Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

гражданин от село

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот гражданин от село » 07 авг 2012 00:19

И аз това чакам,да чуя имената поне на 2-3ма от този комитет(изключвам ГА,Дучета,Чезарита).То цяла завера :lol: щом в такава секретност се пазят или са ни подготвили изключително приятна изненада и не искат да развалят ефекта от нея. :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 авг 2012 00:33

гражданин от село написа:И аз това чакам,да чуя имената поне на 2-3ма от този комитет(изключвам ГА,Дучета,Чезарита).То цяла завера :lol: щом в такава секретност се пазят или са ни подготвили изключително приятна изненада и не искат да развалят ефекта от нея. :lol:

или ще докарат шейховете на дучето :lol:

п.п. поне ще мечтаем до сряда :roll: пожелавам Ви да ви се сбъднат на 50% мечтите :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 авг 2012 00:40

На Дуче шейховете имат само по един чаршаф купен на изплащане. :lol:

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 07 авг 2012 08:54

ГА написа:....В тази обществена драма не играе никакъв Търговски закон. Утъпканите пътеки са за нормалните хора...

Още веднъж – „боклуците“ трябва незабавно да отстъпят управлението на клуба и в най-близко време да започне процедура по прехвърляне на всички акции. На 100 процента! Без условия и уговорки! Те вече нямат морално право на глас! Успоредно с юридическите действия ще се напипа и печелившата финансова формула. Сега още е рано да се чертаят планове, но при едно нормално управление ЦСКА много бързо ще се върне на своята историческа позиция. Всичко по реда си - ново ръководство, нова структура, сериозни спонсори и т.н. А на върха на цялата професионална пирамида естествено ще бъде отборът на Стойчо Младенов.

Тази сряда от 12 часа в залата на БТА на „Цариградско шосе“ ще бъде направена първа крачка към възраждането на митичния „армейски“ клуб. Хоризонтът още е тъмен, но няма как да не просветне, ако червената публика изпълни своята свята мисия. Никой не може да спре обществения прилив.
ГЕОРГИ АТАНАСОВ

ГА си го е казал. Болднал съм важното. В сряда ще има водевил с много сълзи и сополи, призиви за кървава саморазправа с боклуците и нищо повече. Силно се съмнявам, че ще видим "инвеститор" извън познатите ни вече ГА, Чезари, Дуче и Емил Димитров. Е може да има изненада и да видим и Главата де, но това няма да промени картинката особено.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 авг 2012 09:07

Безумци! На кого точно трябва да си прехвърлят акциите Титан на новия Комитет за възраждане ли? А те после ще напипват и докато напипват ще се разпадне клуба от безпаричие. Тия верно , ако вземат да ни управлявят ще ни закрият.Ако досега не са хванали реални бизнесмени с пари всичко е кауза пердута.

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 07 авг 2012 09:10

Това и аз казвам. ГА от години лансира тезата, че при едно т.нар. "нормално" управление на ЦСКА Абрамович на секундата зарязва Челси и прави консорциум с оня от Ман Сити за превръщането на ЦСКА в еврогранд. Познавайки ГА лично аз съм много скептичен към всичко, в което той участва под каквато и да е било форма.
Най-лесното е да се реве "Вън боклуците!". Лошо няма естествено, защото те са далеч от идеала ми за управление на ЦСКА, но само при наличие на някаква конкретна идея какво се прави след тях. Защото на мен не ми се гледа футбол от А окръжна група :P

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 07 авг 2012 09:29

percival написа:Целта е ясна ,изритване на Титан ,избор на адекватно управление и осигоряване на временен бюджет до идването на "Газпром" . Едни 5-7 милиона годишно са предостатъчни за да бъде клуба финансово стабилен и да можем да задържаме добрите си играчи за по няколко сезона .

Ъъъъъъ. Не искам да ти секвам ентусиазма, но с 5-7 милиона лева ставаме Славия или Берое. Те имат такива бюджети. Само базовата издръжка на отбор от А Група (организация на домакинства, глоби към БФС и т.н.) без заплати на играчи и администрация и подготвителни лагери е около 1.5 милиона на сезон. Това го знам със сигурност, защото съм имал късмета да видя разчетите на отбор от А Група именно за тези пера и знам за какво иде реч. Едно домакинство дори срещу Скрита Сила (Мъдрево) ти е поне 15-20 000 лв. само организационни разходи (охрана, съдийски такси). Ако мачът се играе на осветление стават още повече. Ако е рисков стават в пъти повече, защото като видиш ценоразписа на МВР ще ти стане лошо. Едно дерби ти е над 100 000 само за охрана.
Санитарният минимум за отбор, който се бори за място в тройката е 10 милиона. Това са реалностите към момента. Литекс в съкратения му вид за сезон 2012/2013 има бюджет 7 милиона :!:
Ще ти дам пример: 1 (един) играч от типа на тези, които искаме да задържаме по няколко сезона взема само като заплата около половин милион годишно. А за да имаш състав ти трябват поне 3-4 такива играчи. С други думи трябва в аванс да заделиш 2-3 милиона за заплати само на звездите на отбора.
А нали искаме и ДЮШ с бюджет поне милион. Нали искаме и ремонтиран стадион. Нали искаме и входящи трансфери и то по възможност не на свободни агенти :idea:
Като теглиш чертата става страшно.
Последна промяна от TheOnly1 на 07 авг 2012 09:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 07 авг 2012 09:37

„Те не смятат да подарят акциите си, а да ги продадат“, каза Емил Димитров

Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров, който е един от учредителите на Инициатив­ния комитет за възраждане­то на ЦСКА, е изненадан от обръщението, което собстве­ниците на червените публику­ваха вчера. Според него "Ти­тан" не смята да подарява ак­циите, а да ги продаде, което не е според предварителната им договорка.

"Прочетох декларацията в сайта на ЦСКА. Джентълменс­кото ни споразумение със собствениците бе те да се оттеглят от управлението на клуба и да притежават оп­ределен процент от акциите. Думите от тяхната деклара­ция въобще не съвпадат с на­шата уговорка. Надявам се да стигнем до консенсус, защото всички акционери, които се планира да влязат в нашия ко­митет, нямат никакво наме­рение да работят с "Титан" като мажоритарен собстве­ник на отбора. По време на пресконференцията, която е в сряда от 12 часа, ще предста­вим всички от Инициативния комитет, заедно с нашите идеи за развитието на клуба. Там всичко ще стане ясно", за­яви пред "Тема спорт" президентът на Чавдар (Етрополе) Емил Димитров.

Колко нагъл трябва да си,че да поискаш някой да ти подари милиони левове ? Ако ще е така,то и аз искам парче от баницата ! Хайде да се съберем и да създадем ,,Форум Гонг за спасението на ЦСКА",Титан нема начин да ни откажат 51% от акциите !.. :lol:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 авг 2012 09:39

Мисля, че Орманджиев беше казал преди време, че за да стане ЦСКА отбор от средно европейско ниво са нужни 10 милиона евро на сезон. Така, че тия 5-7 милиона лева май са само до октомври с надежда Газпром да почне да налива.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 07 авг 2012 09:41

шивача написа:
гражданин от село написа:И аз това чакам,да чуя имената поне на 2-3ма от този комитет(изключвам ГА,Дучета,Чезарита).То цяла завера :lol: щом в такава секретност се пазят или са ни подготвили изключително приятна изненада и не искат да развалят ефекта от нея. :lol:

или ще докарат шейховете на дучето :lol:

п.п. поне ще мечтаем до сряда :roll: пожелавам Ви да ви се сбъднат на 50% мечтите :)

Шейховета бяха организирани от Титан

Върни се в “Архив”