Лондон 2012: Ден 12
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 12
Къръка Плевнелиев е в Лондон
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
остана ни тервел пулев! да бяха пратили в лондон и кубрат пулев! тогава щяха да вземат и двамата отличия!
angel156 написа:остана ни тервел пулев! да бяха пратили в лондон и кубрат пулев! тогава щяха да вземат и двамата отличия!
Кубрат е в професионалния бокс ... няма как да се състезава на олимпиада!
[center]

[/center]

[/center]Re: Лондон 2012: Ден 12
angel156 написа:остана ни тервел пулев! да бяха пратили в лондон и кубрат пулев! тогава щяха да вземат и двамата отличия!
грам ли не разбираш или се опитваш да бъдеш оригинален?
MaRTo1233 написа:angel156 написа:остана ни тервел пулев! да бяха пратили в лондон и кубрат пулев! тогава щяха да вземат и двамата отличия!
кубрат и без това той ги смазва в професионалния! тервел в кой бокс е? аматьорски?
vasko1 написа:angel156 написа:остана ни тервел пулев! да бяха пратили в лондон и кубрат пулев! тогава щяха да вземат и двамата отличия!
Последна промяна от angel156 на 08 авг 2012 23:59, променено общо 1 път.
angel156 написа:vasko1 написа:angel156 написа:остана ни тервел пулев! да бяха пратили в лондон и кубрат пулев! тогава щяха да вземат и двамата отличия!
всичко разбирам! не ми поставяй паметта под въпрос глупако! ти що за папарак си!
Ето че когато сме стабилни на посрещане и не даваме лесни точки от сервиз германците нямат с какво да ни изненадат. 
angel156 написа:MaRTo1233 написа:angel156 написа:остана ни тервел пулев! да бяха пратили в лондон и кубрат пулев! тогава щяха да вземат и двамата отличия!
кубрат и без това той ги смазва в професионалния! тервел в кой бокс е? аматьорски?
На олимпиада бокса е аматьорски ... всички са аматьори ....
ПП: Не е срамно да не знаеш, срамно е да не питаш
[center]

[/center]

[/center]Re: Лондон 2012: Ден 12
RedeviL написа:Ето че когато сме стабилни на посрещане и не даваме лесни точки от сервиз германците нямат с какво да ни изненадат.
то тва е ясно!