Лондон 2012: Ден 10

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 10

Мнениеот Авалокитешвара » 06 авг 2012 14:18

Ако не бъркам вторият показател след броят точки (и евентуално броят победи) е сетовото съотношение. Ако загубим от Италия с 2:3 ще се изравним по точки с Италия - 10 и ще сме пред Полша и Аржентина. Като броим сетовото съотношение италианците ще бъдат 13:8, а нашите с 12:7, т. е. ние ще спечелим групата.
Достатъчни са ни само два гейма и сме първи :!:
Разбира се всички тези сметки нямат да имат никакво значение ако нашите играят на четвъртфиналите както обикновено когато дойдат истинските мачове...
Успех!!!
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 06 авг 2012 14:19

veni__85 написа:Като гледам класирането мача с Италия ще е директен сблъсък за първото място , в другата група може да се получи ситуация при която от 2 до 5 място да са с равни точки.....

Няма да стане това,Сърбите като гледам какъв бой ядът :lol:

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 06 авг 2012 14:20

Авалокитешвара написа:Ако не бъркам вторият показател след броят точки (и евентуално броят победи) е сетовото съотношение. Ако загубим от Италия с 2:3 ще се изравним по точки с Италия - 10 и ще сме пред Полша и Аржентина. Като броим сетовото съотношение италианците ще бъдат 13:8, а нашите с 12:7, т. е. ние ще спечелим групата.
Разбира се всички тези сметки нямат да имат никакво значение ако нашите играят на четвъртфиналите както обикновено когато дойдат истинските мачове...
Успех!!!

При загуба с 3-2 отпадаме,виж точковото съотношение на Италия +26 а нашето е +5 не виждам как ще сме пред тях...Плюс тва се гледат победите,а те ще са с 4 ние с 3.Пак са по-добре от нас.

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 06 авг 2012 14:23

Жоржиньо написа:
Авалокитешвара написа:Ако не бъркам вторият показател след броят точки (и евентуално броят победи) е сетовото съотношение. Ако загубим от Италия с 2:3 ще се изравним по точки с Италия - 10 и ще сме пред Полша и Аржентина. Като броим сетовото съотношение италианците ще бъдат 13:8, а нашите с 12:7, т. е. ние ще спечелим групата.
Успех!!!

При загуба с 3-2 отпадаме,виж точковото съотношение на Италия +26 а нашето е +5 не виждам как ще сме пред тях...Плюс тва се гледат победите,а те ще са с 4 ние с 3.Пак са по-добре от нас.

А точковото или сетовото съотношение е с предимство. Защото аз говоря за сетовото предимство. Ако се гледат точките тогава... :roll:
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 06 авг 2012 14:42

Много слабо представяне в леката атлетика... Гледам, че в хвърлянето на гюле нашата състезателка не е записала даже резултат...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 06 авг 2012 14:52

Авалокитешвара написа:
Жоржиньо написа:
Успех!!!

А точковото или сетовото съотношение е с предимство. Защото аз говоря за сетовото предимство. Ако се гледат точките тогава... :roll:

първо се гледат точки, при равенство се гледат ПОБЕДИТЕ, след това геймовото съотношение и така

за да сме първи трябва да бием
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 авг 2012 14:53

Леката ни атлетика е смях в момента, да се стяга бай Добри, да ходи да се моли и той на Месията за пари и съоръжения за тренировки и състезания, че този спорт в момента е на абсолютната нула у нас.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2012 14:59

Без име написа:Много слабо представяне в леката атлетика... Гледам, че в хвърлянето на гюле нашата състезателка не е записала даже резултат...

Принципно съм за уважение на всички български спортисти в Лондон, но някои просто правят всичко възможно с неадекватното си представяне да бъдат плюти, което си е заслужено.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 06 авг 2012 15:00

Според мен имаме голям шанс за полуфинал ,при победа в другата група почти със сигурност 4-ти ще са немците ,а с тях доста добре се познаваме тази година играхме сигурно 10 пъти. Но всичко с времето си първо да вземем мача с Италия.
Успех на борците , бокса и най-вече на Йовчев след малко започва "маратона" с българско участие за деня.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 авг 2012 15:10

THE G.A.M.E написа:
Без име написа:Много слабо представяне в леката атлетика... Гледам, че в хвърлянето на гюле нашата състезателка не е записала даже резултат...

Принципно съм за уважение на всички български спортисти в Лондон, но някои просто правят всичко възможно с неадекватното си представяне да бъдат плюти, което си е заслужено.

Eдни от тях са онези двамата дето не си го слагат.. :)

Върни се в “Лондон 2012”