Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

svetlan28

Re: Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА

Мнениеот svetlan28 » 05 авг 2012 23:20

Две неща не мога да разбера:1.Има или не стандартна бланка за сключване на договори/сътворена от БФС/?
2.След като договор футболист-клуб не може да се прекъсва по средата на сезона-виновни ли са Черноморец за това ЧЕ СИ ДАВАТ ТОВА ПРАВО или не?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 авг 2012 23:30

onegavon написа:
blue avalanche написа:Аз,пък,не разбирам защо се замесва Левски в цялата работа?
Също така не разбирам защо не се налагат наказания за неправилно изписване на името на отбор?
И двата въпроса са към vaskonti,който,иначе,е много "отворен"...

Питай Сърцето защо намесва Левски в тази тема.Досега въобще не е ставало и дума за Левски.Стойчо само спомена,че косвено се облагодетелстват преките ни съперници , което е абсолютно вярно.

Тука трябва да се коментира как ще се отрази това спиране и как може да се избегне негативния ефект. Гледам нашите не се плашат продължават да пристигат аржентинци ,холандци.Само така, Рот Фронт,Но пасаран!

от stannn на 03 Авг 2012 16:33
След 31-ви само свободни агенти и просто забрави за сегашните. То бива наглост ама тоя пък се осраха. Хем няма договор Анисе, хем ни наказват. Защо не нагазаха другарите от ДС за Да Коща?

Това да не е другият акаунт на Сърцето?Не знаех...
Последна промяна от blue avalanche на 05 авг 2012 23:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 06 авг 2012 00:08

Колкото и да сънуваш мултита никой не пише от моя акаунт и аз не пиша от други. А, че сте си глезеното детенце всички власти е ясно на всички. Колкото и да се мъчите да изкривявате истината само няколко факта и ви лъсват доносническите задници.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 авг 2012 00:21

stannn написа:Колкото и да сънуваш мултита никой не пише от моя акаунт и аз не пиша от други. А, че сте си глезеното детенце всички власти е ясно на всички. Колкото и да се мъчите да изкривявате истината само няколко факта и ви лъсват доносническите задници.

И това има общо с темата,защото...?
ПП.Никога не съм се съмнявал,че Синьо сърце може да напише простотиите от твоя пост... ;)
Само,че,за да разбереш литературния похват сарказъм се иска образование...Нещо,което ти,очевидно,не притежаваш. :twisted:

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 06 авг 2012 01:53

blue avalanche написа:
stannn написа:Колкото и да сънуваш мултита никой не пише от моя акаунт и аз не пиша от други. А, че сте си глезеното детенце всички власти е ясно на всички. Колкото и да се мъчите да изкривявате истината само няколко факта и ви лъсват доносническите задници.

И това има общо с темата,защото...?
ПП.Никога не съм се съмнявал,че Синьо сърце може да напише простотиите от твоя пост... ;)
Само,че,за да разбереш литературния похват сарказъм се иска образование...Нещо,което ти,очевидно,не притежаваш. :twisted:

Колко мъдро! Понеже си Г-н Образован, за това ли слагаш след всяка дума запетая? Или вече е от нерви? Кво каза? :roll:

[offtopic]Изображение ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение Изображение ИзображениеТе играха за ЦСКА! Сега светът ги познава![/offtopic]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 06 авг 2012 09:15

Аз съм се отказал да споря със сините професори. Те всичките до един работят в БАН и НАСА. Може би има един който работи в читалище "Напредък" село Танганайково. Той с литературните си похвати е най напред. Изчел е сигурно цялата комунистическа литература. Все пак доносниците трябва да имат някакъв стил на писане на доноси.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 авг 2012 10:05

stannn написа:Аз съм се отказал да споря със сините професори. Те всичките до един работят в БАН и НАСА. Може би има един който работи в читалище "Напредък" село Танганайково. Той с литературните си похвати е най напред. Изчел е сигурно цялата комунистическа литература. Все пак доносниците трябва да имат някакъв стил на писане на доноси.

Късно си се усетил.С тях не се спори,а просто ги храниш!!!Безполезно е да спориш с човек,който не спира да отрича,въпреки представените документи за 3 отбора в рамките на един сезон,в които е играл Гонзо ;) С по голям успех ще надприказваш жена си или радиото в къщи :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 06 авг 2012 10:29

svetlan28 написа:Две неща не мога да разбера:1.Има или не стандартна бланка за сключване на договори/сътворена от БФС/?
2.След като договор футболист-клуб не може да се прекъсва по средата на сезона-виновни ли са Черноморец за това ЧЕ СИ ДАВАТ ТОВА ПРАВО или не?

1Има стандартен договор на БФС и той е по друг член от КТ.
2 Договорът на Анисе така или иначе не отговаря на изискванията на БФС. Интересно е защо въобще е картотекиран в Черноморец. Утре някой ще сключи граждански договор с футболист и сигурно пак няма да има проблем :)

svetlan
Контакти:

Мнениеот svetlan » 06 авг 2012 13:10

TheOnly1 написа:
svetlan28 написа:Две неща не мога да разбера:1.Има или не стандартна бланка за сключване на договори/сътворена от БФС/?

1Има стандартен договор на БФС и той е по друг член от КТ.
2 Договорът на Анисе така или иначе не отговаря на изискванията на БФС. Интересно е защо въобще е картотекиран в Черноморец. Утре някой ще сключи граждански договор с футболист и сигурно пак няма да има проблем :)

Ако има стандартен договор на БФС,в който е упоменат друг член от КТ,означава ли това че договора,който Черноморец е сключил с Анисе е в нарушение на правилата на БФС?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 06 авг 2012 13:27

Сега не ми се рови ,но съм 100 % сигурен ,че в нормативните документи публикувани на сайта на БФС.Пише ясно ,че договора-образец е задължителен !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”