Bourgas написа:
Шивачо, какво за феновете?
[offtopic]с другото си съгласил значи
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Bourgas написа:
шивача написа:Bourgas написа:
[offtopic]с другото си съгласил значиами тея, дето ги няма-невидимите, от арабела...... Бургас
[/offtopic]
[/center]
[/center]шивача написа:боургас, това е истината за теб, за мен е друга, за трети-трета и така......
Ivo-Chernomoretz написа:шивача написа:боургас, това е истината за теб, за мен е друга, за трети-трета и така......
Да наистина - нека да не се караме и да няма омраза приятели !
petkan написа:percival написа:nakamura написа:Без основание е прекратил едностранно договора си
А с какво основание не са спазени правилниците на бфс и е подписан договор който не е по ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯТ образец ? С какво право е бил картотекиран с НЕЛИГИТИМЕН договор ,според пак тия правила на бфс ?
Далеко съм от мисълта ,че Титаните са праведни ,но тук вината на Черноморец или по точно на Киряков ,не е по малка ,както и тази на БФС.Всички плюете по ръководството на ЦСКА ,което си е за плюене ,ама никой не си гледа в двора и този в БФС !
На нас дворът си ни е чистЩо се отнася до БФС, би ли ми припомнил кой излезе с Декларация против тях? А "плюем" по вашето ръководство, защото парите, които имаме да вземаме са именно от тях!
dragoni написа:много интересно 1.4мил лв.![]()
Абе титаните да не са купили целия им отбор ква е тая сума за Анисе. Той да не е Роналдо
![]()
onegavon написа:Позицията на Черноморец е както обикновенно партер, традиционно за тях.Лакомията не е най - добрия съветник като врътнахте на времето далаверата с Пенко и Любо да ви подпишат този договор тип " заложна къща" с потресаващи клаузи в полза на продавача не ви ли стана ясно,че няма да лапнете милиона за Платини.На Киряков съм му пратил един факс още декември за 2 млн евро за Анисе да вземе да завиши парите които търси от Анисе.Чух , че баща му увеличил насажденията с тръстика от 3 на 5 декара да може да се изплати на Киряков.
Такъв фарс просто няма!Жалка история и най- интересното е , че бургазлии му вярват на Киряков. Просто ви будалка уж , че защитава интересите на клуба и на него му е ясно ,че пукната пара няма да вземе, ама трябва да се отчита дейност.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта