Трансферите в Арсенал за сезон 2012-2013 ?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферите в Арсенал за сезон 2012-2013 ?!
Johnnie Walker, не съм съгласен с теб. Аретета беше сърцето на отбора миналия сезон, не може да го забочиш на пейката !
Пак не виждам нещо положително в трансферите. За мен Подолски не е някаква сериозна звезда. Може би беше преди няколко години, когато премина във Байерн, но от тогава върви надолу. Интерестно, къде ще го пуска да играе Венгер, защото се вижда, че на фланга се мъчи. Жиру не съм го гледал, но щом е станал голмайстор на Франция, значи не е за пренебрегване. С тези футболисти много трудно Арсенал може да се мери с Ман.Сити, Юнайтед и Челси. Ван Перси доста ме подразни, защото в живота не всичко е пари. Джерард го доказва всеки мач, да не говорим, че имаше примера на Анри. Не виждам, кой ще го замести, но щом не иска да играе в Арсенал, прав му път.
- ZinedineZidane
- Контакти:
Най-после един свестен трансфер в лицето на Касорла. Дано се опази от контузии и се впише добре в отбора!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- shotgun blues
- Контакти:
Честит трансфер на Санти Касорла - страхотен футболист.Оливие Жиру също мисля че ще ви помогне,за Подолски съм на друго мнение - посредствен играч ,кой имаше няколко момента на слава
Незнам защо феновете на АРСЕНАЛ толкова се притесняват от евентуално напускане на Робин Ван Перси ,да много силен футболист е - но реално погледнато за годините в които е в АРСЕНАЛ - е направил ЕДИН ЕДИНСТВЕН наистина силен сезон - последният .
Очаквам отново да играете много хубав футбол,но да останете зад другите големи в АНГЛИЯ и ШЛ
Незнам защо феновете на АРСЕНАЛ толкова се притесняват от евентуално напускане на Робин Ван Перси ,да много силен футболист е - но реално погледнато за годините в които е в АРСЕНАЛ - е направил ЕДИН ЕДИНСТВЕН наистина силен сезон - последният .
Очаквам отново да играете много хубав футбол,но да останете зад другите големи в АНГЛИЯ и ШЛ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- cska_kts_888
- Контакти:
В Мирър пишеше,че до 48 часа трябва да вземем и Сахин от Реал но под наем за 1 сезон..колко е вярно незнам
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
- dreben23
- Контакти:
Сантяго Касорла официално е футболист на Арсенал! Честито, артилеристи! 
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-sign-spain-midfielder-santi-cazorla

http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-sign-spain-midfielder-santi-cazorla
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- ZinedineZidane
- Контакти:
Ако РвП остане и дойде Сахин, в средата и напред сме ок. Но отново не е купен нито един сносен защитник и пак ще се берат ядове отзад.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- fabregas_949
- Контакти:
Роналдо и Меси дори да дойдат, без защита головия баланс в края на сезона ще ни е 200:300...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- cska_kts_888
- Контакти:
Венгер иска да взема и Ван Дер Вил от Аякс дано го вземе да оправим малко фланга макар,че ни трябва и ляв бек но десния е по-важен.С привличането евентуално на Вил и вземането на Шахин ще станем доста добри...Есестествено обаче не трябва да се разделяме с Сонг и Ван Перси ако искаме да направим нещо а не просто да се борим за топ 4..Има и доста хора който нямат място в Арсенал и трябва да бъдат продадени за да се спестят пари от заплати-Джору,Скилачи,Аршавин,Бендтнер,Шамак
)

Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
- RobiVanPersie
- Контакти:
Много съм доволен от тренсферите този сезон!Защитата леко ме притеснява ,но дано играчи като гибс и сантос да блестят и всичко ще е наред в англия!Аз прогнозирам,че този сезон ще спецчелим една купа!!! Отбора ни в момента е много добър!