Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Santiago Munezz » 02 авг 2012 10:29

FC Pirin - Real написа:
Смеxурко колко време мислиш , че ще имате пари вие ? На Антонио ще му писне да дава пари в предварително загубена кауза ! Литекс които станаxa шампиони на България но нямат никаквитрадиции видя до какво положение стигнаxa , а вие които никой за нищо не ви зачита какво мислиш , че ще направите ?
Ще сте просто поредния брашнен чувал , и не ставай още по - смешен като се опитваш да сравняваш ПИРИН Благоевград със Пирин Помакистан !
Пирин Благоевград е отбора от югозапада с най - верни фенове , виж двата баража с Берое и Беласица и финала за купата с Литекс колко xиляди благоевградчани са присъствали на двубоите , толкова колкото вие на домакински мач няма да имате , Пирин ги изxвърлят 2 пъти за 5 години , първия път се изправиxме на крака , бъди сигурен , че пак ще го направим .... :!:

piringd/viewtopic.php?f=95&t=108451&start=20

Отново обиди и заяждане във форума на Пирин Гоце Делчев от същия потребител!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 авг 2012 21:08

ivaylito написа:Aз лично съм доволен,Иво си е бероец и винаги е бил верен на клуба и се е раздавал докрай когато е бил тук,вярвам че бързо ще си върне познатата форма от престоя му тук и отново ще ни радва.Също така много ме е яд и заради Везалов че отиде при говедата,направи изключителен полузесон и стана любимец на всички,истински стълб в отбраната,дано Левски не провалят и него,но едва ли го чака светло бъдеще там.Иначе по темета аз съм много доволен от селекцията и от всичко направено досега по базаите и стадиона и с нетърпение очаквам да започне първенството.

Айде няма нужда да се обиждаме...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 авг 2012 15:56

bilyaletdinov написа:
ivaylito написа:Aз лично съм доволен,Иво си е бероец и винаги е бил верен на клуба и се е раздавал докрай когато е бил тук,вярвам че бързо ще си върне познатата форма от престоя му тук и отново ще ни радва.Също така много ме е яд и заради Везалов че отиде при говедата,направи изключителен полузесон и стана любимец на всички,истински стълб в отбраната,дано Левски не провалят и него,но едва ли го чака светло бъдеще там.Иначе по темета аз съм много доволен от селекцията и от всичко направено досега по базаите и стадиона и с нетърпение очаквам да започне първенството.

Айде няма нужда да се обиждаме...

Добре де, дай линк, къде да го търся сега това нещо?

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 04 авг 2012 06:18

subzero написа:
Бургас е Зелен...!!! написа:НАСРАНИ СТЕ ! И ВАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ БЪДАТ МАЧКАНИ И НАСРАНИ ! КАТО ИСКАТЕ МИР - МАРШ В КОМЛУКА ...А ДО ТОГАВА ДОБРЕ ПО СТАРО МУ .. ;)

Ти си баси кухото парче,честно!! ****** си ти,лигльо малоумен!! п******!! Леке!! Тъпанар!!

Явно някои хора трябва да си починат малко от форумът.Не е нужно да им четем глупостите и вулгарният изказ.

chernomorets/viewtopic.php?f=9&t=91869&start=9580

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 авг 2012 17:09

Kris_men2000 написа:
edmon_dantes написа:
Kris_men2000 написа:Хващам се на бас с всеки че третият кръг треньор на Левски ще е Ясен Петров.Бас ловя с всеки. А иначе по темата първи мач Левски-Черноморец 1:3 ,втори мач Левски-Ботев 0:3.А играта ни пълна ама пълна скръб,просто да се самоубие човек ако ги изгледа двата мача.не ме плюете а изчакайте да свършат двата мача тогава ще си говорим пак.но след тези два мача ще настъпи радост в отбора.докато Инч Хай е треньор на Левски нищо добро не ни чака момчета запомнете това.

К'ъв фен си ти на Левски, бе капут? Колкото и да сме слаби, никога не бих си позволил такива прогнози и то срещу такива отбори. Винаги ще стискам палци за любимия си отбор, колкото и трагичен да изглежда. Такива фенове като тебе ги заплювам в лицето :x Най-добре стани фен на жълтурите, щом предвиждаш такъв разгром за нас от тях. Аз ще си подкрепям моя Левски, ти си подкрепяй другите. Ти си мижитурка, аз съм ЛЕВСКАР ДО ГРОБ!

