Последният оцелял 5
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Последният оцелял 5
Локо Сф 
Играта е доста интересна , за пръв път участвам , но мисля , че трябва всеки участник да си направи стратегия за няколко кръга напред. Тъй като не могат да се повтарят отбори още от сега трябва да помислиш в кой кръг кой отбор да избереш.За да не се получи така , че в един момент да останеш само с аутсайдери , че си изгърмял фаворитите в първите кръгове.
-
lazio1997
- Контакти:
veni__85 написа:Играта е доста интересна , за пръв път участвам , но мисля , че трябва всеки участник да си направи стратегия за няколко кръга напред. Тъй като не могат да се повтарят отбори още от сега трябва да помислиш в кой кръг кой отбор да избереш.За да не се получи така , че в един момент да останеш само с аутсайдери , че си изгърмял фаворитите в първите кръгове.
Точно заради това не дадох да речем Лудогорец или Литекс, а дадох Миньоро...Л-тата ще си ги пазя за по-натам
veni__85 написа:Играта е доста интересна , за пръв път участвам , но мисля , че трябва всеки участник да си направи стратегия за няколко кръга напред. Тъй като не могат да се повтарят отбори още от сега трябва да помислиш в кой кръг кой отбор да избереш.За да не се получи така , че в един момент да останеш само с аутсайдери , че си изгърмял фаворитите в първите кръгове.
Прав си, колега
ZHEL написа:veni__85 написа:Играта е доста интересна , за пръв път участвам , но мисля , че трябва всеки участник да си направи стратегия за няколко кръга напред. Тъй като не могат да се повтарят отбори още от сега трябва да помислиш в кой кръг кой отбор да избереш.За да не се получи така , че в един момент да останеш само с аутсайдери , че си изгърмял фаворитите в първите кръгове.
Прав си, колега! Моята стратегия е изградена до 16 кръг
, така и спечелих две от игрите
! Бях на път и третата игра да спечеля, но тогава ме издъни Левски доколкото си спомням
!
Понеже участвам за първи път и аз имам малък въпрос. Ако не позная например моята среща, за която съм играл и отборът ми Монтана падне, какво значи, че отпадам? Не мога да играя в следващия кръг ли, не мога да давам прогноза? Благодаря предварително.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
venger написа:ZHEL написа:veni__85 написа:Играта е доста интересна , за пръв път участвам , но мисля , че трябва всеки участник да си направи стратегия за няколко кръга напред. Тъй като не могат да се повтарят отбори още от сега трябва да помислиш в кой кръг кой отбор да избереш.За да не се получи така , че в един момент да останеш само с аутсайдери , че си изгърмял фаворитите в първите кръгове.
Прав си, колега! Моята стратегия е изградена до 16 кръг
, така и спечелих две от игрите
! Бях на път и третата игра да спечеля, но тогава ме издъни Левски доколкото си спомням
!
Понеже участвам за първи път и аз имам малък въпрос. Ако не позная например моята среща, за която съм играл и отборът ми Монтана падне, какво значи, че отпадам? Не мога да играя в следващия кръг ли, не мога да давам прогноза? Благодаря предварително.
Отпадаш - само успелите да познаят победител в някои от мачовете продължават, избирайки друг отбор.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
- dreben23
- Контакти:
Единствен цесекар! Айде още поне един!
Страхливници 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Има около 10-15 цесекари. 
Ама само той е дал ЦСКА като прогноза 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

dreben23 написа:Единствен цесекар! Айде още поне един!Страхливници
E ми, колега играта си има стратегия
Върни се в “Игри и забавления”