Обади ми се когато точно Боби Михайлов отнеме лиценза на ЦСКА. По скоро ще получиш от умрял писмо.Yoda написа:Най добър специалист-лекуващ лекар е доцент Б.Михайлов и екипа от отделение "Изпълкома" на клиника БФС
Кандидатът за шеф на ЦСКА: "Титан" се отметна от уговорката
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кандидатът за шеф на ЦСКА: "Титан" се отметна от уговорката
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
СВОБОДЕН написа:Обади ми се когато точно Боби Михайлов отнеме лиценза на ЦСКА. По скоро ще получиш от умрял писмо.Yoda написа:Най добър специалист-лекуващ лекар е доцент Б.Михайлов и екипа от отделение "Изпълкома" на клиника БФС
Да беше казал по-рано, щях да ти звънна преди години още...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Момчета трябва да разберете, че с този инициативен комитет, Титан няма как да си развяват байрака, все пак говорим за депутати от Герб, който издава концесиите на Титаните, както каза премиера, да се захващат само с едно, че две са им много.
Beck's написа:Момчета трябва да разберете, че с този инициативен комитет, Титан няма как да си развяват байрака, все пак говорим за депутати от Герб, който издава концесиите на Титаните, както каза премиера, да се захващат само с едно, че две са им много.
недеи да лежиш на тая страна договорите са общиски а повечето общини бяха на бсп някой искаше под натиска на публиката да вземе нещо без пари е няма да го огре несъм защитник на титан но това ако стане жална ни маика при следващо правителство и то ще иска да приватизира под същия натиск

bakalina написа:Beck's написа:Момчета трябва да разберете, че с този инициативен комитет, Титан няма как да си развяват байрака, все пак говорим за депутати от Герб, който издава концесиите на Титаните, както каза премиера, да се захващат само с едно, че две са им много.
недеи да лежиш на тая страна договорите са общиски а повечето общини бяха на бсп някой искаше под натиска на публиката да вземе нещо без пари е няма да го огре несъм защитник на титан но това ако стане жална ни маика при следващо правителство и то ще иска да приватизира под същия натиск
На коя страна да лежа тогава, ще ми кажеш ли ? Така си го изстрелял това изречение, че едвам схванах написаното !
от j0rka7aa на 07 Авг 2012 10:06
МАХАЙТЕ СЕ БЕ НЕЩАСТНИЦИ, НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА! ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
А кой ще остане в отбора???

По темата ще кажа, че този Емил като чувам по канал3 и по нета обичал да взима безплатни нещица.Май ще сте си по-добре с Титан.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
caci написа:от j0rka7aa на 07 Авг 2012 10:06
МАХАЙТЕ СЕ БЕ НЕЩАСТНИЦИ, НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА! ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
А кой ще остане в отбора???![]()
По темата ще кажа, че този Емил като чувам по канал3 и по нета обичал да взима безплатни нещица.Май ще сте си по-добре с Титан.
ние сме свикнали да ни клатят само олигофрени
- Червени_шампиони
- Контакти:
danko_sot написа:Докато абсолютно всички фенове не се обединим и застанем абсолютно всички твърдо и до край срещщу титан, те няма ад се махнат. Ето виждате, че явно тези разговори между Титан и Бойко и изявленията на този Емил Димитров ще се окажат кьорфишек. Боклуците искат да смучат от ЦСКА до край и трудно ще бъдат изгонени точно както беше и с Христолов в Ботев
Във форума трудно ще ги изгониш с писане. Идваш в Ловеч на 11-ти при нас и чакаш.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:danko_sot написа:Докато абсолютно всички фенове не се обединим и застанем абсолютно всички твърдо и до край срещщу титан, те няма ад се махнат. Ето виждате, че явно тези разговори между Титан и Бойко и изявленията на този Емил Димитров ще се окажат кьорфишек. Боклуците искат да смучат от ЦСКА до край и трудно ще бъдат изгонени точно както беше и с Христолов в Ботев
Във форума трудно ще ги изгониш с писане. Идваш в Ловеч на 11-ти при нас и чакаш.
Едва ли ще дойда. Аз искам позицията на всичките ни фенове да е единна. Независимо дали ще е Баба Цанка, дядо Иван, Петър, аз, ти, който и да е. Всички фенове, когато сме единни и сме наясно и убедени, че титан трябва да си ходят, само гогава можем да изгоним Боклуците.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Ама много сте ми интересни. Като искате да ги изгоните вадете n-на брой милионите и всичко ще е ОК. Инициативен комитет, бля-бля, нали никой не си мисли че 4,5,6 или 10 човека ще отделят около 10-12 милиона лева на година, при това без селекция просто ей така, че се чуди къде да си похарчи парите.