Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2012 19:04

vaskonti написа:Защо в момента? Не става ли въпрос за зимата, не е ли от тогава тая "оферта"? И интересно защо от УЕФА не мислят съвсем като теб?

Васко, тук май нещо не се разбрахме кой за какво говори :roll: Аз въобще не съм говорил за тази "оферта", която е от рода Фата Моргана, за която колегата от Бургас спомена.Не вярвам и никога няма да повярвам, че е възможна такава оферта и затова въобще не приемам тази информация за сериозна.Имах предвид единствено сегашното положение на Анисе.А УЕФА нали знаеш, че не се самосезира.Ако има подаден сигнал от заинтересован отбор, или играч, тогава се задействат нейните комисии.

И още нещо:УЕФА ползва ПСТФ на ФИФА, защото е нейно подразделение, а няма свой собствен правилник по тези въпроси.Отделни правилници имат само страните-членки, защото договорите трябва да са съобразени с местното трудово законодателство, а ФИФА не може да напише в правилника си поотделно за всяка една от над 200 държави, които са нейни членки 8-), отделни алинеи или подточки.

Всеки футболист, без значение профи или аматьор, с акта на картотекиране автоматично дава съгласие, че ще спазва Правилата на ФИФА и местната централа.Като не иска да ги спазва-прав му път.Никой не го спира да си търси друго поле на изява.

ПП-това тук е един глупав форум (не обиждам с глупав, но не е нещо сериозно все пак) и въпреки това модераторите държите за спазване на правилата и някои от вас са мноооого чувствителни към едно от правилата.Защо тогава от ФИФА да не държат на своите правила и да не са чувствителни, когато едно от най-важните се нарушава?Не спазваш правилата на форума-наказание.Не спазваш правилата на ФИФА-наказание!Какво толкова го умуваме изобщо този казус?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 авг 2012 19:09

Да де, и аз така викам. И за това се чудя как така Анисе игра в ЕКТ след като картотеката му е в Черноморец, както твърдиш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 05 авг 2012 19:12

А да си се питал случайно защо Черноморец не отнесоха това към евроцентралата? Гледате само едната страна и всичко ви е наред. Черноморец са цъфнали. Те са най -големите разбирачи и затова само те сключват подобни договори. Защо Челси не сключат договор с изпитателен срок с Торес и на 6-тия месец да го бяха наритали, а продължават да му плащат заплатата? Футболистите роби ли са? Те нямат ли права? Значи Черноморец могат да го изгонят когато им е кеф без последствия, а самия футболист няма право да напусне по тоя начин. Айде по сериозно. Дори и най големия малоумник мразещ ЦСКА в БФС му е ясно, че това е техен гаф и за да го замажат продължават да засират пейзажа. Вече плескат по тавана.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2012 19:19

vaskonti написа:Да де, и аз така викам. И за това се чудя как така Анисе игра в ЕКТ след като картотеката му е в Черноморец, както твърдиш?

Няма да е нито първият, нито последният нередовно картотекиран или неправилно вписан в стартовият лист, който е играл.

Лично мнение,което може и да е само хипотеза, но според мен от БФС ви спретнаха номер, заради постоянните плювки по техен адрес от януари насам.И то напълно законен номер.Все пак сме в България и си обичаме такива гадорийки, нали ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2012 19:22

stannn написа:А да си се питал случайно защо Черноморец не отнесоха това към евроцентралата? Гледате само едната страна и всичко ви е наред. Черноморец са цъфнали. Те са най -големите разбирачи и затова само те сключват подобни договори. Защо Челси не сключат договор с изпитателен срок с Торес и на 6-тия месец да го бяха наритали, а продължават да му плащат заплатата? Футболистите роби ли са? Те нямат ли права? Значи Черноморец могат да го изгонят когато им е кеф без последствия, а самия футболист няма право да напусне по тоя начин. Айде по сериозно. Дори и най големия малоумник мразещ ЦСКА в БФС му е ясно, че това е техен гаф и за да го замажат продължават да засират пейзажа. Вече плескат по тавана.

Ти да не си чел договора на Торес с Челси :mrgreen: А запознат ли си с английското трудово законодателство?А прочете ли, че по време на сезона, нито футболист, нито клуб имат право на едностранно прекратяване на договора?

Защо ли си мисля, че и на трите въпроса отговорът е НЕ?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 авг 2012 19:22

Кашчей написа:
vaskonti написа:Да де, и аз така викам. И за това се чудя как така Анисе игра в ЕКТ след като картотеката му е в Черноморец, както твърдиш?

Няма да е нито първият, нито последният нередовно картотекиран или неправилно вписан в стартовият лист, който е играл.

Лично мнение,което може и да е само хипотеза, но според мен от БФС ви спретнаха номер, заради постоянните плювки по техен адрес от януари насам.И то напълно законен номер.Все пак сме в България и си обичаме такива гадорийки, нали ;)

Спретнали са точно едно нищо. В решението се казва, че Анисе не бил разтрогнал според правилата, тоест според БФС все още е играч на Черноморец, а в същото време точно неговата картотека в ЦСКА не е спряна, което очевидно значи, че е картотекиран редовно. А кажи ми какво е това, ако не пълна дебилщина?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 авг 2012 19:25

Спретнаха номер , ама на Черноморец защото картотекираха Анисе и няма да плащаме трансферна сума на Черноморец. Тия юнаци ще си ги картотекираме малко по- късно без проблем. Както виждаш продължават да си идват футболисти на проби, няма причини за безпокойство.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 05 авг 2012 19:26

Дебилщината ще е в близките дни. Нали според правилата при подаване на жалба се отменя наказанието. Ще пуснат картотеките на футболистите и тия "умници" се измъдрят поредната простотия за да не ги картотекират. Свободните агенти на трети септември са ги картотекирали без проблем. Цялата работа явно е да почнем с 3 загуби.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2012 19:37

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Спретнали са точно едно нищо. В решението се казва, че Анисе не бил разтрогнал според правилата, тоест според БФС все още е играч на Черноморец, а в същото време точно неговата картотека в ЦСКА не е спряна, което очевидно значи, че е картотекиран редовно. А кажи ми какво е това, ако не пълна дебилщина?

Еми.. дебилщина е.Аз по тоя въпрос, с дебилщината в БФС не мога да споря.Те от желание да угодят на всички май сами не знаят какво правят понякога..а е възможно и толкова да си могат.Спокойно могат да назначат и Градев-няма да им падне нивото изобщо :mrgreen:

Вчера един пич пуска тук линк към сайта на УЕФА, в който се говореше за спиране на картотека преди и след подписване на договор от нередовен състезател.Даваше се и примара с Митко Трендафилов, но с Анисе нещата стоят другояче, защото вашият договор с него е подписан през февруари, а не сега, през юли, и реално трябва да се спрат всички картотеки, а не само тези, след 13-и юли.Това е моето мнение, като не твърдя, че съм прав.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2012 19:41

stannn написа:Дебилщината ще е в близките дни. Нали според правилата при подаване на жалба се отменя наказанието. Ще пуснат картотеките на футболистите и тия "умници" се измъдрят поредната простотия за да не ги картотекират. Свободните агенти на трети септември са ги картотекирали без проблем. Цялата работа явно е да почнем с 3 загуби.

А Платини.. и несвободните агенти?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”