Програмата на 1/4 финалите по волейбол,Лондон 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Програмата на 1/4 финалите по волейбол,Лондон 2012

Мнениеот siniq_fen » 07 авг 2012 11:18

durex написа:Важното е ние да бием,за другите не ми пука,с който се паднем трябва да знае,че няма да му е лесно срещу нас :twisted:

Е т'ва е приказка :)

И все пак аз смятам, че прекалено лесно отписахте Италия, това, че са ни абонати не променя факта, че имат много качествени състезатели и аз не съм чак толкова сигурен в победата на САЩ. Русия - Полша е абсолютно непредвидим сблъсък и нямам идея кой от двата отбора би бил по-добър съперник за нас. Колкото до латинодербито, не мисля, че Бразилия ще имат проблем с Аржентина, а и не ми се ще да се срещаме с гаучосите по-напред :)
Само Левски!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 07 авг 2012 11:21

Аржентина -Бразилия 3-2 епична победа на гаучосите
САЩ-Италия 3-1 няма съмнение в това
Полша-Русия 3-2 не мога да преценя кой от двата отбора ми е по противен
България-Германия 3-1 третия гейм ще им го дадем,щото трудно пазим концентрация 3 гейма поредни.
Ние сме в топ 3 на посрещане,мача няма да прилича на нито един от тези,които играхме това лято с Германия.
Оптимист съм,защото подобрихме посрещането със Скримов,а отиват ли добри топки към Братоев,бием ли добър сервис.Господ да им е на помощ на нашите съперници.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Dembele39
Контакти:

Мнениеот Dembele39 » 07 авг 2012 11:22

Важното е ние да бием, а другите каквото искат да правят!

И все пак...

Бразилия - Аржентина : тук смятам, че опитът, класата, самочувствието, че дори и името ще изиграят решаваща роля. Вярно е, че бразилците са с много застаряващ състав, който може би играе последното си голямо състезание в този вид, но като се има предвид колко успехи имат тези играчи заедно, то те са фаворит. Аржентинците са млад и боеспособен отбор, но все още нямат манталитет на победители. А и някакси не съм свикнал на финална четворка на голям турнир да не е Бразилия :lol: вярно е, че това стана преди месец в София, но едва ли ще се повтори. Прогноза 3:1

САЩ - Италия : фаворитът е ясен. Американците нямат много успехи в Световната Лига и Световното първенство, сякаш използват тези турнири за обиграване, но дойде ли олимпиада са съвсем различен отбор. Неслучайно заедно с СССР са отборите с най-много златни отличия от олимпиади - по 3. И сега се забелязва същото. Само преди месец на финалите на СЛ в София те не изглеждаха така и дори записаха 2 загуби от Германия в групата и категоричното 0:3 от Полша на финала. Но сега са много събрани, концентрирани и не виждам какво може да ги спре за финал, а и са в по-лесния поток. Италианците ги видяхме що за стока са. Загуби от Полша и от нас, едва-едва победа срещу Австралия... Не ги виждам в този мач. Прогноза 3:0

Русия - Полша : виждам, че прогнозирате едва ли не убийство над поляците от страна на Русия, но искам да отбележа, че това дефакто е дербито на 1/4 финалите. До преди началото на олимпиадата всички смятаха Полша за най-добрия отбор в света. Спечелиха Лигата с една блестяща игра, ама май малко повечко се разкриха пред противниковите тактици и анализатори. Щом и в по-слабата група записаха 2 загуби, значи не са някакво страшилище. Много са надменни, мислят се за непобедими и когато играта на Курек и Бартман не потръгне, се вижда колко са слаби психически и не могат да се върнат в мача. Руснаците не играят някакъв супер волейбол до тук, но взеха каквото им трябваше. Това е мачът на истината за тях, защото реално погледнато ако го спечелят, на 1/2 финала са тотален фаворит срещу нас или Германия. Предричам тайбрек в тази среща. Прогноза 3:2

България - Германия : много ми се иска да бием, защото да имаш такъв преодолим съперник на 1/4 финал на олимпиада рядко се случва. Доста играхме с германците това лято и мачът ще е по-скоро на психика и тактика, отколкото на спортно-технически средства. Добре е, че спечелихме групата, иначе директно се натрисахме на Русия. Сега имаме страхотен шанс за 1/2 финал, а пък там каквото стане. Дано да бием! Прогноза 3:1

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 07 авг 2012 11:44

16:00 - Argentina vs. Brazil 1:3
18:00 - Italy vs. USA 0:3
21:30 - Poland vs. Russia 2:3
23:30 - Bulgaria vs. Germany 3:1

Добре , че ще избегнем САЩ и Бразилия според мен един от двата отбора ще вземе златото. Срещу Германия доста добре се познаваме мисля , че имаме шанс да ги победим , а ако стигнем полуфинал дори да не вземем медал мисля ,че ще е едно много добро представяне

