s.th.1926 написа:От днешното интервю на Марешки станаха ясни няколко неща.
Потвърди се, че Локо е трамплин за по-голяма популярност за Марешки. Съжалявам за симпатичните варненци, но президент на най-полярният извънстолечен отбор, носи много по-голяма известност отколкото собственик на ЧМ или на Спартак Варна. За два дена има интервюта на Марешки: във всички телевизии, на-популярни спортни ежедневници и сайтове, в БНР!!! Доста по-добре от вестника на майка му или сайта оле, нали?
Потвърди се, че Локо ще помогне на политическите му амбиции. Премиерът казал вземи ги и той се съгласил за 5 минути? Ала-бала. Той е толкова чепат характер, а и както каза HEATSEEKER, във Варна Бойко не пее в хора. Просто Марешки, като умен човек, опортюнист, е съзрял ползите от Локо. Последно. Човек, който купува губещи предприятия прави, 2 неща. Санира им дълговете, създава организация и им вдига пазарната цена. Второто нещо, което такъв човек прави е: продажба с печалба. Освен известност, Локо ще му донеси и печалба. Няма лошо. Нека направи добре организирана и функционираща фирма, способна да се само издържа, пак да ни продаде.
За мен днешното интервю на Марешки, даде отговори на много въпроси, които ни вълнуват. Аз лично, не се чувствам обиден или разочарован от него. Локо е много голям. Затова и за него винаги ще има кандидати. Но нека да е в добро финансово- и организационно здраве!
Само ЛОКО!
Първо кой ти каза, че не се опита точно във Варна да придобие клуб, но не му се получи номерът да му подарят едни общински терени? Второ този интерес от страна на шопските медии дали щеше да бъде същият, ако премиерът-слънце не беше го представил? Трето нужно ли е да се биеш в гърдите колко си голям при положение, че на първия ден още става ясно, че клубът ви ще бъде използван за политически цели и то под натиска на ББ? Четвърто какви ползи могат да бъдат съзряни за 5 мин. в придобиването на АД, за чието финансово състояние нямаш ни най-малка представа и кога точно в България е била извършвана действителна продажба на футболен клуб, че и с печалба, а не просто харизване на акции? По-скоро ми прилича на рекетиране от страна на ББ или някакво обещание за различни преференции, държавни поръчки или някое общинско теренче. А дано и покрай тези неща Локото да е в добро финансово и организационно здраве за по-дълъг период, както ти каза.