Спортният екип на БНТ.......

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Re: Спортният екип на БНТ.......

Мнениеот atanas7510 » 08 авг 2012 10:53

Василев през цялата среща обесняваше защо щял да загуби александров .Кореийска мафия кои бил вицепрезидент 90 процента шанс да загуби, а за мача нищо не каза. И после като нашия взе че би, върхът на малоумието му беше ето за тези 10 процента говорих :) :)

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 авг 2012 10:57

doktora25 написа:За мен е нормално. Разбирам че олимпиадата е само 3 седмици, но 20 дни по 18 часа спортна програма малко ли ви се струва? 5-6 човека дали ще са достатъчни, а работата им далеч не се изчерпва с коментара. И на второ място, спортовете са страшно много, не може всеки да е компетентен в повече от 4-5 спорта и да може да предложи качествен коментар в дисциплини, в които няма големи познания. Знам че веднага много от вас ще подложат на съмнения качествата на този или онзи журналист или коментатор (даже и "фен теми" пускат, в които за щастие позитивните мнения към човека са повече :lol: ), но това е положението и за мен правилно екипът е голям. 8-)

От колко души е екипът на Евроспорт? Нямам идея, но не са повече от 6-7 (Спиридонов, Божинов, Кръстев, Касабов, Ставрев и двама-трима експерти) , а излъчват 24 часа и то с доста добър коментар. И НИТО ЕДИН от тях не е в Лондон. А и да е-това е частна телевизия, която не се издържа от данъци, ако искат и всичките да ги изпратят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 авг 2012 11:09

Признавам не съм гледал Евроспорт, не знам дали взимат ексклузивни интервюта, какъв им е коментарът и до каква степен излъчват българското участие. На мнение съм обаче, че БНТ трябва да разполага със спортен екип, съдържащ специалисти във всички спортове, а вече колко от тези хора е необходимо да са на самата олимпиада никой от нас не може точно да каже. Не знаем има ли някакви изисквания на МОК, каква е практиката на други държави, какво включват задълженията им там и така.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 авг 2012 11:13

doktora25 написа:Признавам не съм гледал Евроспорт, не знам дали взимат ексклузивни интервюта, какъв им е коментарът и до каква степен излъчват българското участие. На мнение съм обаче, че БНТ трябва да разполага със спортен екип, съдържащ специалисти във всички спортове, а вече колко от тези хора е необходимо да са на самата олимпиада никой от нас не може точно да каже. Не знаем има ли някакви изисквания на МОК, каква е практиката на други държави, какво включват задълженията им там и така.

Ами от Евроспорт България не зависи какво се излъчва, определя се от централата в Париж, затова българското участие не е покрито по най-добрия начин, за съжаление. Интервюта има, но не от българите, а от медалистите предимно. Но излъчването на българското участие е единственото, което би ме накарало да си пусна БНТ (без звук).

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 08 авг 2012 11:14

Семейният лидер в ефира. За всеки има по един парцел :mrgreen:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 08 авг 2012 11:15

Въпреки че имам Eurosport HD си го гледам по БНТ,защото там акцентират на Бг участието.За мен Кедъра,Ибришимов и Петър Василев са уникални коментатори и без тях щеше да е голяма скука.ПО Евроспорт харесвам Чешанков и Асен Спиридонов.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 08 авг 2012 11:16

rhaegar написа:
миле гърбавия написа:Стига ревахте,бе! Петела ви пречи,кедъра незнам си какво,много хора,много пари. Не гледайте,като не ви харесва.А като искате промяна има избори.Изберете си такава партия дето да ви ходи по гайдата и си слагате който си искате да ви коментира!

Каква партия те гони тебе, тия са на хранилка в БНТ от 15 години, без значение кой е на власт. И както е тръгнало в следващите 15 няма да мръднат.

Е,кой според тебе ги слага тия там? Ако мисмиш че е баба ми,не е вярно! Умряла е отдавна.
Последна промяна от миле гърбавия на 08 авг 2012 13:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 08 авг 2012 11:16

atanas7510 написа:Василев през цялата среща обесняваше защо щял да загуби александров .Кореийска мафия кои бил вицепрезидент 90 процента шанс да загуби, а за мача нищо не каза. И после като нашия взе че би, върхът на малоумието му беше ето за тези 10 процента говорих :) :)

Това с 10% и мен ме уби направо. :lol: :mrgreen: :lol:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 авг 2012 11:19

миле гърбавия написа:
rhaegar написа:
миле гърбавия написа:Стига ревахте,бе! Петела ви пречи,кедъра незнам си какво,много хора,много пари. Не гледайте,като не ви харесва.А като искате промяна има избори.Изберете си такава партия дето да ви ходи по гайдата и си слагате който си искате да ви коментира!

Каква партия те гони тебе, тия са на хранилка в БНТ от 15 години, без значение кой е на власт. И както е тръгнало в следващите 15 няма да мръднат.

Е,кай според тебе ги слага тия там? Ако мисмиш че е баба ми,не е вярно! Умряла е отдавна.

Бате те са сложени там още докато Бойко е бил пожарникар. Петли, Кедри, Манченковци и подобни са там откакто се помня. И ще си останат там. Нови лица започнаха да влизат в последните 2-3 години.

Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 авг 2012 11:20

doktora25 написа:Признавам не съм гледал Евроспорт, не знам дали взимат ексклузивни интервюта, какъв им е коментарът и до каква степен излъчват българското участие. На мнение съм обаче, че БНТ трябва да разполага със спортен екип, съдържащ специалисти във всички спортове, а вече колко от тези хора е необходимо да са на самата олимпиада никой от нас не може точно да каже. Не знаем има ли някакви изисквания на МОК, каква е практиката на други държави, какво включват задълженията им там и така.

Пич ти как ги смяташ ве? Значи на всяка спортна дисциплина по един човек, така ли??? А замислял ли си се, че по евроспорта може да имат двойно, че дори тройно по-малък брой екип, но просто там всеки спортен журналист е дотолкова ерудиран, че има минимум три спортни дисциплини в ресора си.
Просто съм против живуркането на някои хора, когато е на мой гръб, а и на ваш също ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Свободна зона”