Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

redman
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот redman » 07 авг 2012 21:10

TheOnly1 написа:Ще издържиш :) 2008 даже си имаше плюсове. Рядко съм се кефил така на мач като на Суперкупата, която спечели Чичо Митко с децата срещу Литекс :lol: Просто уникално преживяване след всичките извращения. А тогава ГГ се беше появил специално с костюм да получи Суперкупата :lol: :lol: :lol:

ЕЕЕЕЕЕЕ, Онли, най-после и аз да съм на едно мнение с теб. Тогава се радвах адски много на тия деца, дето излязоха с червените фланелки и отнесоха Литекс.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 авг 2012 21:14

Защото знае кои ще влязат в клуба, а следователно той ще излети от него. ;) Това е единият вариант, другият е "и едните са маскари, и другите са маскари". Открийте разликите! :mrgreen: Не разбрахте ли, че всеки иска да граби от ЦСКА, колкото се може повече и колкото се може по-безнаказано. Един е проблем и не може и танк да го изгони, а 8 какво е- тези ли са хората, които спортал е изредил, журналист, плюеща легенда и т.н. Предлагам ви единствената алтернатива да спасим ЦСКА- отиваме в най-близкия тото пункт пускаме си фиш и се молим на Господ да ни се падне! :) Лошото е, че спасявайки ЦСКА, ще помогнем на Иво Тонев и сие! :mrgreen: Кофти, нали? :cry:

Стоичков се чуди дали да падне или да бие президентския пост и той да открие! ;) Прави намек, значи всеки може да си направи изводите сам за себе си. ;) На мен лично ми е кофти, че толкова много плюят всички по ЦСКА и пак около ЦСКА се въртят, защо ли? :?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

cronos78
Контакти:

Мнениеот cronos78 » 07 авг 2012 22:45

някой знае ли кога ще пуснат официалния форум на ЦСКА????

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 07 авг 2012 22:57

Ще ти стане смешно, но официалният форум се хоства и поддържа изцяло от фенове от махането на Божков.

cronos78
Контакти:

Мнениеот cronos78 » 07 авг 2012 23:43

ще го бъде ли?мале в едно не сме в ред в тоя клуб в едно поне.

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 08 авг 2012 00:10

Ще го бъде. Утре щее звънна на Данте да видя какво става..

cronos78
Контакти:

Мнениеот cronos78 » 08 авг 2012 00:14

благодаря ,айде пиши после ;)

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 08 авг 2012 00:15

Защо не следите twitter и facebook за форума. Там редовно се пита. Последно данте каза, че се работи и ще го бъде. Кога ще се появи е друг въпрос. Уж трябваше да е вчера, но явно ще изчакаме още малко.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 08 авг 2012 00:47

redman написа:Бисерчо, като те гледам кога си регистриран и си ми ясен... Като ни е толкова висок бюджета, колкото твърдиш, каква полза от това? Кои звезди задържахме с тоя бюджет - Зику, Мораес, кой? Айде у лево платените подлоги! Каква е разликата последната година между ЦСКА и Ботев Вр? На техните мачове имаше повече публика, играха български футболисти, повечето от които млади и се раздадоха, макар че много от тях не са им юноши, не изпаднаха, не се класираха за Евротурнирите, никой български отбор не изпищя от тях, стадиона им е с по-скорошен ремонт от нашия. Ние едва събрахме играчи за евротурнирите, от които изхвърчахме веднага, отстранени от смешен отбор, през клуба се извъртяха около 50 играчи, повечето чужденци, със само един юноша в стартовия състав пролетта, със безумни заплати на играчи като Галчев, Стоянов и Бандаловски, повечето от които пълни продажници. Участвахме в няколко доста съмнителни мачове с дейното участие на собствениците, разпродадохме си звездите зимата, не проведохме нормални подготовки нито зимата, нито лятото.

играч!!! какво е значението кога съм се излъгал да пиша тука бе :lol: :lol: боли ме играта какво си мислиш ти, боли ме играта какво си мислят всички, аз си знам мястото и ТИ няма как да ме изместиш защото си слабак .........благодаря ти за вноманието все пак :lol: много си назад батка! Гледай си плазмичката и стига си ми треперал.....като преживееш това което аз съм преживял, тогава ще ти пиша пак........лека нощ и бъди здрав!

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 08 авг 2012 04:59

stannn написа:Защо не следите twitter и facebook за форума. Там редовно се пита. Последно данте каза, че се работи и ще го бъде. Кога ще се появи е друг въпрос. Уж трябваше да е вчера, но явно ще изчакаме още малко.

кронос78, станн и единствен Илко или данте както ние си го знаем вчера ми каза че всичко зависи от Боби Модев - не си спомням ника му във форума
та аз от вчера и онзи ден се опитвам да се свържа с него във фейс-а и никога не отговаря
питам го 2-3 пъти какво става с форума и няма никакъв отговор
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Върни се в “Архив”