Лондон 2012: Ден 11

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 11

Мнениеот Niksh0 » 07 авг 2012 12:54

Много гадно падане. Адски е трудно да избягаш разстоянието до първо препятсвие на 7 крачки. Висок е, но атакува препятсвието една идея по-отдалече.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 авг 2012 13:02

ros написа:Е щом и Лю Ксян се спъна и падна още на пъвото препятствие значи Ваня не се е изложила много :lol: :lol: :lol:

Дали случайно треньорът му не е с прякор Корема :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 авг 2012 13:11

acmilan написа:
ros написа:Е щом и Лю Ксян се спъна и падна още на пъвото препятствие значи Ваня не се е изложила много :lol: :lol: :lol:

Дали случайно треньорът му не е с прякор Корема :mrgreen:

Ще е някой китайски "КОРЕМ" :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 07 авг 2012 13:16

Много ми хареса коментарът на Иво Йовчев за туристите в атлетиката ,защо не ги дадат тези пари за подготовка на Ивет или на талантливото момиче в плуването,ами на тези туристи дето "не си го слагали" ,оня дето скочи 2.13 почти женски резултат,оная дето три - ТРИ пъти не може да хвърли чукът като хората ,на ВАНЯ пък организаторите и пречели...как пък не попречиха на другите ...
Аре ще се видим за мачът на ГУРИ :twisted:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 07 авг 2012 13:17

Levskar_90 написа:
Доктор Хаус написа:Едва две български участия за деня,но едното ще е с медал,обещавам!

Щом си обещал, те и едни други обещаваха на 100% но сега се крият ;) Дано не се криеш и ти утре ;)

Ти май е време да се криеш, след като обеща да не вземем нито един медал, no? :idea:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 авг 2012 13:37

veni__85 написа:
Roger_Federer написа:С Германия 1/4 финалът ни е утре ( сряда ) от 23.30 бълг. време.

Програма на 1/4-финалите на волейболния турнир при мъжете на Олимпиадата:

Сряда (8 август)
16:00 часа: Аржентина – Бразилия
18:00 часа: САЩ – Италия
21:30 часа: Полша – Русия
23:30 часа: БЪЛГАРИЯ – Германия

Програма на полуфиналите на волейболния турнир при мъжете на Олимпиадата:

Петък (10 август)
17:00 часа: БЪЛГАРИЯ/Германия – Полша/Русия
21:30 часа: САЩ/Италия – Аржентина/Бразилия

Добре , че ще избегнем САЩ и Бразилия според мен един от двата отбора ще вземе златото. Срещу Германия доста добре се познаваме мисля , че имаме шанс да ги победим , а ако стигнем полуфинал дори да не вземем медал мисля ,че ще е едно много добро представяне.

Не знам какви са тия прогнози дето ги раздавате :lol: На този етап от надпреварата аз лично не виждам фаворити в който и да е мач! Вярно някой се представиха по добре от други , но като цяло всички отбори имат потенциал! Очаквам Бразилия да излети рано от битката за медалите , единствените отбори от които пада редовно са , САЩ , Куба и Аржентина ! Италия макар и да не показа убедителна игра , няма как да е отбор който може да се подценява ! Американците не са непреодолим отбор , а и Италия предполагам няма да играе както срещу нас , особенно ако почне да им влизат смачовете! За "братушките" и ония надувки няма какво да кажа , там просто ще е кървав мач ! Всички знаем непоносимоста им едни към други :) Аз лично се надявам да играем срещу руснаците колкото и налудничево да звучи :) Не съм сигурен че ако се изправим отново срещу Полша ще можем да ги отстраним , вече няма да има с какво да ги изненадаме :? Докато с Русия очаквам подценяване , а и е крайно време да ги бием и тях :) Но преди това България - Германия !!! Абсолютно непредсказуем сблъсак , и предполагам ще продължи този на който му издържат нервите! Всички знаем къде ни е слабото място - в главите ни ! Надявам се да започнем добре и да се преодолее началното напрежение , от там нататък да заиграем нашата игра! Видяхме че повярват ли си нашите стават страшилище за всички отбри! Надявам се немците прекалено много да са си починали и докато навлезат в мача той вече да е свършил :) Но предстои утре в 23.30 да видим , искрено се надявам малшанса който ни преследва на тези игри да е изчезнал !Защото ще е грехота да отпаднем , при положение че за пръви път сами си извоюваме позицията на фаворит и срещаме най слабия отбор от противниковата група ! Всичко което искам е нашите да излезнат в утрешния мач като фаворит и да играят като такъв ! Дано тренерите успеят да убедят играчите ни че това наистина е така и няма от какво да се страхуват ! Просто трябва да излязат и да пометът "маншафта" УСПЕХ МОМЧЕТА ! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС :!: :!: :!:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 07 авг 2012 14:36

Елис започва в клалификациите от 15:09 срещу румънец , при успех ще играе срещу грузинец , който почва директно от 1/8 финал.

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 07 авг 2012 14:44

Да почва Елис, че ми писна тая Олимпиада и вече спрях да гледам всичко друго освен нашето участие. Леката атлетика не ми е интересна, а само нея дават.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 07 авг 2012 14:52

vasko1 написа:Да почва Елис, че ми писна тая Олимпиада и вече спрях да гледам всичко друго освен нашето участие. Леката атлетика не ми е интересна, а само нея дават.

И аз съм така. Днес обаче нашият борец ще вземе медал, може го!

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 07 авг 2012 14:54

Може да залагаме вече дали БНТ ще пуснат борбата :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Лондон 2012”