Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА

Мнениеот ilian12 » 08 авг 2012 10:45

stannn написа:И къде пише, че ЦСКА няма право да се среща с мениджър? Докаже, че са преговаряли за Анисе. Бенжалюн също е на Ба. До колкото знам Бенжалюн е в ЦСКА. Няма как да докажете, че ЦСКА е преговарял с Анисе преди да прекрати договора си. ЦСКА обаче доказват, че договора му е невалиден. И за да не излязат най големите глупаци тия идиоти от БФС застават на ваша страна и правят още по големи простотии. Щом сме виновни и се е знаело, че ЦСКА е нарушил правилата защо не спряха трансферите зимата? Защо не ги спряха в началото на трансферния прозорец, а месец преди края?

Още чакам някой да ме обори, че договора на Анисе с Черноморец е невалиден.

БФС те обори! :lol:
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 08 авг 2012 10:58

Аз помолих за закони и правила, а не за лични решения на един или друг самозабравил се идиот. БФС в момента се мъчат да покажат, че каквото те кажат това ще е въпреки всички закони на Република България и техните собствени правила. Е няма да я бъде тая. И после ми говорете, че Черноморец нямали лоби на Иван Асен II.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 08 авг 2012 17:23

stannn написа:Аз помолих за закони и правила, а не за лични решения на един или друг самозабравил се идиот. БФС в момента се мъчат да покажат, че каквото те кажат това ще е въпреки всички закони на Република България и техните собствени правила. Е няма да я бъде тая. И после ми говорете, че Черноморец нямали лоби на Иван Асен II.

Може би си правист и разбираш от тази материя. Аз не съм и затова не мога да кажа кое е законно и кое не, затова за мен е меродавно решението на БФС. Мога единствено да твърдя кое е морално и кое - не, но в случая не съм запознат в подробности ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 08 авг 2012 17:34

Нищо общо нямам с правото. Просто чета. Дал съм тълкувания на чл.70 по който е сключен договора на Анисе. Дал съм и правилника на БФС. Там пък пише други интересни работи. Въпрос на четене е. Щях да се съглася, че ЦСКА са грешните ако БФС не си бяха променили правилниците след тоя случай и не бяха забранили тези договори. След това обявиха и, че Анисе е разтрогнал напълно коректно според кодекса на труда.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 10 авг 2012 15:18

stannn написа:Нищо общо нямам с правото. Просто чета. Дал съм тълкувания на чл.70 по който е сключен договора на Анисе. Дал съм и правилника на БФС. Там пък пише други интересни работи. Въпрос на четене е. Щях да се съглася, че ЦСКА са грешните ако БФС не си бяха променили правилниците [url]след тоя случай[/url]и не бяха забранили тези договори. След това обявиха и, че Анисе е разтрогнал напълно коректно според кодекса на труда.

Ся видях, че сте изписали още десет и кусур страници в безмислени спорове.
Доказателства търсиш? И отговори? Ми ти сам си си отговорил бе приятелю ;) - виж подчертаното. Което значи, че Черноморец са сключили такъв договор, като са се съобразили с тогава действащия правилник! Кои са те та да не се съобразят с него? Вследствие възникналия проблем с Анисе, БФС правят промяната в правилника!
Ама на теб нали ти е изгодно да “мислиш“ така.... Жив и здрав!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”