Nuke написа:zlobul написа:С тебе няма какво да коментирам . Не те знам що за човек си и не тая лоши чувства , но за футбол и в частност за Левски , няма какво да си кажа с тебе .
ПП Погледни си постовете към мен преди мача със сараево и тогава ме коментирай , къв съм и що съм , щото всичко се видя на терена . 1-3 от анонимници , а "плювача" след това не бях аз , защото аз нито псувам нито ритам футболисти на Левски ,само мога да им коментирам играта . Аз за разлика от тая платена клика , която онзи ден беше на стадиона (робите на тара -софия запад ) знам кой да псувам .
Какво да гледам? Не е нормално да си мислиш, че си по-добър с нещо от всички, които оплюваш. Просто не е нормално, не казвам, че Левски е играл добре, нито хваля някого. За да хванеш и да критикуваш толкова хора, би трябвало да си някой, който е направил нещо съществено и от тази камбанария говори. Във форума може всеки да си дрънка, но реалността е коренно различна. Отиди, събери ги всичките тия хора и им изнеси една такава лекция, пък да видим. Твоето мнение е едно, а срещу него има много различни. Недей така убедено да твърдиш, че твоето е меродавно. Невъзможно е.
Слушай пич не ми се прави на философ и професор а погледни реално на ситуацията в отбора.може да сме никой но си плащам билета за мача а тези пари отиват в отбора.и стига сме се съобразявали с тези мекотели те затова взимат по 20 000 лв.на месец.на такива примадони им трябва само мор и натиск до дупка за да разберат къде се намира и за коя светиня играят.АКО НЕ ИМ ОТЪРВА ДА СИ СТЯГАТ ПАРЦАЛИТЕ И ДА СЕ МАХАТ ОТ СВЕЩЕНИЯ ХРАМ ЛЕВСКИ.АЗ ТАКИВА МЕКОТЕЛИ НЯМА ДА ТЪРПЯ И ЩЕ ГИ КРИТИКУВАМ ДО ДУПКА КИИТО И ДА СЪМ .ТАКА ТРЯБВА ДА ПРАВИМ ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ.МИШОЦИ В ЛЕВСКИ НЕ НИ ТРЯБВАТ.