Лондон 2012: Ден 10
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 10
Честита победа на всички! Надиграхме италианците и заслужено бихме. Сега ни чака най - важният мач от много години насам. Германия е преодолим съперник, с когото изиграхме много мачове през тази година.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Re:
soad написа:Turo написа:Като гледам Бразилия и с 3:0 да падне от Германия,пак ще са пред тях 10-8 гейма на Бразилия,срещу 10-9 гейма на Германия.
10-8 за Бразилия срещу 9-8 за Германия, но това е дреболия, иначе си прав. Германия ще е съперник на България в 1/4 финалите! А Аржентина при победа над Великобритания с 3:0 или 3:1, ще остави Италия зад себе си.
Така е от бързане съм направил лека грешка.Дали обаче по този показател е класирането или се гледат директните двубои?Защото на всякъде чета,че сме зависими от мача Бразилия-Германия?
- mertezaker
- Контакти:
Turo на 06 Авг 2012 18:35
Навсякъде чета,че съперника ни зависи от това как ще свършат Бразилия и Германия.Дори и Германия да бие двата отбора ще се изравнят по точки а Бразилия ще има гейм повече.Аз ли нещо не мога да смятам или регламента е друг?Моля за инфо!
И аз задавам същия въпрос? Нашите журналисти ли са некадърни или наистина има нещо, което не съм разбрал в регламента

Turo написа:Навсякъде чета,че съперника ни зависи от това как ще свършат Бразилия и Германия.Дори и Германия да бие двата отбора ще се изравнят по точки а Бразилия ще има гейм повече.Аз ли нещо не мога да смятам или регламента е друг?Моля за инфо!
Това е. При какъвто и резултат да завършат Германия остава зад Бразилия, а всъщност при загуба на германците с 3:0, съперник ще ни е Сърбия. Току що го изчислих. При загуба с 3:0 геймовото съотношение на Сърбия и Германия става еднакво, но сърбите имат по-добро точково съотношение.
- Neron
- Контакти:
Много се надявам Великобритания да бие Аржентина.След това което направиха за нас Австралия искам те да продължат напред.
ГЕРМАНИЯ ще ни бъде съперник на 1/4 финала.Това е.
ГЕРМАНИЯ ще ни бъде съперник на 1/4 финала.Това е.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
soad написа:... по-скоро при наличието на Скримов много-много не се забелязва отсъствието на Казийски, въпреки че всеки знае - с него щеше да е различно.
Честита победа! Много категорична с великолепна игра в атака, защита и блок! Само трябва да се понамалят грешките от сервис.
В атака със сигурност, но аз предпочитам посрещането на Скримов пред това на Казийски. България е на първо място по посрещане в груповата фаза. Само срещу Аржентина се пропукаха.
В защита и на блокада също стоят много добре. Понякога е така, липсва даден играч, губиш едно, но печелиш друго. Националите печелят с отборна игра. Имат добри шансове да вземат медал.
soad написа:Turo написа:Навсякъде чета,че съперника ни зависи от това как ще свършат Бразилия и Германия.Дори и Германия да бие двата отбора ще се изравнят по точки а Бразилия ще има гейм повече.Аз ли нещо не мога да смятам или регламента е друг?Моля за инфо!
Това е. При какъвто и резултат да завършат Германия остава зад Бразилия, а всъщност при загуба на германците с 3:0, съперник ще ни е Сърбия. Току що го изчислих. При загуба с 3:0 геймовото съотношение на Сърбия и Германия става еднакво, но сърбите имат по-добро точково съотношение.
Всъщност, не съм много сигурен за точково съотношение. Но във всеки случай съперник ще ни бъде или Германия, или Сърбия!
soad написа:Turo написа:Навсякъде чета,че съперника ни зависи от това как ще свършат Бразилия и Германия.Дори и Германия да бие двата отбора ще се изравнят по точки а Бразилия ще има гейм повече.Аз ли нещо не мога да смятам или регламента е друг?Моля за инфо!
Сърбите си заминаха, имат само 1 победа, а немците 2

Само Левски!
mertezaker написа:С такава игра никой няма да ни бие!!! Но не играем всеки път такаЧестито, момчета!!!
Играеш колкот ти позволи съперника нали знаеш. Освен това Италия са ни абонати така да се каже. Както ние сме на Русия. Супер мач днес, но дано играем с Германия, а не с Бразилия. Че сервисите и атаките на тея смешки са много добри и ефективни, а ние в посрещане сме гола вода...
siniq_fen написа:soad написа:Turo написа:Навсякъде чета,че съперника ни зависи от това как ще свършат Бразилия и Германия.Дори и Германия да бие двата отбора ще се изравнят по точки а Бразилия ще има гейм повече.Аз ли нещо не мога да смятам или регламента е друг?Моля за инфо!
Сърбите си заминаха, имат само 1 победа, а немците 2С немците сме
Ами с равни точки са Германия и Сърбия. Сърбите имат две загуби с по 2:3. Аз доколкото знам се гледа първо точките, после геймовото съотношение, а след това точковото. Както и да е, едно е сигурно - Бразилия няма как да ни е съперник! Германия е най-вероятният ни опонент или ако е така както аз мисля, Сърбия имат известен шанс да се класират.