Поредното НЕДОРАЗУМЕНИЕ - факт след дни, 50лв. за без фарове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Поредното НЕДОРАЗУМЕНИЕ - факт след дни, 50лв. за без фарове
И сега решението: бай китаец е направил диодни габарити, които имитират включени ксенонови фарове. Цената е 10-14 лв за комплект, а консумацията-нищожна. Има такива и за купе, заден габарит и осветление на табелата.Парите се избиват много бързо, аз от февруари карам с такива предни габарити и въобще не съм ги изключвал!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
dodo7271 написа:Как пък веднъж не искаме просто да спазваме законите? Как може в цяла Европа да карата на запалени фарове през цялата година, ниу тук ще намерим 1000 причини да не го направим. Защото се мислим за по-умни![]()
![]()
робско племе - по вашата логика, член първи още щеше да е в сила
определено, когато колата е с пуснати фарове, става по-забележима на пътя, но и аз смятам, че не е това точно мярката, която ще пресече хулиганското шофиране по пътя и от там ще намали дръстично инцидентите!
факта, че веднага са лепнали една глоба от 50 кинта, просто ни показва, че и депутатите не вярват много в тая мярка, и е показателно, че са внесли тази идея не за да стопират инцидентите, а за да дат още един коз (пореден) в ръцете на МВР за рекет върху народа!
просто е абсурдно за всяко правило да се плаща някаква глоба, без да слагаме и факта, че полицаите предпочитат пари на ръка вместо фиш и глоба!
къде по-ефективно и хуманно ще е ако се прави обстойна проверка на автомобила, ако той не спазва някакви дребни правила, като това за фаровете!
ама пак условието е да не е корумпирана полицията!
болното място е хулиганството по пътищата, а не някакъв запален фар! там трябва да се работи усилено и качествено, а не както сега с оправдателни или условни присъди!
факта, че веднага са лепнали една глоба от 50 кинта, просто ни показва, че и депутатите не вярват много в тая мярка, и е показателно, че са внесли тази идея не за да стопират инцидентите, а за да дат още един коз (пореден) в ръцете на МВР за рекет върху народа!
просто е абсурдно за всяко правило да се плаща някаква глоба, без да слагаме и факта, че полицаите предпочитат пари на ръка вместо фиш и глоба!
къде по-ефективно и хуманно ще е ако се прави обстойна проверка на автомобила, ако той не спазва някакви дребни правила, като това за фаровете!
ама пак условието е да не е корумпирана полицията!
болното място е хулиганството по пътищата, а не някакъв запален фар! там трябва да се работи усилено и качествено, а не както сега с оправдателни или условни присъди!

- Captain Stottlemeyer
petrof написа:Аман от безсмислени простотииЦелта е пак да ни цакат с кинти. От една страна катаджиите, от друга трябва да правим по-добър оборот на бензинджиите, акумулаторджиите и всякакви други изпосляци. К*ур за фаровете през деня, к*ур и за коланите. Най-голям к*ур за ненормалниците, които измислят подобни глупости. И още един за тези, които ги подкрепят
Явно не случайно процентът на кретените - шофьори от ПеУник е много по-голям в сравнение с този на кретените от други градове. Затова и ти недей да се чудиш, ако катаджиите те поздравят с един столичен к*р още след влизане в София, на булевард "Цар Борис ІІІ"...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Jorkorazporko написа:Очевидно повечето хора от форума не са шофьори, или ако са толкова по - зле за тях!
1. Бавното каране не е внимателно, защото така изнервяш другите и ги караш да те изпреварват, което създава предпоставки за ПТП! Затова трябва да има задължителна минимална скорост! На магистралите да се кара под 120 е изключително малоумно, ако колите ви нямат възможността да вдигнат такава скорост, значи мястото им не е на пътя!
2. Карането на фарове целогодишно е абсолютно задължително, защото когато човека си е включил фаровете много по - лесно се преценява дистанцията и респективно намалява риска от катастрофа! Никой не може да ме убеди, че няма 20 лева за крушка!
3. Адски сте ми странни повечето! Когато правителството вземе някакво добро решение всички скачате и започвате да плюете по презумпция, а за истински лошите решения си траете като мишки! Българския народ е толкова зле защото е адски прост и ограничен и напълно си заслужава съдбата...
уникални будали - ще те питам когато ядеш пясък ,пиеш киселина и дишаш въглероден двуокис, след 5 години
пазете природата бе, не горете нефт без да се налага, хора се множат като хлебарки, нефта и природата свършват, да му мислят децата ни
царе сме на разхищението, след нас и потоп
пълни диваци са тия в парламента
Смешна работа, ама това е положението. Не знам не им ли става малко неудобно от тези работи, които правят.
Скоро увеличиха максималната скорост по магистралите, а сега вече са загрижени за пътната безопасност... 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Captain Stottlemeyer
riff написа:dodo7271 написа:Как пък веднъж не искаме просто да спазваме законите? Как може в цяла Европа да карата на запалени фарове през цялата година, ниу тук ще намерим 1000 причини да не го направим. Защото се мислим за по-умни![]()
![]()
робско племе - по вашата логика, член първи още щеше да е в сила
Добре че тогава имаше такива "революционери" и "герои" като теб, за да скачат пред "Александър Невски", да обсадят Парламента и да запалят Партийния дом.... Апропо, ти коя година си роден, синко?!
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 авг 2012 16:37, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
Tommi написа:Смешна работа, ама това е положението. Не знам не им ли става малко неудобно от тези работи, които правят.Скоро увеличиха максималната скорост по магистралите, а сега вече са загрижени за пътната безопасност...
Магистралите са за това - за да се кара бързо, естествено за тази цел пътната настилка трябва да е в добро състояние и да не караш някоя трошка от времето на баба ти. Имаш ли представа как се кара по германските аутобани?!...
slavia1913 написа:
За България сумата е между 800 милиона и 1 милиард лева. Специалисти са го изчислили, данните ги има навсякъде из медиите.
1 милиард обаче са разходи за шофьорите. Но така също са приход, както за държавата, така и за рафинерията
Пълни глупости - вие цифрите за нищо ги нямате
Captain Stottlemeyer написа:Tommi написа:Смешна работа, ама това е положението. Не знам не им ли става малко неудобно от тези работи, които правят.Скоро увеличиха максималната скорост по магистралите, а сега вече са загрижени за пътната безопасност...
Магистралите са за това - за да се кара бързо, естествено за тази цел пътната настилка трябва да е в добро състояние и да не караш някоя трошка от времето на баба ти. Имаш ли представа как се кара по германските аутобани?!...
Пистите са за бързо каране.
А за германските аутобани съм чувал, че са доста по-различни от нашите магистрали.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!