Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2012 00:18

milen.hristov написа:Баждека да пита диемата каква печалба направиха, след като предди десетина години се опитасха да въведат ппв за мачовете от аанглия и ф1

Това, както ти сам каза, е било преди десетина години, а и Баждека едва ли е толкова тъп да драпа за независими права ако не е поразпитал тук-там ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2012 00:24

TristaNNN написа:
milen.hristov написа:Шефът на фенклуба на Ботев Пловдив Божидар Божилов взе отношение относно инцидентите по време на мача с Теута. По време на контролата двама запалянковци влязоха на терена, а охранителите ги подгониха чак до отсрещните трибуни. Шефът на фенклуба се закани, че ще бъдат взети драконовски мерки, за да се изкорени подобно поведение. За целта, ако трябва, на стадиона ще присъства и прокурор, за да бъде прекратено избиването на комплекси.

Toва трябва да се приложи и в Левски. Въпроса е дали на гугутков и на ръководсвтовото на клуба им стиска. Но така стъпакапо стъпка ще разкараме т.нар. ултарсите от стадионите

Момент, всички в България постоянно се заканват, непрестанно ще съдят, всичко знаят а самите те нищо не казват. При нас все пак сложиха камери точно срещу подобни хлапашки изпълнения, а колегите от сектор Б скоро не са нахлували на стадиона. И не на последно място, без ултраси не може да има атмосфера по стадионите, без тях ще е депресия като на домакински мач в Монтана, примерно. Няма как да стане ;)

В Англия и Испания, не ми изглеждат много депресирани. Аз също не се дпресирам в сектор В, че не съм вагиткат предполагам, че останалите в сектора също, както и тези от А

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2012 00:34

TristaNNN написа:
milen.hristov написа:Баждека да пита диемата каква печалба направиха, след като предди десетина години се опитасха да въведат ппв за мачовете от аанглия и ф1

Това, както ти сам каза, е било преди десетина години, а и Баждека едва ли е толкова тъп да драпа за независими права ако не е поразпитал тук-там ;)

Самият аз не бих си дал парите за глупости, по-скоро, като в доброто старо време ще си слушам мачовете по радиото

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 авг 2012 00:57

blue avalanche написа:
zlobul написа:Аваланс ,
ти от позицията на какъв пишеш тук бе ? Фен на Левски , най обикновен провокатор или просто заядливец ?
На теб тоньо -мазния харесва ли ти ?

Ти от позицията на какъв задаваш въпроси?И аз от позицията на какъв трябва да отговарям на простотиите ти?
Изобщо не си спомням да съм те питал нещо?

Аз пиша от позицията на привърженик на Левски , но за теб не съм сигурен . Въртиш се постоянно , като жрица на любовта и правиш некви плахи опити за заядливи рецензии на чужди постове . Аз поне не съм забелязал дори веднъж да си кажеш мнението за нещо ясно и точно , както повечето .

ПП Не отговори , тоньо -мазния кефи ли те като изпълнителен директор ? Доволен ли си от мача със сараево или пък да кажеш нещо за тренера ...абе въобще кажи си мнението за нещо .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 авг 2012 08:35

zlobul написа:
blue avalanche написа:
zlobul написа:Аваланс ,
ти от позицията на какъв пишеш тук бе ? Фен на Левски , най обикновен провокатор или просто заядливец ?
На теб тоньо -мазния харесва ли ти ?

Ти от позицията на какъв задаваш въпроси?И аз от позицията на какъв трябва да отговарям на простотиите ти?
Изобщо не си спомням да съм те питал нещо?

Аз пиша от позицията на привърженик на Левски , но за теб не съм сигурен . Въртиш се постоянно , като жрица на любовта и правиш некви плахи опити за заядливи рецензии на чужди постове . Аз поне не съм забелязал дори веднъж да си кажеш мнението за нещо ясно и точно , както повечето .

ПП Не отговори , тоньо -мазния кефи ли те като изпълнителен директор ? Доволен ли си от мача със сараево или пък да кажеш нещо за тренера ...абе въобще кажи си мнението за нещо .

Тоньо-мазния е...какво?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 авг 2012 09:31

Ако Нуно Пинто беше играл срещу босненците, нямаше толкова лесно да ни вкарват от левия фланг. Надявам се, че поне той ще остане. Другите не са ми чак толкова важни, особено Опоку.
Нека обаче си повярваме малко този сезон. Въпреки Тонев и Батков, въпреки всичко и всички.
Момчетата заслужават засега подкрепа. Колко от вас си спомнят мачовете с "ОФИ", които завършиха по същия начин, както тези със "Сараево"? Накрая обаче станахме шампион нали?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 авг 2012 11:34

daniel875 написа:Ако Нуно Пинто беше играл срещу босненците, нямаше толкова лесно да ни вкарват от левия фланг. Надявам се, че поне той ще остане. Другите не са ми чак толкова важни, особено Опоку.
Нека обаче си повярваме малко този сезон. Въпреки Тонев и Батков, въпреки всичко и всички.
Момчетата заслужават засега подкрепа. Колко от вас си спомнят мачовете с "ОФИ", които завършиха по същия начин, както тези със "Сараево"? Накрая обаче станахме шампион нали?

" Баба ми ако беше умряла , нямаше да е жива " . Нямахме право да отпадаме от тия дори да бяхме играли с юношите старша възраст . За мен гугутките пак направиха шпалир на тара и тоньо-мазния , което означава на практика , че мъките продължават .И преди сме отпадали от слаби отбори , ама тва мина всякакви граници . Локото преди време отпаднаха от подобни ботушари (Борац Чачак) , та и нашата работа същата сега .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 07 авг 2012 12:06

zlobul написа: Локото преди време отпаднаха от подобни ботушари (Борац Чачак) , та и нашата работа същата сега .
Много точно казано. А и Иво тонев тогава беше в Локото, а сега е при нас. Приликите не са случайни, нали?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 07 авг 2012 12:16

СВОБОДЕН написа:
zlobul написа: Локото преди време отпаднаха от подобни ботушари (Борац Чачак) , та и нашата работа същата сега .
Много точно казано. А и Иво тонев тогава беше в Локото, а сега е при нас. Приликите не са случайни, нали?

Постепенно може и да се превърнем в Локо София номер 2...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2012 12:28

TristaNNN написа:
Баждеков от няколко години опитва да прокара една хитра и революционна за България идея, която не е сигурно колко доход/разход всъщност ще донесе, но ако не се пробва никога няма да узнаем. За какво говоря: Баждека иска Левски сам да спазари телевизионните си права. Преди години не минаваше, понеже малките отбори уж щяха да фалират по тоя начин, но сега същите те вече си намериха алтернатива чрез тото-то. Като добавиш и факта, че телевизиите се дърпат да дават пари тоя сезон, ето ти една не лоша идея за свежи парички в клубната каса. Така всички (ръководство и фенове) са доволни - искаш да ходиш на мач, бягай. Искаш да си пърдиш вкъщи с чаша ракия-пращаш СМС на стойност 1-2 лева и гледаш мача. 30 мача по 1-2 лева заплатени от 200 000 зрители примерно ... не е никак зле, а? :) През това време парите от билети си капят ;)

Мне ...
По-скоро Левски ще продадът правата за мачовете си на някоя ТВ.
Офертите за всички мачове от този сезон на телевизиите участващи в търга били до 2 млн. лева.
Клубовете искат към 5 ... От миналият сезон, от ТВ права Левски е взел към 700 000 лв.

Сега предполагам, че някоя ТВ с охота ще даде повече за 30-те мача на Левски.
Разликата е, че с никой няма да се делят ...
Може и към 2 млн. да прибере Клуба.
Интересът към мачовете на Левски е огромен.
Всяка ТВ която закупи правата за нашите мачове си гарантира минимум по 500 хил. аудитория на всеки мач.
А това като пазарен дял си е избиване на конкуренцията с лекота. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”