Не виждам какво толкова злорадствате. Слушах германците и техният наставник, ами до един признаха огромното ни превъзходство и ни пожелаха успех - нямаше оправдания и обяснения, така правят големите спортисти и затова винаги съм и ще уважавам немците. Никога не съм крил симпатиите си към тях като народ и като спортни отбори, но е немислимо да ги подкрепям срещу България, така че и аз се учудвам, че има българи викащи за Германия, но това си е техен проблем в крайна сметка

А и немците въобще не са такава сила във волейбола, ние ги направихме да изглеждат едва ли не трудни и непобедими, не са лош отбор, но са доста далеч все още от фактори като Бразилия, Русия, Полша, американците, а и както се видя - от България.

А и волейбола там не е чак толкова популярен, колкото е при нас, ако си мислите че средния немец го е заболяло така, както ни заболя нас като ни биха в олимпийската квалификация - лъжете се

Това разбира се не прави победата ни по-малка и играта ни по-лоша

Ако така дай Боже разбием и Русия, наистина ще има за какво да се перчим, искрено се надявам това да се случи. Апропо, сигурен съм че ще има българи, които да вкат за Русия, ето това също е много жалко, ама какво да се прави ...