Аз да си кажа некомпитентното мнение .
Значи миналата година почнахме също много колебливо полусезона и в движение се обигравахме . Сега имаме гръбнака на отбора и покрай него две-три нови момчета . Нищо чудно отбора да навлезе в форма и да се обиграе по-нататъчи .
Само търпение ще се иска от нас и подкрепа .
Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.
По-въпрос с трансферите - за Румен Трифонов знае ли се нещо , евентуален трансфер в нашият отбор ?
Ivo-Chernomoretz написа:По-въпрос с трансферите - за Румен Трифонов знае ли се нещо , евентуален трансфер в нашият отбор ?
Шансовете са минимални

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
-
- Контакти:
cena62 написа:Ivo-Chernomoretz написа:По-въпрос с трансферите - за Румен Трифонов знае ли се нещо , евентуален трансфер в нашият отбор ?
Шансовете са минимални.
Така ли , е кой ще го вземе ?
- hristo1306
- Контакти:
Данчо тъча в "Черноморец"
Йордан Тодоров пред завръщане в Черноморец
Халфът Йордан Тодоров може да премине отново в Черноморец, пишат от Sportline.bg.
Футболистът, който преди десетина години тръгна именно от Бургас към големия футбол се е оказал ненужен в Локо Пловдив, където играеше до момента. Заедно с него отборът напуска и най-опитният в тима Здравко Лазаров.
След края на миналия сезон Черноморец продаде най-добрите си футболисти, а представянето на новите играчи до момента не удовлетворява треньорското ръководство на акулите. Това може би е накарало Димитър Димитров да потърси повече опит в състава, какъвто несъмнено притежава Тодоров.
Румен Трифонов ще играе в Черноморец
Бившият футболист на ЦСКА, който бе пред трансфер в Локомотив (София), в крайна сметка ще играе в Черноморец. Левият бранител тренираше със столичните железничари, но реши да избяга от "Надежда" и да продължи кариерата си в Бургас. За решението на трифонов вчера информира изпълнителният директор на Локо Сф Георги Марков, който вчера призна, че играчът не вдига своя телефон, защото е потеглил към морето.
След като бе натирен от "Армията", Трифонов изкара проби във втородивизионен полски тим, но не бе одобрен и се върна в България.
звездна селекция от огризки
忍者
-
- Контакти:
Много добре Трифонов при нас - той е добър и Данчо , мисля че Херо ще им вземе акъла на другите отбори ! Айде акули
- burgazliqta
- Контакти:
За Данчо съм съгласен, има качества да играе в Черноморец. Ама Руменчо за никакъв чеп не ни трябва, само ще разхожда фланелката.

[center]
[/center]

Разменям ги двамата за Електричката аз лично. Мисля, че само да центрира ни стигаше...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Разменям ги двамата за Електричката аз лично. Мисля, че само да центрира ни стигаше...
И "тъча" и "електричката" вече свършават за футбола, ако вече не са го направили...Аз си задавам въпроса: За чий са ни на нас, щом някъде из дебрите на милата ни татковина са вече непотребни ?
ПС: Тоше. Лазаров ми е почти акран. Дори неговите кръстници ( електричките) вече ги бракуват в БДЖ - то.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.