Captain Stottlemeyer написа:peliforewer написа:Случайно или не,но още първият кръг недолюбвания от ЦСКА съдия Ст.Тодоров е назначен за арбитър на Литекс-ЦСКА ,а съдията свирил шампионския мач на Лудогорец тази пролет Кабаков е пратен на Черно море-Лудогорец. За "любовта" между "червените" и съдията от Шумен е писано много ....
Айде-е, почна се с директивите!...А да напишеш нещо за старата и доказана любов (без кавички) между "червените" и "оранжевите", начело с доктора хонорис кауза...
Апропо, той какъв ще го раздава в събота - като треньор на домакините, или повече като бъдещ президент на гостите!?
Тази година нещата се подготвят от рано и както си трябва.Да картотекираш Анеси и след двадесет дни да забраниш картотекирането на новите футболисти на ЦСКА ,защото Черноморец писали жалба януари месец,как ти звучи.Да играеш с юноши първите четири кръга,а след това да нямаш право да картотекираш най-добрия си футболист,защото не е свободен агент,нормално ли е.Като е престъпление че Анеси е в ЦСКА,защо го картотекираха от СТК.Нормално е според тебе Кабаков да свири всички мачове на Лудогорец срещу Черно море във Варна.А сега и няма да има телевизии по стадионите,няма повторения,въобще всичко е както си трябва за един "честен" и "нормален" шампионат.Грешката от миналата година ЦСКА да мъти до последно водата на Левски и Лудогорец няма да се повтори,БФС взема от рано мерки.

ясно е, че титан треа да си отидат, но това вече е решено и те си отиват.....а БФС отново се подигра с ЦСКА
 ясно е, че титан треа да си отидат, но това вече е решено и те си отиват.....а БФС отново се подигра с ЦСКА  господин играч, призовавам ви да насочим гнева си към БФС!!! С титан си свършихме работата, повярвай ми....
 господин играч, призовавам ви да насочим гнева си към БФС!!! С титан си свършихме работата, повярвай ми.... не се правя на бияч нито на еб...ч. разбери ме какво искам да кажа(надявам се да си ме разбрал)
  не се правя на бияч нито на еб...ч. разбери ме какво искам да кажа(надявам се да си ме разбрал)