Къде бяхте или къде ще сте на почивка :)?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Къде бяхте или къде ще сте на почивка :)?

Мнениеот Синьо сърце » 10 авг 2012 14:32

Малко Велинград, малко на една скътана хижа на Витоша, в края на месеца ще видим, живот и здраве... А на българско море няма да стъпя, то е кафяво-жълто, как не ви е гнус да влизате в тази клоака...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 10 авг 2012 14:38

j0rka7aa написа:
Theos написа:Приморско е най-ужасното място където съм ходил в БГ на почивка, абсурдно е да си починеш, единственото хубаво нещо там е Перлата!

Аз също вече бях на Приморско, но пък за мен това е един от най-хубавите курорти по Южното черноморие, може би, защото вече към 7-8 години подред си ходя само там и съм свикнал с шумотевицата и не мисля, че е ужасно както ти го наричаш :)

Човече, по цяла нощ слушах пеенето по улиците на словаци, поляци и чехи, отделно като тръгнеш по улиците шанса да стигнеш до някъде спокойно е равен на нула. Просто не ми хареса особено, нищо лично, всички си имаме мнения :)

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 10 авг 2012 14:42

Синьо сърце написа:Малко Велинград, малко на една скътана хижа на Витоша, в края на месеца ще видим, живот и здраве... А на българско море няма да стъпя, то е кафяво-жълто, как не ви е гнус да влизате в тази клоака...

+ 1 И аз ще ходя на планина. Там може да се почине, не искам да съм ба българското черноморие, гъз до гъз с разни туристи и да се върна по- изморен отвсякога. Остарявамеее! :lol:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 10 авг 2012 14:44

Утре отивам на Поморие :)
Изображение[/center]

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 10 авг 2012 14:47

Синьо сърце написа:Малко Велинград, малко на една скътана хижа на Витоша, в края на месеца ще видим, живот и здраве... А на българско море няма да стъпя, то е кафяво-жълто, как не ви е гнус да влизате в тази клоака...

На север е чисто - Албена, Русалка, Камен бряг, Шабла, Крапец, Дуранкулак. Там е истината! ;)

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 10 авг 2012 14:57

И аз ще ходя с децата на северното черноморие. От 01,09 в едно хотелче до Златни пясъци.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 10 авг 2012 14:58

Просто няма да почивам ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

sini bogove
Контакти:

Мнениеот sini bogove » 10 авг 2012 14:59

Приморско,ММЦ и Китен комари като врабчета...задължително си вземете мазила,че иначе ужас...Хубаво си е нашето Черноморие,който му не харесва да не ходи.Лудница е ,но всеки разпуска по различен начин.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 10 авг 2012 15:00

Живот и здраве в понеделник заминавам с приятели за Слънчев Бряг, а по-късно ще посетя и Приморско за около 8-9 дена.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2012 15:00

dromihait написа:

На север е чисто - Албена, Русалка, Камен бряг, Шабла, Крапец, Дуранкулак. Там е истината! ;)

+1
Бях тая година на Бяла, че едни познати много ми е хвалеха. Там има страхотни закътани плажове, където има много малко хора. Малко кофти е пътя по който се стига до тях, ама си заслужава. После кат се прибрах не можаха ми познаят колата :)

Върни се в “Свободна зона”