Лондон 2012: Ден 12
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 12
Миослав Кирчев е 11-ти в кану каяка ..... момчето има потенциал и съм сигурен че в Рио ще влезе във финала и ще се бори за медал!!
[center]

[/center]

[/center]- Краставичарят Ганчо
- Контакти:
Teo написа:RedeviL написа:wicked1913 написа:В Китай живее около 1/4 от населението на планетата,съвсем закономерно е да имат толкова медалисти на фона на останалите държави разполагат със солиден човешки ресурс
И в Индия живеят над един милиард, но нещо ми се губят на тази олимпиада..
Китай са светлини години пред Индия като развитие и като цяло в света
Китай са се специализирали в супернепопулярни или по-малко престижни спортове като вдигане на тежести - жени, леките категории на вдигане на тежести - мъже, скокове във вода, батут, бадминтон и други. От царицата на спортовете леката атлетика ще спечелят само 1 златен медал и то пак от най-непопулярната дисциплина - спортно ходене. В отборните спортове дори бележат спад. Футболът им е много зле, във волейбола бяха сила преди, но сега при мъжете не се класираха, а при жените отпаднаха рано рано. В баскетбола и другите отборни спортове също са слабички. Това е непростимо за държава с такъв огромен човешки ресурс.
На стар краставичар краставици не продавайте !
Бокс - Александър Александров (четвъртфинал) - около 23:15
Волейбол - БЪЛГАРИЯ - Германия (четвъртфинал) - 23:30
НАПРЕД !!!!!
Волейбол - БЪЛГАРИЯ - Германия (четвъртфинал) - 23:30
НАПРЕД !!!!!
[/center]Re: Лондон 2012: Ден 12
Краставичарче, пишеш пълни глупости. Китай взе доста медали и от плуването, това непопулярен спорт ли е ??! На Ли спечели в тениса Ролан Гарос неотдавна, женският тим на Китай по волейбол е световна сила.... истината е, че си се развиват във всички спортове.
А и като пишеш за медали от непопулярни спортове не усещаш ли как омаловажаваш и олимпийските постижения на България ?! Защото на България медалите й на олимпиади са най-вече от борба, вдигане на тежести и аматьорски бокс, все спортове, които са неособено следени.
А и като пишеш за медали от непопулярни спортове не усещаш ли как омаловажаваш и олимпийските постижения на България ?! Защото на България медалите й на олимпиади са най-вече от борба, вдигане на тежести и аматьорски бокс, все спортове, които са неособено следени.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
И аз вярвам в победата на волейболистите , само ме притеснява това , че винаги когато всички са сигурни в успех на българи в някой спорт и те не се представят добре. Дано довечера да покажат , че не съм прав.
Имаше едно мнение по-горе , че акцента на вечерта е волейбола , не съм съгласен , при победа Александров ще донесе втори медал за България , и двете събития са еднакво важни не може да ги сравняваме.
Имаше едно мнение по-горе , че акцента на вечерта е волейбола , не съм съгласен , при победа Александров ще донесе втори медал за България , и двете събития са еднакво важни не може да ги сравняваме.
Teo написа:RedeviL написа:wicked1913 написа:В Китай живее около 1/4 от населението на планетата,съвсем закономерно е да имат толкова медалисти на фона на останалите държави разполагат със солиден човешки ресурс
И в Индия живеят над един милиард, но нещо ми се губят на тази олимпиада..
Китай са светлини години пред Индия като развитие и като цяло в света
Именно!Значи не е само до човешкия ресурс..
1982 написа:Краставичарче, пишеш пълни глупости. Китай взе доста медали и от плуването, това непопулярен спорт ли е ??! На Ли спечели в тениса Ролан Гарос неотдавна, женският тим на Китай по волейбол е световна сила.... истината е, че си се развиват във всички спортове.
Голяма работа, че са взели медали и от плуването. Основно обират медалите в по-непопулярните спортове. САЩ има пет пъти по-малко население от Китай, а Русия 10 пъти. Ако САЩ, Русия или повечето останали държави имаха население колкото Китай щяха да имат много по-смазващо превъзходство на олимпиадата.
А САЩ пък въобще няма собствено, коренно население (то почти се е претопило вече), а обира каймака от останалия свят и ползва успехите му като свои. Китай поне се състезава само с китайци, баскетболните му отбори за мъже и жени не се състоят само от негри-пришълци, един от най-добрите му плувци не е с немски корени и т.н., да не продължавам, че то е много нещо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Botevist_1912
- Контакти:
Китай бяха много зле преди години, но благодарение на комунизма се развиха с феноменални и невероятни темпове. Докато САЩ и Русия винаги са имали традиции в спорта. Затова Китай прави нещо уникално и има вероятност да спечелят втора поредна Олимпиада. Плюс това САЩ са една измислена нация. Няма нация американец - там са англичани, холандци, немци, французи и т.н. Т.е. САЩ е една изкуствена държава, ограбила мозъците на целият свят и продължават да крадат брутално.
Аз нали ви казах, че най-вероятно комунистите ще спечелят Олимпиадата и че от тук нататък комунистите ще мачкат всички много яко на олимпиади, защото Китай се развива във всички спортове. И много добре направиха, че си развиха плуването, защото така удариха двойно САЩ. Един път ги удариха като медали и втори път като им взеха директно медали от традиционно силното плуване на САЩ. Аз нали ви казах, че Китай много трудно ще бъде победен, защото знам, че комунизма води до огромен прогрес и те го доказват.
Аз нали ви казах, че най-вероятно комунистите ще спечелят Олимпиадата и че от тук нататък комунистите ще мачкат всички много яко на олимпиади, защото Китай се развива във всички спортове. И много добре направиха, че си развиха плуването, защото така удариха двойно САЩ. Един път ги удариха като медали и втори път като им взеха директно медали от традиционно силното плуване на САЩ. Аз нали ви казах, че Китай много трудно ще бъде победен, защото знам, че комунизма води до огромен прогрес и те го доказват.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Аз пренасям да гледам Бразилия-Аржентина по Евроспорт.