11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/
Може и да се посъбере публика с оглед на това, че няма да дават мача по телевизията. Аз почвам да се чудя дали да не отида, но ще видим. Нещо в повече ми дойдоха новите "евро успехи". Може би е правилно решението в защита да са Везалов и Ели. Дори си мисля, че ще е по-добре Везалов + Диамутен, и на бека Ели, но все пак Диамутен не е в добра форма. Само Левски и победа за нас!

- White Fang
- Контакти:
Съмнявам се,че ще има победител.1:1 макс.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
Ще ги биеме с 1 на мъка.
Не очаквам някаква промяна в играта, освен ,че в защита с Везалов ще седим доста по стабилно, опреде може Карвальо да вкара някое случайно попадение но до толкова. Ще гледаме пак грешки, ще се нервираме , пусваме и така до 90 мин.
Не очаквам някаква промяна в играта, освен ,че в защита с Везалов ще седим доста по стабилно, опреде може Карвальо да вкара някое случайно попадение но до толкова. Ще гледаме пак грешки, ще се нервираме , пусваме и така до 90 мин.
- t0bl3ro_bg
lazio1997 написа:t0bl3ro_bg написа:levski_4_life написа:Мачът няма да бъде предаван по никоя българска телевизия, както и следващите 2 от първенството. За по-нататък е неясно.
За мен това е много добре, след като видях на живо първият мач не искам да видя нито един такъв, било то по ТВ, било то на живо, докато не видя някъде заглавие от рода на "Левски разби *еди кой си* и показа невероятна игра".
Не е правилно да се разсъждава така, но ти си знаеш. За това в събота ще има 3000 човека на Герена - заради това мислене. Аз съм на мнение, че който иска да претендира за нещо, трябва да отиде на стадиона и там да си каже мнението, било то чрез освиркване, псуване, подкрепа за отбора или друго...тука по форумите нищо не променяме...
По-добре да няма публика 2-3 мача и да се позамислят аджеба "Защо няма публика?" и да им светне, че именно ТЕ гонят хората от терените, та белким се промени нещо.
Ако не ни легнат , мача е "Х2" !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- ralka_levskarka
- Контакти:
Levski4Ever написа:Може и да се посъбере публика с оглед на това, че няма да дават мача по телевизията. Аз почвам да се чудя дали да не отида, но ще видим. Нещо в повече ми дойдоха новите "евро успехи". Може би е правилно решението в защита да са Везалов и Ели. Дори си мисля, че ще е по-добре Везалов + Диамутен, и на бека Ели, но все пак Диамутен не е в добра форма. Само Левски и победа за нас!
Мисля, че ще се съберат около 4 000 души

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
- Контакти:
Спорен мач ще е , но ние сме хищни акули ... 1 : 2
-
- Контакти:
KIL написа:От сърце пожелавам на Акулите да вкарат ГОЛ-ия във вратата на Левски! 0:1 ! Толкоз! Косьо Мегафона,стадион "Тича"
Дано приятел .... благодарим ти за подкрепата ....... АЙДЕ АКУЛИ
Левски вдигна Йовов за Черноморец
Край с надеждите за победа
Край с надеждите за победа

Само Левски!
-
- Контакти:
Има голяма вероятност доскорошният футболист на ЦСКА Румен Трифонов да дебютира за Черноморец - Бургас в едно от дербитата на първия кръг срещу Левски на "Герена". !!!!!
Никак няма да ви е лесно .... спокойно
Никак няма да ви е лесно .... спокойно