Levskar_90 написа:blue avalanche написа:Йовов-титуляр=загуба!!!
Йовов-ВЪН ОТ ОТБОРА!!!
Йовов като беше Вън бихме ли Сараево като гост, а Йовов като беше вътре бихме ли Сараево като домакин ?
Сараево ги бихме като домакини СЛЕД като Йовов излезе!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:blue avalanche написа:Йовов-титуляр=загуба!!!
Йовов-ВЪН ОТ ОТБОРА!!!
Йовов като беше Вън бихме ли Сараево като гост, а Йовов като беше вътре бихме ли Сараево като домакин ?
blue avalanche написа:Сараево ги бихме като домакини СЛЕД като Йовов излезе!
zlobul написа:blue avalanche написа:Сараево ги бихме като домакини СЛЕД като Йовов излезе!
Поредната простотия в "ефир" . И като не игра Йовов във втория мач , какво направихме ? Та те Челси не ни мачкаха на Стамфорд Бридж (2-0) , така както го направиха тия анонимници . След мача трябваше незабавно да се потърси отговорност от ганьо и това мазно петно тоньо , но уви , вместо това пак имаше шпалири и кредити на доверие . Догодина отпадаме пак, от подобен анонимник .
zlobul написа:blue avalanche написа:Сараево ги бихме като домакини СЛЕД като Йовов излезе!
Поредната простотия в "ефир" . И като не игра Йовов във втория мач , какво направихме ? Та те Челси не ни мачкаха на Стамфорд Бридж (2-0) , така както го направиха тия анонимници . След мача трябваше незабавно да се потърси отговорност от ганьо и това мазно петно тоньо , но уви , вместо това пак имаше шпалири и кредити на доверие . Догодина отпадаме пак, от подобен анонимник .
zlobul написа:Интересното около Левски-Черноморец е с кой ще излезем в защита .Везалов е единият , а очакванията ми са вторият да е Диамутен .Пелето си заиграва като опорен халф , а Прохазка на крилото .
Ако това се случи , най нормалният въпрос към ръководителите е да обяснят защо Диаманта не изкара предсезонна подготовка с отбора . Тук разбира се следват "благопожеланията" към "же-пееца ".
blue avalanche написа:zlobul написа:Интересното около Левски-Черноморец е с кой ще излезем в защита .Везалов е единият , а очакванията ми са вторият да е Диамутен .Пелето си заиграва като опорен халф , а Прохазка на крилото .
Ако това се случи , най нормалният въпрос към ръководителите е да обяснят защо Диаманта не изкара предсезонна подготовка с отбора . Тук разбира се следват "благопожеланията" към "же-пееца ".
Ако не се случи,приготвил ли си други въпросчета?
Щото Диамутен няма да е "втория"!
zlobul написа:blue avalanche написа:zlobul написа:Интересното около Левски-Черноморец е с кой ще излезем в защита .Везалов е единият , а очакванията ми са вторият да е Диамутен .Пелето си заиграва като опорен халф , а Прохазка на крилото .
Ако не се случи,приготвил ли си други въпросчета?
Щото Диамутен няма да е "втория"!
Ако Диаманта не е титуляр , остава въпроса , който си е перманентен от началото на януари , т.е. "Какво прави тоньо -мазния в Левски ? ".
Аз като редови фен на този отбор не съм очарован от факта , че това лице е с ръководни функции на "герена" .
blue avalanche написа:Какво е "тоньо-мазния"?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта