичо ми, който е кореняк софиянец, навремето се гордееше, че "Славия" София била втория отбор след "Ботев" и най-стар софийски, и то още тогава, когато това не се разискваше от комплексирани момченца по форумите поради липсата на интернет.
Някъде в началото на този безполезен опит за дискусия колега ти беше написал, че и за основаването на Родината ни доказателствата са само косвени - някой си византийски хроникьор, някакви си църковни записки, все неща от прекалено обтекаем характер. Взимам пример от друг колега (съвсем малко по-нагоре) и си представям как ли биха гласували във форум на БЮРМ, ако там попитат има ли доказателства, че българите са българи, а не татари. Толкова с виртуалните гласове, дадени за едно или друго "твърдение".
Затова вместо да трупаш самочувствие на гърба на миналия през чистилището пловдивски клуб, по-добре поговори с няколцината истински, което значи на години (в добрия смисъл на думата) привърженици на "Славия" София и тогава се върни да споделиш набрания опит.
Иначе отсега очаквам в навечерието на следващата Нова година пусната от теб тема против столетието на "Ботев", поддържана упорито на видно място, точно както се случи навръх 2012. Но човешката тъпотия не знае граница и не съм аз този, който би успял да я ограничи.
deladog написа:Обобщавам твоите разтегливи обяснения, въпреки че уговорката беше да напишеш само ДА или НЕ:
Не признаваш статиите, сиреч имаш съмнения в тяхната автентичност. Непряко обвиняваш в лъжа иначе "уважавания" от теб виден български общественик Недко Каблешков.
deladog написа:Интересно, защо над 80 години нито не се намери нито един славист, който да постави под съмнение годината на основаване на "Ботев", че дори са пращали поздравителни плакети при всеки наш юбилей?
deladog написа:Но един век след заветната дата на един нескриващ крайните си пристрастия модератор му хрумва, че ако не друго, то "Славия" София би могла да се окичи поне със званието на най-стар български отбор.
deladog написа:Затова вместо да трупаш самочувствие на гърба на миналия през чистилището пловдивски клуб, по-добре поговори с няколцината истински, което значи на години (в добрия смисъл на думата) привърженици на "Славия" София и тогава се върни да споделиш набрания опит.
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта