Отстраняването на Електричката и Данчо Тъча от отбора е светъл лъч преди започването на първенството! Хал хабер са тия, дето твърдят, че като ги няма двамата и потоп! Май ще се работи сериозно като гледам, направо се обнадеждих...Не може да стоиш цял мач и да чакаш да биеш един фаул или едно центриране като хората...Един мач на пет правех тия двамата, повече главоболия отколкото радости носеха(особено последния сезон). Респект и към двамата, голямо благодаря, но е време в тоя отбор да излезе перспектива...Да се дава път на младите, да се "успокои" съблекалнята и т.н.
Благодарим ви момчета, ще си намерите нови отбори, пък то и като общински съветници пак бая работа за вършене има...
Освободиха и капитана на Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Освободиха и капитана на Локомотив

ОРГАНИЗАЦИЯ ТРИБУНА СПОРТКЛУБ- ТАМ,
КЪДЕТО ЛОКОМОТИВ Е ПОВЕЧЕ ОТ ФУТБОЛЕН КЛУБ
- Shtuka
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Здравко вече не е за А група. Играе по 20 минути на ниво, след това не може да ходи. Гласеше се да остане треньор в Локомотив и за това беше много близо до Коко Динев. След смяната на ръководството нещата се промениха. Напълно логично договора му не беше продължен. Може да играе в отбор с по-малки амбиции, но за Локомотив вече не е. Един Илиян Йорданов ще направи много по-силен цял мач в момента от колкото Здравко Лазаров.
Предивид напусналите и постъпилите според мен ще запазим нивото от предната година първия полусезон. До зимата Марешки ще е влезнал вече в нещата както трябва и ще може да се направи по-скъпа и качествена селекция. Просто много бързо се развиха нещата.
Няма смисъл нито от катаклизмични прогнози, нито от лафове как ще мачкаме наред. Според мен успяхме без да обикаляме години по селата като някои други да сменим един човек, който вредеше на Локомотив. Една година да сме извън първите 4-5 отбора не е кой знае каква болка за умиране така или иначе.
Братле май забравяш какво направи Здравко в първия мач с Витес

[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
Проблемите ви изобщо не са свързани с освобождаването на Тъча и Електричката.Жалко,успяха да ви разбият.
Пловдив1926 написа:. Една година да сме извън първите 4-5 отбора не е кой знае каква болка за умиране така или иначе.
Проблема ви е, че няма да е една... Още пъривя мач срещу Локо Сф ще видите защо всеки ще си прави гаргара с вас... ялови отпред, слаби отзад голямо чудо ще е да сте и сред първите 8.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Тъча отдавна е свършил, докато Здравко...не знам как да се изкажа за него...От една страна е трагедия, че на 36 г. е най-добрия в Локо Пд, от друга вече не е за голям футбол (то в Пловдив колко ли е голям футбола, ама айде...).
Според мен трябваше да остане и да влиза в 60-та минута свеж, ама пък иди му обясни, че няма да излезе титуляр, все пак той е най-голямото име и авторитет в отбора.
Но най-важното е, че всъщност истинската причина е другаде, тя няма да се появи на бял свят - или е играл комбина с Коко, или не е бил съгласен с предлаганите му пари. Колкото и да твърди, че не е ставало дума за пари.
Според мен трябваше да остане и да влиза в 60-та минута свеж, ама пък иди му обясни, че няма да излезе титуляр, все пак той е най-голямото име и авторитет в отбора.
Но най-важното е, че всъщност истинската причина е другаде, тя няма да се появи на бял свят - или е играл комбина с Коко, или не е бил съгласен с предлаганите му пари. Колкото и да твърди, че не е ставало дума за пари.
- Shtuka
- Контакти:
lautarulez написа:Отстраняването на Електричката и Данчо Тъча от отбора е светъл лъч преди започването на първенството! Хал хабер са тия, дето твърдят, че като ги няма двамата и потоп! Май ще се работи сериозно като гледам, направо се обнадеждих...Не може да стоиш цял мач и да чакаш да биеш един фаул или едно центриране като хората...Един мач на пет правех тия двамата, повече главоболия отколкото радости носеха(особено последния сезон). Респект и към двамата, голямо благодаря, но е време в тоя отбор да излезе перспектива...Да се дава път на младите, да се "успокои" съблекалнята и т.н.
Благодарим ви момчета, ще си намерите нови отбори, пък то и като общински съветници пак бая работа за вършене има...
Колко сериозно ще се работи и дали няма да е на парче както всички останали ще се види през сезона,но поне смукачите чужденци барабар със сръбско-македонската мафия отърваха клуба от присъствието си

[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
- motorbreath
- Контакти:
Според мен Марешки се е запознал (както той каза с допитване до футболни хора) с обстановката в отбора, кой е нужен и кой по-скоро ще създава проблеми в съблекалнята. Каквото Лазаров и Тодоров са дали на клуба, са го дали вече. Това е добро решение от гледна точка на това, че ще се дава път на Йорданов и другите млади момчета. Лазаров вече е патерица и няма място при нас, особено след финала за Купата. Нека да ги запомним с доброто и да гледаме напред. Започва нова Ера в Локомотив. Всичките синове на Коко си тръгнаха , най-важното е, че запазихме Дани Георгиев и Ицо Златински. От сега нататък около тях ще се гради отбора. Дано Кирчо Котев да влезе във формата, в която го познаваме. Кавдански се връща, а може би и Даксон. Това е едно добро ядро от играчи с опит и най-вече подкрепа от черно-бялата част на Пловдив. Нека не упрекваме новия собственик, а да му дадем време. Много хора казват, че не му се дават пари за клуба. Нека да поизчакаме и ще видим. Това, което трябва да правим е да застанем зад момчетата в отбора и да им дадем кураж.''
пп.Авторът на темата да не е брат или братовчед на Лазаров?
So sind wir und das ist unser Leben!
- Червени_шампиони
- Контакти:
Кролик написа:Честно и откровенно ви съжалявам за недоразумението Марешки. Сега можем да се състезаваме кой собственик е по тъп: нашите борчета от трибуквието или вашия аптекар.
"ТИМ" и Марешки могат само да дишат прахта на пернишките боклуци по простотия и олигофрения.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:Кролик написа:Честно и откровенно ви съжалявам за недоразумението Марешки. Сега можем да се състезаваме кой собственик е по тъп: нашите борчета от трибуквието или вашия аптекар.
"ТИМ" и Марешки могат само да дишат прахта на пернишките боклуци по простотия и олигофрения.
Започнахме да си ги мерим на кой собственика е по по най

- Shtuka
- Контакти:
motorbreath написа:Според мен Марешки се е запознал (както той каза с допитване до футболни хора) с обстановката в отбора, кой е нужен и кой по-скоро ще създава проблеми в съблекалнята. Каквото Лазаров и Тодоров са дали на клуба, са го дали вече. Това е добро решение от гледна точка на това, че ще се дава път на Йорданов и другите млади момчета. Лазаров вече е патерица и няма място при нас, особено след финала за Купата. Нека да ги запомним с доброто и да гледаме напред. Започва нова Ера в Локомотив. Всичките синове на Коко си тръгнаха , най-важното е, че запазихме Дани Георгиев и Ицо Златински. От сега нататък около тях ще се гради отбора. Дано Кирчо Котев да влезе във формата, в която го познаваме. Кавдански се връща, а може би и Даксон. Това е едно добро ядро от играчи с опит и най-вече подкрепа от черно-бялата част на Пловдив. Нека не упрекваме новия собственик, а да му дадем време. Много хора казват, че не му се дават пари за клуба. Нека да поизчакаме и ще видим. Това, което трябва да правим е да застанем зад момчетата в отбора и да им дадем кураж.''
Искрено ме разсмя човече