Xamy написа:RUSE написа:Няма да забравя преди години квалификация за Евробаскет 2005 мисля беше и решителен и драматичен мач в Ямбол между България и Израел. Двамата се бяха събрали с Тити Папазов да коментират мача, ама то какъв коментар беше не е истина. Трябва да се иска записа да чуете най-епичното шоу зад микрофона евър. То не беше скандиране с публиката, то не беше викане при всяка една точка, то не беше ругане на съдиите - абе пълна програма. В края на мача и двамата пресипнали и едвам говорят ама се напъват. Най-якото беше, че спечелихме мача доста драматично
На миналия Евробаскет така беше на мача с Грузия.
Само да вметна, че беше у Варната. Тогава Тити редеше сълзи и сополи и пееше песните с публиката. С този мач се класирахме за Европейско за пръв път от 63-75 години. Затова съм го запомнил.
Иначе коментаторите се опитват. Имам чувството, че и те от някъде слушат "чуждите", защото спират за няколко секунди и после коментират. А като почнат със собствени мисли... знаете до къде стигат.
Що все Петела? Май само за него бях мернал и тема за Европейското.
Може да си прав, беше отдавна, но в спомените ми незнайно защо се е отпечатал Ямбол. Но беше голям мач, а коментарът беше епичен отвсякъде