Зов за помощ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nenkolpfc
Контакти:

Зов за помощ

Мнениеот Nenkolpfc » 28 авг 2009 17:33

Фен съм на футбола и спорта като цяло,на моя баща който също е такъв днес му бе направена кардиологична операция в болница Свети Георги в Пловдив,от която казаха че кръвта с кръвна група "В" отрицателна каквато е на баща ми им е привършела а тя е доста рядка.
Умолявам всеки който може да дари кръв от тази кръвна група от Пловдив да го напари в кръвопреливания център на окръжна болница за Кото Патърски от кардиохирургия на болница Свети Георги.
Кръвопреливния център работи днес до 18.30 и утре от 7.30 до 14.00 часа
Предварително благодаря!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА

Everlast1913

Re: Зов за помощ

Мнениеот Everlast1913 » 28 авг 2009 17:36

Пожелавам ти успех, дано се намери кръводарител и естествено най-важното - дано баща ти да се оправи !!!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 авг 2009 17:39

Пич, първо кръвната група в случая няма значение. Това ще ти улесни търсенето. Ако ти трябва помощ от София - драсни на лично, въпреки, че кръвната ми група е друга, пак ти казвам - това не е от значение.

Потребителски аватар
Nenkolpfc
Контакти:

Мнениеот Nenkolpfc » 28 авг 2009 17:42

Точно тя е от значение защото се налага преливане от същата група иначе необходимите брой кръводарители съм намерил но трябва точно тази група а те за жалост са друга
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 авг 2009 17:44

то ако нямаше значение коя група е човека нямаше да пуска тема тук.
УСПЕХ! :cry:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 28 авг 2009 17:48

Не е възможно в такава болница да имат такъв проблем.Доколкото знам намираш кръводарители от друга група и от кръводарителния център ти доставят група ,,B''(Rh-).

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 авг 2009 17:49

Ами няма значение, защото на кръвните центрове принципно им е важно количеството кръв, а не точната група. Те така или иначе не вливат директно тази кръв, която си дал, а си взимат от резервите, които не вЕрвам да са свършили.

Пич, така или иначе, моята кръвна група е различна, но пък става на всички. Ако те интересува, пиши на ЛС. То май и ще имам път към тепетата уикенда.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 28 авг 2009 17:52

Мисля че не съм от тази кръвна група, но който е и има възможност, нека дари за да спасим този човек !
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
Nenkolpfc
Контакти:

Мнениеот Nenkolpfc » 28 авг 2009 17:59

Благодаря за отзивчивостта на всички но е задължително кръвната група да е точно тази"В"отрицателна а такава в Регионален кръвен център Пловдив просто няма

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 авг 2009 18:06

Пич, ако наистина в кръвния център няма такава група е кофти положението. Имаш два варианта - единия е да намериш мангалите, които киснат пред всички кръвни центрове, тази кръвна група не е чак толкова рядка, все ще намериш, 50-60 кинта са нищо пари за тази цел.

Другия ти вариант - моята е нулева, отрицателен резус фактор - напълно съвместима със всичко по света.

Върни се в “Свободна зона”