Лондон 2012: Ден 12

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 12

Мнениеот RedeviL » 08 авг 2012 17:03

Ей така играха и срещу нас аржентинците!Не гледат да завършат директно точката ами по пръстите на блокадата, но този път няма да им мине номера!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 авг 2012 17:30

RedeviL написа:Ей така играха и срещу нас аржентинците!Не гледат да завършат директно точката ами по пръстите на блокадата, но този път няма да им мине номера!

Не им мина ... :lol:

Иначе и ние ще ги бием когато си поискаме, ако играем на 100 % ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 авг 2012 17:43

Botevist_1912 написа:Китай бяха много зле преди години, но благодарение на комунизма се развиха с феноменални и невероятни темпове. Докато САЩ и Русия винаги са имали традиции в спорта. Затова Китай прави нещо уникално и има вероятност да спечелят втора поредна Олимпиада. Плюс това САЩ са една измислена нация. Няма нация американец - там са англичани, холандци, немци, французи и т.н. Т.е. САЩ е една изкуствена държава, ограбила мозъците на целият свят и продължават да крадат брутално.

Аз нали ви казах, че най-вероятно комунистите ще спечелят Олимпиадата и че от тук нататък комунистите ще мачкат всички много яко на олимпиади, защото Китай се развива във всички спортове. И много добре направиха, че си развиха плуването, защото така удариха двойно САЩ. Един път ги удариха като медали и втори път като им взеха директно медали от традиционно силното плуване на САЩ. Аз нали ви казах, че Китай много трудно ще бъде победен, защото знам, че комунизма води до огромен прогрес и те го доказват.

Не, не води до прогрес. Води до бедност, икономическа и технологична изостаналост, липса на човешки и граждански права, престъпления срещу човечеството, това е комунизмът. Няма държава, в която този икономически и социален строй да се е развил добре за народа. Няма как нещо, основано на репресии и ограничаване на човешката свобода да бъде добро. Това са несъвместими неща. Само човек, който не уважава себе си и собствения си живот, може да иска да живее в такъв строй. Колкото до Китай - тръгнаха напред, откакто се отвориха към света, т.е. промениха икономическата си политика. Ако не бяха се отворили към Запада и най - вече САЩ, щяха да умират от глад като в Северна Корея или както преди да се отворят. Просто са страшно многолюдни и по азиатски дисциплинирани, което в комбинация с ниските очаквания на населението за качество на живот, ги правят привлекателен бизнес партньор. Естествено, че е по - добре да поръчаш официална екипировка за олимпийците на ниски цени в Китай, отколкото да ги произведе някоя американска фирма. Иначе няма спор, че американци няма, те не са национална държава.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 авг 2012 17:47

Botevist_1912 написа:Китай бяха много зле преди години, но благодарение на комунизма се развиха с феноменални и невероятни темпове. Докато САЩ и Русия винаги са имали традиции в спорта. Затова Китай прави нещо уникално и има вероятност да спечелят втора поредна Олимпиада. Плюс това САЩ са една измислена нация. Няма нация американец - там са англичани, холандци, немци, французи и т.н. Т.е. САЩ е една изкуствена държава, ограбила мозъците на целият свят и продължават да крадат брутално.

Аз нали ви казах, че най-вероятно комунистите ще спечелят Олимпиадата и че от тук нататък комунистите ще мачкат всички много яко на олимпиади, защото Китай се развива във всички спортове. И много добре направиха, че си развиха плуването, защото така удариха двойно САЩ. Един път ги удариха като медали и втори път като им взеха директно медали от традиционно силното плуване на САЩ. Аз нали ви казах, че Китай много трудно ще бъде победен, защото знам, че комунизма води до огромен прогрес и те го доказват.

Ако това е цената за големи спортни успехи, то аз не съм съгласен да я платим. 45 години стигат

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 авг 2012 19:04

Ухаааа 2-0 за Италия... Замирисва на изненада
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 авг 2012 19:06

Бре значи ние сме доста силни щом бихме италианците а те бият САЩ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 авг 2012 19:09

Ще останем ли без единият суперфаворит още на четвъртфиналите ? ... :?

Гледайки играта на "Янките" искрено съжалявам, че не сме в момента на мястото на Италия ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 авг 2012 19:17

THE G.A.M.E написа:Ще останем ли без единият суперфаворит още на четвъртфиналите ? ... :?

Гледайки играта на "Янките" искрено съжалявам, че не сме в момента на мястото на Италия ... :lol:

По начина по който са паирани янките всеки може да си ги пожелае, въпросът е че някой трябва да загрее олиото и да ги "опържи". Италианците успяват за сега... Май май ще са ни благодарни, че ги оставихме четвърти
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 08 авг 2012 19:21

Не мога да повярвам,че Италия, която смачкахме може да стигне до 1/2 и то като бие отбора на САЩ, които играха толкова силно в групите.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 авг 2012 19:42

Единият полуфинал : Бразилия - Италия // може пак да играем с италиянците,ако бием германците :roll:

Върни се в “Лондон 2012”