Лондон 2012: Ден 13

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 13

Мнениеот ros » 09 авг 2012 23:45

Federer91 написа:
ros написа:Като добавиш и Лохте, Фелпс британските колоездачи картината се запълва

С изключение,че Фелпс е на върха още от 2000 година. 12 години да се задържиш лидер в спорт като плуването няма как да се дължи изцяло на допинга. Плюс това аз не съм чул за всичките тези години, президенти на Световни федерации да гарантират победите му.

Както казваше Томислав в един коментар навремето - ако пийнеш вода от басейна 100% ще дадеш + допинг проба. Фелпс бе хванат да пуши марихуана - забранено от УАДА заради допингиращия му ефект. Недей се изказва неподготвен. А това дали си чул или не... въпрос на слух. Даже заради него в Пекин промениха програмата на стартовете така, че да може да участва и в осемте дисциплини. Това е тема на друг разговор. За мен Фелпс е уникат и не го коментирам като спортист. Или поне го поставям на равни начала с Болт, което ти ненаправи ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 авг 2012 23:45

Казвам само това, което чух! Но няма лошо и да си анализатор на научен експеримент! Само ми е интересен един въпрос! Ти ще си дадеш ли детето да правят с него каквито и да е било експерименти?

Хмм..Значи такава била работата,а!? Казваш това,което си чул..,ОК,няма лошо,но пък и на всичкото отгоре да го защитаваш :roll:

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 09 авг 2012 23:46

dodo7271 написа:Може ли някой да ми каже поне една причина, поради която България трябва да развива женска борба? То и мъжката борба трябва да я забранят, ама хайде...Ама Русия има ли 150 милиона, това животно тренирало за космонавт. И какво от това? Китайката, като и свърши кариерата, дали ще е човек? Ами няма да е. Я някой да ми каже какво стана с лекоатлетките на ГДР, които заради златните медали ги тъпчеха с Менделеевата таблица. И какво? Къде е сага Марита Кох? Къде е чешкинята Ярмила Кратохвилова (някакво подобие на човек). Хайде стига с тези измислени битки за златнни медали, които превръщат спорта в някакво чудовищно състезание между системи, допинг и т.н.

+100

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 авг 2012 23:49

smoothc написа:
Казвам само това, което чух! Но няма лошо и да си анализатор на научен експеримент! Само ми е интересен един въпрос! Ти ще си дадеш ли детето да правят с него каквито и да е било експерименти?

Хмм..Значи такава била работата,а!? Казваш това,което си чул..,ОК,няма лошо,но пък и на всичкото отгоре да го защитаваш :roll:

Ами казаха го по официална медия, за разлика от Синьо сърце, който като го гледам освен да плюе другите за собственото нещастие друго не може да прави! Не ми отговори на въпроса?! Не дай Боже, ако утре паднем от Русия не ми се мисли какво ще става пак! Леле, леле.......

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 09 авг 2012 23:51

Нещата, които някои по-богати страни правят в името на победата на подобни форуми изцяло вредят и таковат майката на спорта. Всякаква чистота в спорта е изчезнала и за жалост не само спортистите се състезават, ами и кой ще даде най-много пари, кой ще измисли допинг, който не го хващат, колко вида химии трябва да натъпчат в някой спортист . т.н. С напредването на науката и технологиите и комерсиализацията на спорта, почти всичко чисто в него изчезна...
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 авг 2012 23:53

Вижте, тук за друго става дума... Аз тая не бях я гледал, само бях чувал. Гледахме с жената мача, ами на 30 сек аз казах: Станка няма шанс срещу тая... А тя вика-ама това е мъж! Тя няма нищо женско нито в движенията, нито в изгледа...
Аз ѝ казвам-ами тя така е тренирана, така си изглежда... Отговор: Това не е жена! Свърши първата част, гледаме ние ( от борба не разбираме, но нали си е нашто там!), а моята каза-онова ще бие... И дорде го каза, край!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 авг 2012 23:56

terrorist написа:това ли те радва, ми ние и Пакистан минахме които са с огромно население, може да спиш спокойно и доволно , преди това провери как е било на миналите олимпиади ;)

Мога да те уверя, че на тема история на Олимпийските игри ще те мина с 2 обиколки ;)
По отношение на това дали ме радва или не положението в момента - не, не ме радва, но виновни не са хората, които са в Лондон и които бяха в Пекин. Най-глупавотото сравнение бе с това за Ямайка. Тези тримата имат такива декламни договори и такива спонсори, че не им е нужна визита в Красноярск. Както каза Ивет, ако си я слушал де, дойдат ли тези карибски спринтьори и всякъкви други пирати просто няма какво да направиш. Та дори Щатите им гледаха гърбовете на Болт и другите двама. Колежанския спорт САЩ и програмите им, в които набират спортисти от цял свят дава резултат... и то видим. Единствения ни плувец в близкото минало, който е в басейн е стигал до полуфинал на ОИ е Мишо Александров - колежански възпитаник. Когато излезе българин плувец с конкурентни резултати с тези на американците ела и ми се обади
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 авг 2012 23:57

kartago написа:
smoothc написа:

Ами казаха го по официална медия, за разлика от Синьо сърце, който като го гледам освен да плюе другите за собственото нещастие друго не може да прави! Не ми отговори на въпроса?! Не дай Боже, ако утре паднем от Русия не ми се мисли какво ще става пак! Леле, леле.......

Нещо не схващам, на какъв въпрос не съм отговорил? Кого съм плюл и какво общо има собственото ми щастие или нещастие с темата?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 авг 2012 23:57

Ами казаха го по официална медия, за разлика от Синьо сърце, който като го гледам освен да плюе другите за собственото нещастие друго не може да прави! Не ми отговори на въпроса?! Не дай Боже, ако утре паднем от Русия не ми се мисли какво ще става пак! Леле, леле

Един момент,нека не намесваме Синьо сърце и неговото битие,така....а относно твоя въпрос:Не,защото съм против всякакъв вид експерименти.

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 09 авг 2012 23:57

ros написа:Както казваше Томислав в един коментар навремето - ако пийнеш вода от басейна 100% ще дадеш + допинг проба. Фелпс бе хванат да пуши марихуана - забранено от УАДА заради допингиращия му ефект. Недей се изказва неподготвен. А това дали си чул или не... въпрос на слух. Даже заради него в Пекин промениха програмата на стартовете така, че да може да участва и в осемте дисциплини. Това е тема на друг разговор. За мен Фелпс е уникат и не го коментирам като спортист. Или поне го поставям на равни начала с Болт, което ти ненаправи ;)

Много добре знам за случая с марихуаната, но не го казах,защото едва ли ще ти даде някакво предимство в който и да е спорт. И да не ги слагам на равни начела,защото за мен не са равни. Единствените спортисти с които бих сложил Фелпс като равен от поколенията, които съм гледал са Роджър Федерер, Оле Ейнар Бьорндален, Михаел Шумахер и Ланс Армстронг. След всеки един от тях имаше и ще има вакум след отказването им и интереса към спортовете намаля драстично. Ще видим в Рио дали плуването ще се чака толкова много след като Фелпс няма да го има. А за атлетика изобщо няма да коментирам след като излизат допингирани шампиони почти на всеки 2-3 седмици, но понеже в момента има огромен чадър, сегашните изпълнения ще излязат явни след 8-10 години, както сега става със Сидни и Атина.

Върни се в “Лондон 2012”