Моля ви БНТ, махнете Петела!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Моля ви Бнт,Махнете Петела
А какво да кажем за другия дебил Сашо Йовков ? Няма мач, в който 10 пъти да не обърка точките и имената. Всички страхотни отигравания на съперника да ги отдава на късмета. Когато съдията свири точка в наша полза да казва, че така е преценил, а като е в наш ощърб да ги нарежда 15 мин. и т.н.
Не знам за кой път казвам, но малкото останали наистина компетентни спортни коментатори в България са в Евроспорт - Спиридонов, Божинов и Чешанков, а и Камен Станчев естествено 

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
-
- Контакти:
Петела коментираше все едно не знае как завършва мача 

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- hristo1306
- Контакти:
Eminem написа:А какво да кажем за другия дебил Сашо Йовков ? Няма мач, в който 10 пъти да не обърка точките и имената. Всички страхотни отигравания на съперника да ги отдава на късмета. Когато съдията свири точка в наша полза да казва, че така е преценил, а като е в наш ощърб да ги нарежда 15 мин. и т.н.
И като започне с Владо - само за него говори, май си бъркат в гащите !!!
- shotgun blues
- Контакти:
Eminem написа:А какво да кажем за другия дебил Сашо Йовков ? Няма мач, в който 10 пъти да не обърка точките и имената. Всички страхотни отигравания на съперника да ги отдава на късмета. Когато съдията свири точка в наша полза да казва, че така е преценил, а като е в наш ощърб да ги нарежда 15 мин. и т.н.
Тоя е абсолютна трагедия,когато съдиите уж нас порежат е едно реване,а когато отсъдат грешно в наша полза и това се вижда на повторението - мълчи като ...
Вчера вика Тодор Соколов -оо простете Тошко Соколов ...
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
AnalBreaker написа:Петела коментираше все едно не знае как завършва мача
Мачът беше на запис, но коментарът е бил в реално време

И стига с тези коментари, почва да се прекалява с тях. Като сте нарочили някого и няма отърване - Олимпиада ли гледате или дебнете кой ще сбърка.
Добре се справят и БНТ доста разнообразни спортове дават, интервюта, студия. Не знам кво искате...
- shotgun blues
- Контакти:
Добре се справят и БНТ доста разнообразни спортове дават, интервюта, студия. Не знам кво искате...
Искаме добри коментатори

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:Канал 1 имат най-ужасните коментатори в БЪЛГАРИЯ,хора които уж са учили спортна журналистика - да са толкова злеПетела,Ибришимов,Радостин Любомиров,Ивайло Ангелов,Сашо Йовков -коментатори в националната телевизия УЖАС
Изобщо не съм съгласен. Специално Любомиров е най - кадърният от младите, а Сашо Йовков е без алтернатива във волейбола, какво толкова имат всички против него не мога да разбера. Ибришимов се старае, Иво Ангелов е доста дразнещ с викането си, Петела просто прави шоу

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Петела да беше само, с кафе да го поливаме. Има един дето коментира леката атлетика - Николов ли е, какъв е? От него направо ми идва да си бръкна в окото с химикалка.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- metodito
- Контакти:
A какво ще кажете за "философа" от Диема. Аз съм убеден, че пича не им знае имената и позициите - много често ги бърка. Може да ти разкаже майка му на футболиста с кого е била първо, ама да ти го посочи по терена...тцъ! За Нова... или добро или нищо. Същото и за седмаците. Не са неннтето най-зУе!
Томето беше супер за коментатор, ма не би...
Човек на тв7 кореспондента от Лондон го свързват по Скайп. Те ли да са по-добри...
Гледай Евроспорт. Ма там българи не дават...
БНТ канят в студиата спортисти по съответния спорт и ... добри лоши, по-добри нема.
Томето беше супер за коментатор, ма не би...
Искаме добри коментатори
Човек на тв7 кореспондента от Лондон го свързват по Скайп. Те ли да са по-добри...
Гледай Евроспорт. Ма там българи не дават...
БНТ канят в студиата спортисти по съответния спорт и ... добри лоши, по-добри нема.
Последна промяна от metodito на 05 авг 2012 19:32, променено общо 3 пъти.