Честито на Пулев!

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Честито на Пулев!

Мнениеот marmi52 » 06 авг 2012 07:04

8-)

Eдинственото радостно нещо е, че България вече със сигурност няма да е "валат" от тази Олимпиада.
Грозен мач се получи. Както някой правилно го нарече - селски бой между двама доста нечисти боксьори.
Който е гледал големи майстори на боксовите ръкавици като Ивайло Маринов ще разбере какво имам предвид.
Късмет за Пулев, че улучи слаб противник. Аржентинецът е млад и е голям аджамия.
Никакъв шанс за нашия на полуфинала срещу украинеца. А, ако се беше паднал с руснака вчера, още щяхме да мечтаем за медал.
Това е реалността !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 06 авг 2012 09:02

marmi52 написа:8-)

Eдинственото радостно нещо е, че България вече със сигурност няма да е "валат" от тази Олимпиада.
Грозен мач се получи. Както някой правилно го нарече - селски бой между двама доста нечисти боксьори.
Който е гледал големи майстори на боксовите ръкавици като Ивайло Маринов ще разбере какво имам предвид.
Късмет за Пулев, че улучи слаб противник. Аржентинецът е млад и е голям аджамия.
Никакъв шанс за нашия на полуфинала срещу украинеца. А, ако се беше паднал с руснака вчера, още щяхме да мечтаем за медал.
Това е реалността !
Ти верно си голям кретен :!: Тръгнал да сравнява Ивайло Маринов с Тервел Пулев :lol: :lol: :lol: Ти за категории, повратливост, бързина някога чувал ли си? Ти наясно ли си, че в тази категория дори малко да се откриеш или да си невнимателен си пътник? Или просто така пишеш, колкото да ни покажеш, че от тази игра нищо, ама нищо не отбираш? :mrgreen:

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 06 авг 2012 09:24

Браво на Пулев-голям е, признавам го.Айде сега още медали :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 06 авг 2012 10:29

Браво на Пулев. Хайде той да е само първият ни медалист! Супер мач снощи, разби подскачащия аржентинец. Успех на нашите спортисти днес!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 06 авг 2012 10:39

Заради такива комплексирани кръгли глупаци като марми заслужаваме да сме 0-0-0, че и даже -1, но БРАВО на Тервел, че въпреки многото антибългари,които явно тъгуват, че "не сме валат"... за да могат да си започнат пропагандните писаници :lol: :lol:

Успех на Тервел на полуфинала, такива като марми заслужават сопата,пророците вече предрекаха и сигурно се молят за победа в полза на великия ссср :mrgreen:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 авг 2012 10:47

marmi52 написа:8-)

Това е реалността !

Човече ти не си наред!!!Вместо да се гордееш,че ще имаме медал,седнал да търси причините в класиренито на Тервел в късмета.Дано спука от бой украинеца ако ще и по възможно най-грозния начин на света!!!!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 авг 2012 10:55

Браво на Тервел Пулев.. Много ме хвана яд за Далаклиев той също заслужаваше да се класира напред, но както казаха вече по-горе нямаше как да не пуснат британеца.. Все пак браво и УСПЕХ ! :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 06 авг 2012 11:26

Определено бокса се превърна в "съдийски" спорт.
Подобно на гиманстиките и разни кънки, мънки.
Поздравявам и двамата ни боксьори и мисля, че много хора са разочаровани от съвременния бокс!
Детелин ми хареса в студиото на БНТ.Мъжко момче, а не Ривалдо.Просто каза: Аз съм пич и оня си ме би!Точка!
Дали със съдии, публика, характер или техника няма значение, важното е , че нашето момче показа, че може да се боксира!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 06 авг 2012 11:33

Гледах снощи интервюто с Михаил Таков,попитаха го за отпадането на Далаклиев и неговите думи бяха нещо в тоя смисъл:
"Големите боксьори се мобилизират в последния момент,пък и домакин беше!"
Това ми дава повод да си мисля че отпадането на Детелин ако не закономерно,то поне си беше очаквано.
Така че нека да престанем да търсим под вола теле.И мен ме беше много яд,но щом треньора го казва...
I'M BLIND!IMPRESS ME!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 авг 2012 11:42

Въпреки лошото начало Тервел заслужено победи и е на полуфинал.Да ни е честит първия медал на Олимпиадата,

Върни се в “Лондон 2012”