Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Kris_men2000 » 05 авг 2012 17:59

Nuke написа:
zlobul написа:С тебе няма какво да коментирам . Не те знам що за човек си и не тая лоши чувства , но за футбол и в частност за Левски , няма какво да си кажа с тебе .

ПП Погледни си постовете към мен преди мача със сараево и тогава ме коментирай , къв съм и що съм , щото всичко се видя на терена . 1-3 от анонимници , а "плювача" след това не бях аз , защото аз нито псувам нито ритам футболисти на Левски ,само мога да им коментирам играта . Аз за разлика от тая платена клика , която онзи ден беше на стадиона (робите на тара -софия запад ) знам кой да псувам .

Какво да гледам? Не е нормално да си мислиш, че си по-добър с нещо от всички, които оплюваш. Просто не е нормално, не казвам, че Левски е играл добре, нито хваля някого. За да хванеш и да критикуваш толкова хора, би трябвало да си някой, който е направил нещо съществено и от тази камбанария говори. Във форума може всеки да си дрънка, но реалността е коренно различна. Отиди, събери ги всичките тия хора и им изнеси една такава лекция, пък да видим. Твоето мнение е едно, а срещу него има много различни. Недей така убедено да твърдиш, че твоето е меродавно. Невъзможно е.

Слушай пич не ми се прави на философ и професор а погледни реално на ситуацията в отбора.може да сме никой но си плащам билета за мача а тези пари отиват в отбора.и стига сме се съобразявали с тези мекотели те затова взимат по 20 000 лв.на месец.на такива примадони им трябва само мор и натиск до дупка за да разберат къде се намира и за коя светиня играят.АКО НЕ ИМ ОТЪРВА ДА СИ СТЯГАТ ПАРЦАЛИТЕ И ДА СЕ МАХАТ ОТ СВЕЩЕНИЯ ХРАМ ЛЕВСКИ.АЗ ТАКИВА МЕКОТЕЛИ НЯМА ДА ТЪРПЯ И ЩЕ ГИ КРИТИКУВАМ ДО ДУПКА КИИТО И ДА СЪМ .ТАКА ТРЯБВА ДА ПРАВИМ ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ.МИШОЦИ В ЛЕВСКИ НЕ НИ ТРЯБВАТ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 06 авг 2012 11:16

Levskar_90 написа:Тоя Nuke още ли защитава Тоньо барабар с ментетата които докара. Да Nuke ментетата на Тоньо са по - добри футболисти от мен, но това не пречи, да са некадърници взети от аматьорски отбори. Пък аз и както си го написал и Zlobul не сме футболисти.

Бе няма оправия за някой хора от форума. Пак повтарям под ботуша на Тонев Левски е МЪРТАВ отбор и отбор без бъдеще. Така ще е докато не се измете шайката на Тоньо от Герена.

Добре де, искате Тонев, Донев, Тара, Мара да се махнат от ЛЕВСКИ! ОК! Ама кой да дойде тогава?! СС?! ОК! Ама дали ще има кой да им даде пари на тях?! Или си мислите, че Стоилов е толкова добър, че с юношите всяка година в групите на ШЛ ще играем?! Знам, че доста хора боготворят СС и искат да са в ЛЕВСКИ до живот ако ще да падаме и с 20 на 0, защото сме играели правилен футбол, но някой опита ли се да си отговори на въпроса ЗАЩО не ги взеха в ЛЕВСКИ?! ЗАЩО?!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 06 авг 2012 12:13

Kris_men2000 написа:Слушай пич не ми се прави на философ и професор а погледни реално на ситуацията в отбора.може да сме никой но си плащам билета за мача а тези пари отиват в отбора.и стига сме се съобразявали с тези мекотели те затова взимат по 20 000 лв.на месец.на такива примадони им трябва само мор и натиск до дупка за да разберат къде се намира и за коя светиня играят.АКО НЕ ИМ ОТЪРВА ДА СИ СТЯГАТ ПАРЦАЛИТЕ И ДА СЕ МАХАТ ОТ СВЕЩЕНИЯ ХРАМ ЛЕВСКИ.АЗ ТАКИВА МЕКОТЕЛИ НЯМА ДА ТЪРПЯ И ЩЕ ГИ КРИТИКУВАМ ДО ДУПКА КИИТО И ДА СЪМ .ТАКА ТРЯБВА ДА ПРАВИМ ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ.МИШОЦИ В ЛЕВСКИ НЕ НИ ТРЯБВАТ.

На теб кой ти се е правил на нещо? Постът беше ясно насочен към определен човек, а ти най-невъзпитано и неграмотно се набърка! Проблемът си е лично твой и не ме засяга!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 авг 2012 21:28

Nuke написа:
Kris_men2000 написа:Слушай пич не ми се прави на философ и професор а погледни реално на ситуацията в отбора.може да сме никой но си плащам билета за мача а тези пари отиват в отбора.и стига сме се съобразявали с тези мекотели те затова взимат по 20 000 лв.на месец.на такива примадони им трябва само мор и натиск до дупка за да разберат къде се намира и за коя светиня играят.АКО НЕ ИМ ОТЪРВА ДА СИ СТЯГАТ ПАРЦАЛИТЕ И ДА СЕ МАХАТ ОТ СВЕЩЕНИЯ ХРАМ ЛЕВСКИ.АЗ ТАКИВА МЕКОТЕЛИ НЯМА ДА ТЪРПЯ И ЩЕ ГИ КРИТИКУВАМ ДО ДУПКА КИИТО И ДА СЪМ .ТАКА ТРЯБВА ДА ПРАВИМ ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ.МИШОЦИ В ЛЕВСКИ НЕ НИ ТРЯБВАТ.

На теб кой ти се е правил на нещо? Постът беше ясно насочен към определен човек, а ти най-невъзпитано и неграмотно се набърка! Проблемът си е лично твой и не ме засяга!

Ти пък къде си тръгнал да постваш нещо насочено към "определеният човек" , незнаеш ли , че той си налага мнението и там оправия няма :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

fen1914

Защо продадоха Иван Цветков?

Мнениеот fen1914 » 12 авг 2012 02:21

Ако някой има логично обяснение защо продадоха Иван Цветков, моля да го сподели с нас, защото аз все още не мога да намеря такова обяснение. Още повече, че той предпочете да дойде при нас и заради публиката, при това при по ниска заплата от предложената му при чорбата. Кой идиот от ръковоствтото реши, че новите са по-добри от Цветков и Калво?

drvasko98
Контакти:

Re: Защо продадоха Иван Цветков?

Мнениеот drvasko98 » 12 авг 2012 09:10

Примерно няма нито един изигран силен решителен мач за Левски - срещу Литекс, Лудогорец, ЦСКА, Търнава, Черноморец. Това добро обяснение ли е?

evj
Контакти:

Мнениеот evj » 12 авг 2012 09:19

На въпроса за Ив,Цветков отговаря специалиста Ил.Ил.,а именно на съжалявам за Цветков,което озна4ава 4е той не го е искал в отбора.Не търсете вината за селекцията в други хора тя е само и единствено на големия и смел спецалист.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Защо продадоха Иван Цветков?

Мнениеот siniq_fen » 12 авг 2012 15:43

drvasko98 написа:Примерно няма нито един изигран силен решителен мач за Левски - срещу Литекс, Лудогорец, ЦСКА, Търнава, Черноморец. Това добро обяснение ли е?

Не, защото в тези мачове нямаше никой, който да играе добре.
Само Левски!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 авг 2012 17:05

Закривайте темата . Селекция- "боза"...при това приключила боза .

ПП Чершеката на тортата и дългоочаквания нападател се оказа некво поръугалче дето цяла пролет не било играло , а и сега ще го чакаме да се разиграе около края на ноември или началото на декември , т.е. около коледните софри .На всичкото отгоре дадоха и пари за него :))) . Пълен "кавал" сме .

ПП Опоку никой не бил го гледал , ама иначе излиза титуляр срещу Сараево :)) , на всичкото отгоре половин България се надяваше такива като тоя да смачкат босненците . Аре сега някой да каже , кой да напсувам първи ..Тара , Тоньо ,Доньо или Илиан. Тук решението наистина е доста трудно , щот си мисля , че който и да напсуваш от тези , все ще е късно .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 12 авг 2012 17:10

zlobul написа:Аре сега някой да каже , кой да напсувам първи ..Тара , Тоньо ,Доньо или Илиан. Тук решението наистина е доста трудно , щот си мисля , че който и да напсуваш от тези , все ще е късно .

Има нещо вярно в цялата работа... :mrgreen:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Върни се в “Архив”