Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Е нали собствениците няма да вземат решения? За трансферите ще са виновни президента и всички под него. Аз така я разбрах тая работа. Тия 10 фирми дават само пари, а президента командва. Или те мислят да станат като Титан ама на 10-та степен?
[center]
[/center]

[/center]Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Стан: Хайде сериозно. Ти как го виждаш собствениците да дават на някои милиони да си ги харчи със здраве
Поне на родна почва не виждам как ще стане.
TheOnly1 написа:Ще видим. Аз имам едни подозрения какво ще стане и дано не съм прав. Прекомерното фрагментиране има и доста минуси. Не случайно народът е казал: "Много баби, хилаво бебе".Въобще не ми се мисли как ще се вземат решения в този формат. И какви скандали ще има при някои трансферен провал.
Няма да има противоречия и караници от подобен характер поради простата причина, че тези фирми ще дават пари като спонсори(насреща ще получават държавни поръчки). Поради тази причина едва ли много ще са заинтересувани от спортно-техническите аспекти и постигнатите успехи. Това което ми си вижда като възможен проблем е за какъв период съответната фирма ще дава пари(трябва да има някакъв срок оформен с договор). Иначе в определен момент като и кефне може да спре да дава пари.Остава и въпроса докога ГЕРБ ще са на власт защото при евентуална смяна на правителството и ново такова, съответните фирми може да се простят с обещаните им облаги и да си бият камшика.
Този вариант е дори по-лош от нарисувания от мен. Просто от сега виждам каква битка за комисионни ще си спретнат някои люде
Като знам, че дори Милен успя да си издейства една комисионна и то при настоящите не ми се мисли каква война ще е за "усвоявянето" на едни безконтролни милиони 
айде едно по едно. Най-важното в момента е Титан да предат щафетата на следващия. А ако следващото управление не става - тогава ще се мисли.
Аз лично имам чувството, че Гърнетата си мислят, че правят всичко както трябва, само дето отвреме на време допускат малки неточности
Аз лично имам чувството, че Гърнетата си мислят, че правят всичко както трябва, само дето отвреме на време допускат малки неточности
А кой е следващия реално? На пресконференцията всички се кълнаха, че нямало да влизат в управата. Размахва се един Ицо, който поне за момента не ще и да чуе за ЦСКА.
Онли нали знаеш приказката за оптимиста и песимиста. Е за момента съм на чашата е наполовина пълна. Надявам се поне веднъж да нацелим точния път, че много станаха грешките. Иначе ако погледнем реално наистина ще станат доста простотии около трансферите като разберат колко пари могат да лапнат без никой да им ги търси.
И все пак да гледаме по позитивно. Ще се оправим, стадиона ще добие вида на тоя от снимките, отбора ще е изграден от играчи с качествата на Зику и Мораес и ако не всяка година, то поне през година ще играем в групите на Шампионска лига и Лига Европа, а след 10 години ще сложим четвъртата звезда над емблемата.
Това за нас. Нека да пожелая на Миньор и Черноморец само хубави резултати в окръжните групи и оставане в тях докато съм жив. А Киряков цял живот да е директор на Вихър Айтос. На тоя бургаския му пожелавам Цимбика да му е началник, а Павлов да му разпределя парите.
И все пак да гледаме по позитивно. Ще се оправим, стадиона ще добие вида на тоя от снимките, отбора ще е изграден от играчи с качествата на Зику и Мораес и ако не всяка година, то поне през година ще играем в групите на Шампионска лига и Лига Европа, а след 10 години ще сложим четвъртата звезда над емблемата.
Това за нас. Нека да пожелая на Миньор и Черноморец само хубави резултати в окръжните групи и оставане в тях докато съм жив. А Киряков цял живот да е директор на Вихър Айтос. На тоя бургаския му пожелавам Цимбика да му е началник, а Павлов да му разпределя парите.
[center]
[/center]

[/center]Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
k_oleto написа:айде едно по едно. Най-важното в момента е Титан да предат щафетата на следващия. А ако следващото управление не става - тогава ще се мисли.
Ами те и Гърнетата са в ЦСКА по същата схема.Станишев им даде концесии за десетки милиони за да вземат ЦСКА, но те гледат да минимизират загубите, въпреки че приходите които са получили от новите си концесии са в пъти повече от издръжката на клуба. Ама те са на принципа "що да даваме 10 милиона на година за издръжка, като може да взимаме свободни агенти на кило и като продадем тия които стават да се набутаме само с 5-6 милиона". Това е главния проблем не само на ЦСКА, но и на другите клубове. Правителството им търси собственици(справка Марешки, който е бандит и всеки от Варна може да го потвърди), като после ги обогатява с държавни пари. Не знам ама новата схема на собственост ми изглежда досущ като старата, само че фирмите които ще дава пари ще са 10, а не 1 както беше досега. Единственият плюс е че тези дето дават парите няма да се месят в управлението, но въпроса е до кога ще им се дава или по-точно кога ще им секнат обществените поръчки.
Просто държавата трябва да спре да се меси в тези неща. Така не става. Ако трябва футбола ще стане като във Финландия(една от трите най-богати държави в света и слабо първенство за стандарта им), но поне ще е истински.
TheOnly1 написа:Стан: Хайде сериозно. Ти как го виждаш собствениците да дават на някои милиони да си ги харчи със здравеПоне на родна почва не виждам как ще стане.
Е айде стига с тия приказки наизуст! Те ще си дават парите на хора, които ще са назначени от същите тия собственици, точно с тая цел! Как мислиш, дали Абрамович директно се занимава с управлението на парите си или във всяка своя фирма има специално назначен за целта екип?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
гражданин от село
Хайде ти не говори наизуст,никой на никого няма да даде и лев без да го контролира.И практиката показва,че уж най-доверените хора се оказват най-големи крадци,точно защото злоупотребяват с доверието.И стига вече примери и сравнения с Абрамович,шейхове,Барселона,Реал,Байерн,звучи несериозно и смешно.Когато се научим да се простираме според чергата си,а не да гледаме в чуждото канче и да завиждаме може и при нас да започнат да се получават нещата на нивото,на което сме.