Последният оцелял 5

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Последният оцелял 5

Мнениеот veni__85 » 08 авг 2012 16:54

Играта е доста интересна , за пръв път участвам , но мисля , че трябва всеки участник да си направи стратегия за няколко кръга напред. Тъй като не могат да се повтарят отбори още от сега трябва да помислиш в кой кръг кой отбор да избереш.За да не се получи така , че в един момент да останеш само с аутсайдери , че си изгърмял фаворитите в първите кръгове.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 08 авг 2012 17:12

veni__85 написа:Играта е доста интересна , за пръв път участвам , но мисля , че трябва всеки участник да си направи стратегия за няколко кръга напред. Тъй като не могат да се повтарят отбори още от сега трябва да помислиш в кой кръг кой отбор да избереш.За да не се получи така , че в един момент да останеш само с аутсайдери , че си изгърмял фаворитите в първите кръгове.

Точно заради това не дадох да речем Лудогорец или Литекс, а дадох Миньоро...Л-тата ще си ги пазя за по-натам :lol:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
ZHEL
Контакти:

Мнениеот ZHEL » 08 авг 2012 17:15

veni__85 написа:Играта е доста интересна , за пръв път участвам , но мисля , че трябва всеки участник да си направи стратегия за няколко кръга напред. Тъй като не могат да се повтарят отбори още от сега трябва да помислиш в кой кръг кой отбор да избереш.За да не се получи така , че в един момент да останеш само с аутсайдери , че си изгърмял фаворитите в първите кръгове.

Прав си, колега ;) ! Моята стратегия е изградена до 16 кръг :) , така и спечелих две от игрите ;) ! Бях на път и третата игра да спечеля, но тогава ме издъни Левски доколкото си спомням :) !

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 08 авг 2012 19:01

ZHEL написа:

Прав си, колега ;) ! Моята стратегия е изградена до 16 кръг :) , така и спечелих две от игрите ;) ! Бях на път и третата игра да спечеля, но тогава ме издъни Левски доколкото си спомням :) !

Понеже участвам за първи път и аз имам малък въпрос. Ако не позная например моята среща, за която съм играл и отборът ми Монтана падне, какво значи, че отпадам? Не мога да играя в следващия кръг ли, не мога да давам прогноза? Благодаря предварително.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 08 авг 2012 19:05

venger написа:
ZHEL написа:

Понеже участвам за първи път и аз имам малък въпрос. Ако не позная например моята среща, за която съм играл и отборът ми Монтана падне, какво значи, че отпадам? Не мога да играя в следващия кръг ли, не мога да давам прогноза? Благодаря предварително.

Отпадаш - само успелите да познаят победител в някои от мачовете продължават, избирайки друг отбор. ;)
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 авг 2012 14:29

Единствен цесекар! Айде още поне един! :) Страхливници :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 09 авг 2012 15:34

Има около 10-15 цесекари. ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 авг 2012 15:41

Ама само той е дал ЦСКА като прогноза ;)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ZHEL
Контакти:

Мнениеот ZHEL » 09 авг 2012 17:24

dreben23 написа:Единствен цесекар! Айде още поне един! :) Страхливници :lol:

E ми, колега играта си има стратегия :lol: . И аз съм от ЦСКА, но ако сега се играе с тях, може да не победят в този мач, което е доста вероятно с оглед на състава в който ще бъдат, или пък при положение, че победят се изхабява и един силен жокер, което в следващите кръгове неминуемо ще натежи ;) . Лично аз с ЦСКА ще играя в 5 кръг, Левски и Лудогорец са още по-назад :lol: , освен ако колегата MuFc1878 дотогава не прецени, че срещу Ботев Враца може да се играе само един път, защото в тази игра се очертава доста колеги да играят срещу тях :lol: . Но и за това извънредно правило имам стратегия, с която да победя :twisted: . След Пирин Гоце Делчев, Ботев Враца са почти сигурния втори изпадащ 8-). Питай експерта в играта :oops: :lol: !

Върни се в “Игри и забавления”