Мнениеот Borussia » 08 авг 2012 20:57
Абе какво се връзвате на хора като Бижутера, той освен да се заяжда друго не може.
Аз имам хиляди причини да подкрепям германците, защото Германия ми се води родина в момента и по голямата част от живота ми е минал тук, ама не мога. Съзнанието не ми го позволява и за това никога не мога да бъда за германците, дори и да продължат пак няма да ги подкрепя на татък, тогава ще ми е все едно. А мойте немски приятели винаги са се интересували как е българския спорт и винаги са подкрепяли бг отборите когато е имало евромачове.
Колкот до мача довечера, аз съм много притеснен. А лошото е че чувствата ми рядко ме подвеждат. Резултата е просто непредвидим. Все се надявам поне ако се дъним както винаги, това да е на полуфинала, както и на другите полуфинали до сега.
Все ми се искаше да не разбирам от волейбол и да гледам мача като запалянко. Досега прдвидих всички мачове в групата на база игра и тактика и сега ми се свива сърцето като си помисля за довечера.
За да победим ни трябва прецизност при подреждането за да отразим върнатите топки, това ни е най слабото място, както и играта на контра. Хората вдигат топки от рекламите директно в зона 2 или 4 така, че нападателя да я забие, това при нас почти не се забелязва. Прекалено се разчита на блока, технично забити топки или пуснати рядко се вадят.
Оф айде дано да е 3:0 и да се наспя спокойно, че на тя олимпиада друга радост нямам, то бива един карък едни отпадания за по точка, десети от секундата и т.н.