hristo1306 написа:sandi74 написа:При всякаква победа днес ще сме 1–ви в групата.Успех на момчетата.
Толкова ли са слаби поляците или се правят на "умряла лисици" ?
На умряла лисици няма как да се правят,ама виж на умрели лисици може
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hristo1306 написа:sandi74 написа:При всякаква победа днес ще сме 1–ви в групата.Успех на момчетата.
Толкова ли са слаби поляците или се правят на "умряла лисици" ?
Klaatu написа:Каквато и да е победа днес ни носи първото място.
Иначе браво на Австралия! Ако може и Великобритания да поднесат изненадата по-късно днес, австралийците ще се класират за сметка на Аржентина. Не са ми симпатични аржентинците на волейбол.
futbolqga написа:А при 3:2 за Италия какво става?Май нашето съотношение спечелени/загубени геймове ще остане по-добро, но не съм сигурен дали това е вторият критерий, по който се извършва класирането.Някой, който е по-запознат, може ли да каже как стоят нещата при една евентуална такава загуба?
Eminem написа:Колко гейма са ни нужни, за да не отидем на 4-то място ?
luxorus написа:futbolqga написа:А при 3:2 за Италия какво става?Май нашето съотношение спечелени/загубени геймове ще остане по-добро, но не съм сигурен дали това е вторият критерий, по който се извършва класирането.Някой, който е по-запознат, може ли да каже как стоят нещата при една евентуална такава загуба?
При 2-3 за Италия нашето ratio в геймовете става12/7т.е 1,714,а тяхното 13/8 т.е. 1,625 и ние пак ги изпреварваме.Points ratioto се гледат само при еднакво ratio в геймовете.
sandi74 написа:Eminem написа:Колко гейма са ни нужни, за да не отидем на 4-то място ?
Вади елката и смятай,нали много ги разбираш нещата.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта