Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА
Е на нищо не прилича това. Кой трябва да е шампион тая година? Толкова ли ги е страх от нас, че почват с мизериите още преди първия кръг? Работата е ясна. Утре трябва да очакваме пак някоя простотия като оправдание и забраната за картотекиране да не се отмени. Или може би преди заседанието ще приемат и други поправки в правилата си за да си докарат както на тях им харесва положението? ДА ЖИВЕЕ ФЕЪРПЛЕЯ МИХАЙЛОВ.
[center]
[/center]

vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Не знаех, че за да се снимаш с някой трябва да има подписан договор, но... щом казваш, сигурно е нужно.
А за другото... БФС изрично забрани един конкретен вид договори. Едва ли е защото отговарят на приетия задължителен образец...но, знам ли...
И ти говориш за този задължителен образец![]()
Покажи фотокопие на този образец, който е задължителен, ако обичаш!Ако няма или не можеш да намериш.. за какво говориш?!?
ПП-Не знаех, че за да кажеш, че има подписан договор с някого , придружен със снимка, е просто шега, но от ЦСКА и ГОНГ са познати нам шегаджии
Кашчей, не аз говоря за него, а правилника на БФС!
Васко, не съм сигурен, че ПСТФ има регистрация във форума на ГОНГ.
Колко хора тук споменавате този задължителен образец (типов договор), но никой не го показва, като празна бланка.Аз искам само това да видя.Сам не мога да го намеря и затова помолих тези, които са го виждали (в които влизаш и ти, защото казваш, че съществува), да пуснат едно фотокопие или поне линк.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
И Кашчей как я виждаш тая работа хора които нямат нищо общо с клубовете или БФС да имат такива бланки? Дори да предположим, че няма подобна бланка показах къде е описано, че договора трябва да е от тоя тип. Няма 1000 члена за назначаване на работници. Точно по тоя по който е назначен Анисе няма как да стане. Чл.70 не върви сам. Бях пуснал един линк в който е обяснено. Отделно в правилата на идиотите от Иван Асен II пише, че договорите трябва да са за минимум до края на сезона. На Анисе договора е за 6 месеца реално след който изпитателния му срок изтича. Ама ти си се запънал за тая бланка като магаре на мост. Колкото аз ще видя указа за създаването на ЦСКА, толкова и ти ще видиш подобна бланка.
[center]
[/center]

stannn написа:Е на нищо не прилича това. Кой трябва да е шампион тая година? Толкова ли ги е страх от нас, че почват с мизериите още преди първия кръг? Работата е ясна. Утре трябва да очакваме пак някоя простотия като оправдание и забраната за картотекиране да не се отмени. Или може би преди заседанието ще приемат и други поправки в правилата си за да си докарат както на тях им харесва положението? ДА ЖИВЕЕ ФЕЪРПЛЕЯ МИХАЙЛОВ.
И защо трябва да се отмени задължително забраната за картотекиране?Защото сте ЦСКА ли?
В сайта на БФС от няколко дена стои файл с предложения за промени в различните правилници.Вашите юристи за какво получават пари, освен за да обжалват някое решение, което не е в полза на ЦСКА?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
От няколко дни или от деня след пускането на жалбата? Просто прозира синята ти подуенска душица.
[center]
[/center]

stannn написа:И Кашчей как я виждаш тая работа хора които нямат нищо общо с клубовете или БФС да имат такива бланки? Дори да предположим, че няма подобна бланка показах къде е описано, че договора трябва да е от тоя тип. Няма 1000 члена за назначаване на работници. Точно по тоя по който е назначен Анисе няма как да стане. Чл.70 не върви сам. Бях пуснал един линк в който е обяснено. Отделно в правилата на идиотите от Иван Асен II пише, че договорите трябва да са за минимум до края на сезона. На Анисе договора е за 6 месеца реално след който изпитателния му срок изтича. Ама ти си се запънал за тая бланка като магаре на мост. Колкото аз ще видя указа за създаването на ЦСКА, толкова и ти ще видиш подобна бланка.
Аз ти написах вчера, че си цитирал пасаж от линка, който ти отърва.Да не говорим, че факсимилето не е от целият договор, също като с НотариаленЪ актЪ, нали?
Защо не написа, че след изтичане на 6 месеца договорът не се прекратява автоматично?Или това не е много удобно за каузата?
И да се върна към началото на поста ти:
-Тук няколко човека написахте, че има задължителен образец на договор, който е нарушен.Аз не казвам, че не е нарушен, но искам преди това да видя образеца, за да мога сам да преценя дали е нарушен.Май е по-лесно да се папагалства, но не и да се докаже твърдението с документ?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Rosko63 написа:Опции
Радостин Василевпубликува наФенове единствено и само на ЦСКА СОФИЯ !!!
Армейци!
Днес следобед на електронната поща на ЦСКА от БФС ни изпратиха новите си нормативни документи.По конкретно Дисциплинарния правилник на БФС и Наредбата за Първенствата и турнирите. До днес 09.08.2012г. тези документи не са присъствали на сайта на БФС и не са ни изпращани по никакъв начин. Не сме имали обективна възможност да се запознаем с тях. Всичко това не е случайно. Както знаете вчера беше входирана жалбата срещу забраната за картотекиране.Част от аргументацията в нея е по старите(миналогодишните) нормативни документи на БФС по обективни причини. Хубавото в цялата ситуация е, че каквито и промени да са направили в правилниците си от БФС, това не променя факта,че Дисциплинарната комисия на БФС не е компетентна да разгледа жалбата от Черноморец, поради факта, че се касае за международен трансфер и единствено компетентна е ФИФА. 95% от жалбата е актуална и сега и неминуемо следва да се отмени решението на Дисциплинарната комисия. Въпрос
ът обаче не е в това.Всички тези некоректни действия на БФС показват какво са решили да правят от Апелативната комисия утре в 14.00 на стадион Васил Левски.Това е война срещу ЦСКА която се води от отнемането на лиценза при Томов.Тази война ще продължи до пълната подмяна на некомпетентните хора в БФС на всички нива.
Ето кога са приели новите си документи вижте кога ни ги изпращат:
"Настоящата Наредба за сезона 2012/2013 г. е приета от
Изпълнителния комитет на БФС с Решение по т. 3 от 21.05.2012 г."
"Препратено съобщение ----------
От: Български футболен съюз <stk_bfunion@abv.bg>
Дата: 09 август 2012, 12:42"
До утре в 14ч ,ще бъдат направени още промени

Последна промяна от percival на 09 авг 2012 23:22, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Кашчей ти разбираш ли български или караш с транслейта на гугъл. Договор като на Анисе нямат право да сключват. Първо, че футболиста няма никакви права през тези 6 месеца и втора по наредбите на БФС договора трябва да е до края на годината минимум. Тоя договор не е до края на годината. През тези 6 месеца могат да го изритат като мръсно коте когато им скимне и не му дължат нищо. Ако ставаше така всички щяха да подписват такива договори. Това е идеалния вариант. Вземаш играч и 6 месеца го пробваш. Ако на втората седмица видиш, че е ливада го риташ и нищо не му плащаш. Брех, че умни тия в Булгас бе. Само те да се сетят за тая напълно "законна" вратичка. Сериозно ли мислиш, че всичко е наред с договорите на Черноморец и те са жертвите в случая? Ако е така по -добре върви да целуваш на дъртия лъв който стана талисман на ФК Доносник 1914 един орган срещащ се само при мъжете с 3 букви.
[center]
[/center]

Не се тръшкайте,бе пичове. Сега като дойдат новите,ще махнат и Радостинчо и Градев,че и Анисе.
Не се пенете толкова. Няма нужда просто. А що се отнася до Черноморец,ясно ни е,че винаги сме прецакани за сметка на "грандовете". Аз лично не очаквам да вземем някви пари от ЦСКА. Най-добре да оийм по една бира,а??
П.П. Не знам що толкоз се натяга зализаното недоносче(Р.Василев). Както вече споменах,едва ли ще е част от новия ЦСКА.

П.П. Не знам що толкоз се натяга зализаното недоносче(Р.Василев). Както вече споменах,едва ли ще е част от новия ЦСКА.

А защо да не е? Май защото зализаното ви го набива тотално и при един безпристрастен футболен съюз щяхте вече да сте в Б група. 15 мача 15 загуби, 0 точки след есенния полусезон.
[center]
[/center]