Лондон 2012: Ден 12
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 12
Бразилия - Аржентина ще свършат бързо. Сега видях нещо интирисно... Бела Хобур ще е главен съдия на нашия мач. Втори рефер ще бъде Кеспедес Ласи от Доминиканска Република. "Любимия" ни холандец Лоберус ще съдийства на Полша и Русия
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
RedeviL написа:Аз пренасям да гледам Бразилия-Аржентина по Евроспорт.
И за какъв трябва по БНТ да гледаме баскетбол, щото много ни интересува или е "творческо" решение на Кедъра и Манченко?
Що мрънкате не мога да разбера... Има за всички, аз гледам баскет по БНТ, волей по Евроспорт. Така е прекрасно
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
kartago написа:RedeviL написа:Аз пренасям да гледам Бразилия-Аржентина по Евроспорт.
И за какъв трябва по БНТ да гледаме баскетбол, щото много ни интересува или е "творческо" решение на Кедъра и Манченко?
Нищо ново под слънцето!Иначе тотална доминация на бразилците, а между другото ми прави впечатление, че двата отбора ще завършат първия гейм без нито един сгрешен сервиз.
ros написа:Що мрънкате не мога да разбера... Има за всички, аз гледам баскет по БНТ, волей по Евроспорт. Така е прекрасно
От кога човек не може да си каже мнението??? "Извинявай", че не те попитах!
- Авалокитешвара
- Контакти:
Botevist_1912 написа:Китай бяха много зле преди години, но благодарение на комунизма се развиха с феноменални и невероятни темпове. Докато САЩ и Русия винаги са имали традиции в спорта. Затова Китай прави нещо уникално и има вероятност да спечелят втора поредна Олимпиада. Плюс това САЩ са една измислена нация. Няма нация американец - там са англичани, холандци, немци, французи и т.н. Т.е. САЩ е една изкуствена държава, ограбила мозъците на целият свят и продължават да крадат брутално.
Напротив, американците са нация. Можеш да спориш за това дали има американска народност, но не и за това имали американска нация. Нация не е равносилно на народност. Нацията е върхът на обществено-социалното развитие. А защо американците са нация? Ами да си чул някой от американците да вика "Тексас, Тексас", или "Калифорния форевър", или "давайте афроамериканци", или "напред американски потомци на ирландци"? Не, те викат Ю Ес Ей! Ю Ес Ей!
Всяка нация е образувана от сливането на множество народи и племена.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
kartago написа:ros написа:Що мрънкате не мога да разбера... Има за всички, аз гледам баскет по БНТ, волей по Евроспорт. Така е прекрасно
От кога човек не може да си каже мнението??? "Извинявай", че не те попитах!
Няма защо да се "извиняваш". Мнение на никой не съм изтрил или цензурирал. Ама при положение че дават волейбол и всеки може да го гледа пак да има недоволни някак си е странно
- Botevist_1912
- Контакти:
Авалокитешвара написа:Botevist_1912 написа:Китай бяха много зле преди години, но благодарение на комунизма се развиха с феноменални и невероятни темпове. Докато САЩ и Русия винаги са имали традиции в спорта. Затова Китай прави нещо уникално и има вероятност да спечелят втора поредна Олимпиада. Плюс това САЩ са една измислена нация. Няма нация американец - там са англичани, холандци, немци, французи и т.н. Т.е. САЩ е една изкуствена държава, ограбила мозъците на целият свят и продължават да крадат брутално.
Напротив, американците са нация. Можеш да спориш за това дали има американска народност, но не и за това имали американска нация. Нация не е равносилно на народност. Нацията е върхът на обществено-социалното развитие. А защо американците са нация? Ами да си чул някой от американците да вика "Тексас, Тексас", или "Калифорния форевър", или "давайте афроамериканци", или "напред американски потомци на ирландци"? Не, те викат Ю Ес Ей! Ю Ес Ей!
Всяка нация е образувана от сливането на множество народи и племена.
Благодаря, че ме поправи. Приемам поправката, грешката е моя. Имах предвид, че няма американска народност. Все пак мисля, че хората ме разбраха. Американци имат право да се наричат само индианците.
Последна промяна от Botevist_1912 на 08 авг 2012 16:54, променено общо 1 път.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
ros, не, защото просто не се сетих с кого ще играе нашия баскетболен отбор при евентуално "продължаване"? Стига си писал само да пълниш форума, добре е и малко да мислиш! Все пак е Българска Национална Телевизия, нали? Ами ако нямам Евроспорт, мрънкалник?
Днес цяла Южна Америка е на нокти. Бразилия и Аржентина играят четвъртфинали и на волейбол и на баскетбол
Накрая ще има за всекиго по нещо