11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/

Мнениеот zlobul » 08 авг 2012 17:26

lazio1997 написа:
zlobul написа:Кво коментирате бе хора ? Ръководството е смешно , селекцията е некадърна , аз почнах да се съмнявам и в треньорите вече .Та оттук нататък кво правим ?...чакаме шампионска титла в това загубено пъренство ли ? ...ами догодина идва некво още по загубено отборче и ни отстранява .

Не знам останалите какво чакат, но аз се моля да се промъкнем в зона Европа както през миналия сезон. Не виждам въз основа на какво очаквате титла? Играем добре? Имаме хъс в играта? Има наченки на стил? Пълен ташак...

За мен сезона приключи , за вас незнам . Има там два мача с особен заряд (с панчаревци), макар че и там вече не се знае има ли заряд , няма ли.
Преди време , когато титаните дойдоха на власт ги легитимирахме за пред феновете им , сега пак се очертава онези да са с нови спонсори или собственици , което означава , че пак ще пращаме футболисти до Казан та да можем да легитимираме и тях .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 авг 2012 18:26

Носят се слухове, че ако не взе вземем 6 точки от първите два мача Иво и Илиан са пътници!, щото на новите началници им е писнало вече!! И ще дойдат Наско и Мъри, колко истина има в това не знам! Но ако има поне малко истина в тия слухове то трябва да ви е ясно, че Илиан и най-вече Иво Тонев ще направят и невъзможното да спечелят тия два мача!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 08 авг 2012 18:59, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 авг 2012 18:34

Avanti_Ragazzi написа:Носят се слухове, че ако не взе вземем 6 точки от първите два мача Иво и Илиан са пътници!, щото на новите началници им е писнало вече!! И ще дойдат Наско и Мъри, колко е истина има в това не знам! Но ако има поне малко истина в тия слухове то трябва да ви е ясно, че Илиан и най-вече Иво Тонев ще направят и невъзможното да спечелят тия два мача!

Ще ме е яд единствено за Илиан , защото ще се окаже просто "поредният употребен" , а що се отнася до тоньо-мазния , откак се е появил на "герена" все ми се повръща като го гледам или слушам . Тоя не е "наш " . Това е .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 08 авг 2012 18:50

И аз съм на мнение, че "ЖеПе-еца" трябва да се стяга за "из път", защото- както и да я сучем- тая имитация "новия Левски" е изцяло негово творение. Илиан, горкият, за нито един от трансферите не е имал и грам участие, а те се оказват пълен "тъшак". Заприличали сме на всичко друго, но не и на това, което трябва да сме. И с което всички да "се мъчат да крачат, но то да лети!"...
Така че първите два кръга ще покажат посоките на развитие...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 авг 2012 19:30

Avanti_Ragazzi написа:Носят се слухове, че ако не взе вземем 6 точки от първите два мача Иво и Илиан са пътници!, щото на новите началници им е писнало вече!! И ще дойдат Наско и Мъри, колко истина има в това не знам! Но ако има поне малко истина в тия слухове то трябва да ви е ясно, че Илиан и най-вече Иво Тонев ще направят и невъзможното да спечелят тия два мача!

И това откъде го разбра? (просто питам, не е с цел заяждане)
Т.е. да приемем, че Наско и Мъри дойдат и вече няма да слушаме кой пътувал с автобус и кой със самолет :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 авг 2012 19:45

ralka_levskarka написа:
Avanti_Ragazzi написа:Носят се слухове, че ако не взе вземем 6 точки от първите два мача Иво и Илиан са пътници!, щото на новите началници им е писнало вече!! И ще дойдат Наско и Мъри, колко истина има в това не знам! Но ако има поне малко истина в тия слухове то трябва да ви е ясно, че Илиан и най-вече Иво Тонев ще направят и невъзможното да спечелят тия два мача!

И това откъде го разбра? (просто питам, не е с цел заяждане)
Т.е. да приемем, че Наско и Мъри дойдат и вече няма да слушаме кой пътувал с автобус и кой със самолет :?

От къде точно идва тоя слух не знам! Казаха ми го момците дето по-принцип знаят доста повече от мен! На както го написах това е СЛУХ и нямам представа дали има и един процент истина в него! Дали го вярвам е друг въпрос вече, ако питаш мен това няма как да се случи и това са чисти измислици. Даже ме убеждаваха, че Иво Тонев дори е бил пътник след мача със Сараево и Наско Сираков е щял да поеме отбора веднага и да го замени, но в крайна сметка са дали последен шанс на Тонев да се докаже. И не успее ли този път, вече ще изгори фатално! Дори Вальо Грънчаров днес по Дарик намекна леко за подобно нещо. Но пак ти казвам колко истина има в това нещо, един господ знае!

Но ще поживеем и ще видим!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 08 авг 2012 20:27

По-принцип в Левски всичко е възможно.Да не дава Господ при един слаб резултат срещу акулите вероятно ще се повторят сцените от края на март.Много жалко ще е за Илиан ако се стигне до нещо такова.Затова дано тръгне добре да падне малко напрежението от него.

Иначе какво е казал Грънчаров? :roll:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 авг 2012 20:34

Очаквам мъка, мъка без предизвестен край. Вторият мач също. Третият гостуваме...Сами се сещайте какво следва после.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 авг 2012 10:02

Йовов-титуляр=загуба!!!
Йовов-ВЪН ОТ ОТБОРА!!!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 09 авг 2012 11:17

blue avalanche написа:Йовов-титуляр=загуба!!!
Йовов-ВЪН ОТ ОТБОРА!!!

Йовов като беше Вън бихме ли Сараево като гост, а Йовов като беше вътре бихме ли Сараево като домакин ?
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Архив”