Лондон 2012: Ден 11

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 11

Мнениеот MaRTo1233 » 07 авг 2012 20:42

veni__85 написа:
ivo77 написа:Станка кога ще почва, утре ли? :?

Утре пак ще има само две български участия-Волейбола и Александър Александров(1/4 финал 49 килограма).
Станка е в четвъртък , в петък са Кирил Терзиев и Радослав Великов , събота- Анатолий Гуйдя и неделя-Леонид Базан.

Утре и нашия кану-каяк ще гребе финал Б за 9 до 16 място ... не че е кой знае кво ама се пак ... :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 авг 2012 20:43

що го мъчат пича :( Вместо да направи тур из Лондон :(

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 07 авг 2012 21:40

За Лондон тръгна и последната ни "надежда" - Венелина Венева

"Не всеки може да се похвали с участие на четири Олимпиади. Със смесени чувства заминавам, защото ме е яд, че не мога физически да издържа, за да покажа най-доброто, на което съм способна. Ако всичко мине нормално и не се обадят моите травми, се надявам на финал, което ще е супер за мен", коментира Венева, която започва участието си във високия скок в четвъртък.

"От един месец не съм стъпвала на стадиона, тренирам в гората. Не съм обувала шпайкове, не знам в каква форма съм, но имам опит, надявам се да покажа най-доброто себе си. Стискам зъби, голям боец съм.
Все пак не съм си казала последната дума, има още една Олимпиада пред мен. Все още не обмислям отказване"

Какво да коментирам, дано поне да не си блъсне главата в летвата и да направи 1-2 успешни опита :evil:

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 07 авг 2012 22:03

MORSKI написа:ами айде тея които не са минали 25 години каот мен да се хващаме здраво за всеки един спорт, който ни се отдава и на следващата Олимпиада ще имаме цял форумен отбор :lol: Така поне ще си се псуваме сами помежду си и ще си знаем за какво сме отишли :mrgreen: По-зле от сегашните едва ли ще се справим

Ако потренираш малко година-две и покажеш някакви резултати и заплата даже ще ти дават ;)
stanleys написа:За Лондон тръгна и последната ни "надежда" - Венелина Венева

"Не всеки може да се похвали с участие на четири Олимпиади. Със смесени чувства заминавам, защото ме е яд, че не мога физически да издържа, за да покажа най-доброто, на което съм способна. Ако всичко мине нормално и не се обадят моите травми, се надявам на финал, което ще е супер за мен", коментира Венева, която започва участието си във високия скок в четвъртък.

"От един месец не съм стъпвала на стадиона, тренирам в гората. Не съм обувала шпайкове, не знам в каква форма съм, но имам опит, надявам се да покажа най-доброто себе си. Стискам зъби, голям боец съм.
Все пак не съм си казала последната дума, има още една Олимпиада пред мен. Все още не обмислям отказване"

Какво да коментирам, дано поне да не си блъсне главата в летвата и да направи 1-2 успешни опита :evil:

И сигурно държавата е виновна, че нашта не е тренирала цял месец.....
п.п. забравихте и Петър Стойчев, макар че много ми е странно дали има шанс за медал
п.п.2 в спортал пише, че Величко е в Баку, а Камен казва по телевизията, че е говорил с някакъв, който си е говорил с него вчера в Олимпийското село :lol: :lol: :lol:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 07 авг 2012 22:03

MaRTo1233 написа:Величко Чолаков няма да участва ..http://www.sportal.bg/news.php?news=379685

Един предател по-малко 8-)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 07 авг 2012 22:08

Tия са уникални зверове,особено тоя иранеца бахти машината тия 240 кила как ги дига само........

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 07 авг 2012 22:15

Като гледам тея дори не изглеждат корави в тая категория .... спокойно един средностатистически тежък българин с малко тренировки си ги дига тея тежести :lol: :lol: Имаме в изобилие 105+
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 авг 2012 22:28

stanleys написа:За Лондон тръгна и последната ни "надежда" - Венелина Венева

Батка ето там е сбъркано всичко ! НАДЕЖДА за какво? Всичко е изкривено от медии и коментари на спортисти без нужното покритие :x И логично хората почват да се питат , къде са ни медалите при подобно афиширани изказвания :shock: Истината е съвсем различна от афишираната , а тя е че имаме едва няколко реални шанса за медал! Аз лично съм крайно разочарован от Гури ! Защото той беше един от малкото който имаше право да заявява претенции за медал , след като е действащ световен шампион в категорията си ! Лошото в случая е че дори не загатна за това :( още повече ме разочарова факта че всичките ни класици , не показаха борба на високо ниво ! НЕ видях нито един от борците ни да АТАКУВА , дори световния ни шампион при половение че губеше с една час , отново не предприе атака втората част ,за да избегне партера ? Ето това неможах да разбера , а и не само при него видях такава борба , явно и треньорите ни имат вина незнам ! Но представянето ни беше абсолютно разочароващо :(

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 авг 2012 22:35

е хубаво де Ивет като е Европейска шампионка ква е тая украинка дето я счупва? :?

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 07 авг 2012 22:37

runnersa написа:е хубаво де Ивет като е Европейска шампионка ква е тая украинка дето я счупва? :?

Тя май само на 100 метра е....

Върни се в “Лондон 2012”