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 07 авг 2012 12:40

MayDay написа:Бразилия бие.
САЩ бият.
Иска ми се Полша да бият, за да се разправим с тях на полуфинала, но по-реалное е руснаците да продължат. За протокола "пан" май казваха на чехите, а не на поляците.
И накрая естествено желая категорична победа за България, нашите ще са пределно надъхани да си върнат за загубата от Германия, която беше повода Данчо Инженерчето да уволни Радо Стойчев. Идеален момент да си върнем на швабите, но дано не прегорим и да се спечем, че трудно излизаме от дупките! :arrow:

За протокола не е вярно, точно на поляците викат панове,ако не знаеш нещо има и google може да си провериш преди да пишеш.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 07 авг 2012 12:55

Според мен Германия беше най-добрия възможен вариант от класиралите се напред отбори.
Разбира се, това не означава, че едва ли не ще ги бием лесно. Очаквам много труден мач и дано да победим.
Победителите в другите мачове според мен ще са - Бразилия, САЩ и Русия.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 авг 2012 12:55

Не знам какви са тия прогнози дето ги раздавате :lol: На този етап от надпреварата , аз лично не виждам фаворити в който и да е мач! Вярно някой се представиха по добре от други , но като цяло всички отбори имат потенциал! Очаквам Бразилия да излети рано от битката за медалите , единствените отбори от които пада редовно са , САЩ , Куба и Аржентина ! Италия макар и да не показа убедителна игра , няма как да е отбор който може да се подценява ! Американците не са непреодолим отбор , а и Италия предполагам няма да играе както срещу нас , особенно ако почне да им влизат смачовете! За "братушките" и ония надувки няма какво да кажа , там просто ще е кървав мач ! Всички знаем непоносимоста им едни към други :) Аз лично се надявам да играем срещу руснаците колкото и налудничево да звучи :) Не съм сигурен че ако се изправим отново срещу Полша ще можем да ги отстраним , вече няма да има с какво да ги изненадаме :? Докато с Русия очаквам подценяване , а и е крайно време да ги бием и тях :) Но преди това България - Германия !!! Абсолютно непредсказуем сблъсак , и предполагам ще продължи този на който му издържат нервите! Всички знаем къде ни е слабото място - в главите ни ! Надявам се да започнем добре и да се преодолее началното напрежение , от там нататък да заиграем нашата игра! Видяхме че повярват ли си нашите , стават страшилище за всички отбри! Надявам се немците прекалено много да са си починали и докато навлезат в мача той вече да е свършил :) Но предстои утре в 23.30 да видим , искрено се надявам малшанса който ни преследва на тези игри да е изчезнал !Защото ще е грехота да отпаднем , при положение че за пръви път сами си извоюваме позицията на фаворит и срещаме най слабия отбор от противниковата група ! Всичко което искам е нашите да излезнат в утрешния мач като фаворит и да играят като такъв ! Дано тренерите успеят да убедят играчите ни , че това наистина е така и няма от какво да се страхуват ! Просто трябва да излязат и да пометът "маншафта" УСПЕХ МОМЧЕТА ! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС :!: :!: :!:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 07 авг 2012 13:23

Марекчанино написа:16:00 - Argentina vs. Brazil 0:3
18:00 - Italy vs. USA 3:2
21:30 - Poland vs. Russia 1:3
23:30 - Bulgaria vs. Germany 3:1

8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2012 13:40

Поне една изненада ще има в четвъртфиналите !
Дано не сме ние, защото нашите определено са фаворит срещу немците ...

Иначе "изненадата" я очаквам от Аржентина.
Също така си мисля, че "Янките" няма да бият толко лесно Италия.

Русия - Полша си е непредвидим ... Но руснаците някак си успяват да вземат своето на Олимпиадите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 07 авг 2012 14:28

от grasiani на 07 Авг 2012 11:40

MayDay написа:
Бразилия бие.
САЩ бият.
Иска ми се Полша да бият, за да се разправим с тях на полуфинала, но по-реалное е руснаците да продължат. За протокола "пан" май казваха на чехите, а не на поляците.
И накрая естествено желая категорична победа за България, нашите ще са пределно надъхани да си върнат за загубата от Германия, която беше повода Данчо Инженерчето да уволни Радо Стойчев. Идеален момент да си върнем на швабите, но дано не прегорим и да се спечем, че трудно излизаме от дупките!
За протокола не е вярно, точно на поляците викат панове,ако не знаеш нещо има и google може да си провериш преди да пишеш.
grasiani

За протокола се извинявам, но :arrow:

"Пан е уважителна форма на обръщение в мъжки род използвана в полския език, украинския, беларуския и чешкия. Еднозначна на „господин“ в българския."

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%BD_(%D0%BE%D0%B1%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5)

Върни се в “Волейбол”