ТИ ЛИ БЕ ЦЪРВУЛ ШИБАН ЩЕ МИ КАЗВАШ КАКЪВ СЪМ БИЛ.ТИ ЛИ БЕ ШИБАНЯК ЩЕ МЕ УЧИШ НА ФУТБОЛ.ТИ ЛИ ЩЕ МЕ УЧИШ НА КЛУБНА ВЯРНОСТ.ТИ СИ ПРОСТО ЕДНО ГУГУТСКО СОКАЛЧЕ ДРОГИРАНО КОЕТО НЕ ВИЖДА ПО ДАЛЕЧ ОТ МАЛКАТА СИ ПИШКА.ОТ 40 ГОДИНИ СЪМ ЛЕВСКАР И ГЛЕДАМ ВСЕКИ МАЧ НА СИНЯТА ЛАВИНА НО ТОЛКОВА ЗЛЕ НЕ СЪМ ГИ ВИЖДАЛ.ЗАТОВА ЩЕ ПИША КОЕТО НЕ МИ ХАРЕСВА ЗАЩОТО МИ ПУКА ЗА ЛЮБИМИЯ МИ ОТБОР,А НЕ КАТО ТЕБЕ ШЛЬОКО ДО ГЛЕДАМ КАК ОТБОРА МИ СТАВА ЗА СМЯХ СРЕЩУ СЕЛСКИ ОТБОРИ И ДА СЕ КЕФЯ КАТО ТЕБ МАЛОУМНИКО И ДА СЕ ПРАВО НА ГОЛЯМ ЛЕВСКАР А НЕ ДА СЕ МЪЧА ДА ПРОМЕНЯ НЕЩО В ОТБОРА МАКАР И СЪС МНЕНИЕ ЗА ОТБОРА .Е ТОВА Е ЗА МЕН ЛЕВСКАР А НЕ КАТО ТЕБ ДА МЪЛЧА КАТО Е.....АН ПЕ...АЛ И ДА СЕ ПРАВЯ НА СЕЛСКИ БЕК.

levski/viewtopic.php?f=1&t=111985&st=0&sk=t&sd=a&start=80
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 05 авг 2012 23:51

Обичам Левски написа:
za nas e toj religiq написа:
Обичам Левски написа:Няма значение кой как отпаднал всички са във кюпа.Гледам,че волейболистите до 15 г са спечелили балканиадата.Имаме шампиони и при най-малките във тениса.При децата ми е надеждата,защото тези засега неоправдават очакванията

Аз пък немога да разбера кога ще порастнеш и ще вземеш да правиш разлика между ОЧАКВАНИЯ и РЕАЛНОСТ ! Толкова могат , като може повече някой да си печели квотата и да заминава ! Още повече пък , ти като не можеш и толкова , поне си трай :!: :!: :!:

1.Очаквах нещо различно от калъфки
2.Когато аз тренирам и живея със държавни пари тогава ще имате правото да ме критикувате.Сега ясно ли ти е свирчо

Обичам Левски написа:
100 години 100 написа:
Обичам Левски написа:

Заминавай да правиш свирки на Нашите олимпийци поне ще допренесеш за повдигането на самочувствието им

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0% ... 0%B0%D1%8F

Прочети го! Имаш нужда!

Относно свирките, няма да те коментирам. Такива "лафчета" ме впечатляваха преди 20 години. Сега само ми доказват, че наистина си загубих времето с теб :mrgreen:

Какви 20 години бе,преди 20 години още си бил във скоростния лост на баща си :) :)
slabia_forever

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 06 авг 2012 00:03

Синьо сърце написа:
Седем написа:Хейтърите имат една обща черта - много са силни на думи по форумите, но в живота са пълни мижитурки. Жал ми е за вас, плъхове!

Хейтър си ти, глупак, дето ми цитираш съшитото мнение на косматия задник, оголил се срещу нас в сектор...кой? На стадион ...кой? И срещу...кой? Пишман-левскар ******, аз бях там, бях и в Сараево, ти къде беше? Не дрънкай за мижитурки и плъхове, че ти къде беше и как беше? Айде на Панчарево, глупак!
slabia_forever

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 08 авг 2012 05:08

здравейте приятели може ли да се по-изтрият някои от коментарите на к.димитров защото той само за Анисе говори а това за некартотекирането на новите на ЦСКА за сетен път му обяснявам че няма нищо общо с Анисе.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 08 авг 2012 22:27

http://forum.gong.bg/realmadrid/viewtopic.php?f=34&t=112395&start=280
Ясно, че темата е забавна, но да я търпите цял ден е неуместно. Доста хора за за наказания, но това не е моя работа. Но темата е за ключ и то отдавна.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 09 авг 2012 10:11

venci_1913 написа:Очаква се 20 000 жълти само 1 фен на белите победа за Бо тяв с 205 : 0
Илиянчо нямаш ли си разделче да си пишеш за отборчето ?
Знаеш ли каква е разликата между титлите на двата отбора ????
Знаеш ли каква е разликата между историите на двата отбора ????
До вчера не спряхте да ревете и да се жалвате срещу президента ,а сега го раздавате оборотни ??? В София ви взеха всичките знамена - СРАМ :oops:

Ех,т'ва шопите..

slavia/viewtopic.php?f=14&t=111839&start=30

Доколкото знам, неправилното изписване на име на отбор е нарушение на правилата ,моля вземете мерки!

Върни се в “Свободна зона”