Освободиха и капитана на Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Освободиха и капитана на Локомотив

Мнениеот demy27 » 06 авг 2012 20:46

blue avalanche написа:Лазаров не е ли на 100г.?
Ако не беше Марешки,до гроб ли щеше да играе в Локо Пд?

А ти какво искаш - да сменим 90 футболиста за 4 години ли?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 авг 2012 21:31

Забелязвате ли, че от отбора си тръгват само продажниците?
Аз лично се радвам, че Здравко и Данчо са аут, тъй като и двамата са футболисти, на които може да се влияе отвън!
Лошото е, ако си тръгне Илиан...това вече ще е много лошо.
Трябва да се направи всичко възможно Илиан да остане в отбора!
Изображение

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 06 авг 2012 22:49

Е,сега с двамцата от Варна ще вържете.Деко и Мартинчо от В група при вас-смях в залата.Не се оставяйте Марешки да ви мотае!

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 07 авг 2012 00:11

Допреди 1-2 години Здравко беше човекът, който всички боготворяха и който неведнъж ни е решавал мачове. Сега е продажник... Нека не ставаме подобие на някои обичливи футболни публики от града на кестените. За мен Здравко си стана неизменна част от черно-бялата идея, откакто дойде при нас. Имам чувството, че този човек никъде в кариерата си не е бил толкова подкрепян, колкото в Локомотив. Вярно е, че и доста глупости е вършил на терена, особено с лакомията си при статични ситуации, но като цяло този човек доста ще ни липсва!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 07 авг 2012 08:50

Тъй наречения Данчо тъча и Лазаров ви бяха най добрите играчи в домакинския мач с Витес. Та ми е много странно това плюене по тях от няколко ваши хора тук.

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 07 авг 2012 09:40

samobotev, няма плюене, има констатации. Ние много добре знаем, колко добри футболисти и как са свикнали да печелят характер. Но искаме ново начало, начало без троянските коне на Коко.

Илиянчо искал да му гарантират титулярно място? Това момче съм го гледал и съм търсил да открия нещо да кажа: Ще стане голям играч. Така и не намерих. Да режат до кокал. Квото остане, може да е от В група, ама поне да не ни минава през акъла при загуба: Този мач играли се?
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 07 авг 2012 11:25

голямо благодаря на здравко,успех в новия му отбор

Потребителски аватар
черно-бял
Контакти:

Мнениеот черно-бял » 07 авг 2012 11:31

s.th.1926 написа:samobotev, няма плюене, има констатации. Ние много добре знаем, колко добри футболисти и как са свикнали да печелят характер. Но искаме ново начало, начало без троянските коне на Коко.

Илиянчо искал да му гарантират титулярно място? Това момче съм го гледал и съм търсил да открия нещо да кажа: Ще стане голям играч. Така и не намерих. Да режат до кокал. Квото остане, може да е от В група, ама поне да не ни минава през акъла при загуба: Този мач играли се?

А ти как разбра, че са троянски коне да не си бил там когато Коко ги е оговарял! Много лесно слагате етикети, а колко пъти си му скандирал името, лесно се рита паднал човек!
Каквото и да е станало длъжнисме да отдадем респект и към двамата!

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Мнениеот daniel_red » 07 авг 2012 14:16

Момчета, искам да Ви споделя впечатленията си от новото попълнение на Локомотив - Ники Станков. Гледал съм го доста пъти и това е едно от най-големите недоразумения, играли в А група. Този трансфер ме шокира дори като страничен наблюдател на ''селекцията'' на Марешки. Това е чиста подигравка, т.нар. Деко е играч за В група.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 авг 2012 14:53

Спокойно :twisted: До зимата по-слабичко и тогава ще направим сериозна селекция.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”