stannn написа:А защо да не е? Май защото зализаното ви го набива тотално и при един безпристрастен футболен съюз щяхте вече да сте в Б група. 15 мача 15 загуби, 0 точки след есенния полусезон.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
stannn написа:А защо да не е? Май защото зализаното ви го набива тотално и при един безпристрастен футболен съюз щяхте вече да сте в Б група. 15 мача 15 загуби, 0 точки след есенния полусезон.
stannn написа:Аз още чакам някой да ме обори за договора на Анисе. Никой не го е направил. А вие, че вярвате на Киряков си е ваша работа. След година когато паднат големите звезди от 1994-та от власт ще ви видим как ще ви минават номерата. Знам и накъде биеш. Вашия лиценз не е по малко криминален от нашия. Разликата е, че на нас ни го дава УЕФА защото сме под мониторинг. Това е и гаранцията, че сме чисти. А вашия как е даден като имате 17 милиона задължения?
stannn написа:Кашчей ти разбираш ли български или караш с транслейта на гугъл. Договор като на Анисе нямат право да сключват. Първо, че футболиста няма никакви права през тези 6 месеца и втора по наредбите на БФС договора трябва да е до края на годината минимум. Тоя договор не е до края на годината. През тези 6 месеца могат да го изритат като мръсно коте когато им скимне и не му дължат нищо. Ако ставаше така всички щяха да подписват такива договори. Това е идеалния вариант. Вземаш играч и 6 месеца го пробваш. Ако на втората седмица видиш, че е ливада го риташ и нищо не му плащаш. Брех, че умни тия в Булгас бе. Само те да се сетят за тая напълно "законна" вратичка. Сериозно ли мислиш, че всичко е наред с договорите на Черноморец и те са жертвите в случая? Ако е така по -добре върви да целуваш на дъртия лъв който стана талисман на ФК Доносник 1914 един орган срещащ се само при мъжете с 3 букви.
Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:
И ти говориш за този задължителен образец![]()
Покажи фотокопие на този образец, който е задължителен, ако обичаш!Ако няма или не можеш да намериш.. за какво говориш?!?
ПП-Не знаех, че за да кажеш, че има подписан договор с някого , придружен със снимка, е просто шега, но от ЦСКА и ГОНГ са познати нам шегаджии
Кашчей, не аз говоря за него, а правилника на БФС!
Васко, не съм сигурен, че ПСТФ има регистрация във форума на ГОНГ.
Колко хора тук споменавате този задължителен образец (типов договор), но никой не го показва, като празна бланка.Аз искам само това да видя.Сам не мога да го намеря и затова помолих тези, които са го виждали (в които влизаш и ти, защото казваш, че съществува), да пуснат едно фотокопие или поне линк.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 37 госта